Съвет за покупка на Е39 530d - резултати - КРАЖБА

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 19 Мар 2008, 19:44

бмв-то ми е в ДЗИ - доволен съм, но като изтече ше го места в БУЛСТРАД - няма просташки лепенки по стъклата няма разправий (реното вече е в булстрад). Ако искат да я крадат да действат - така или иначе ще взема повече пари от тези за който ще я продам така че съм ще съм доволен ;) така че дали ще я крадат или не дреме ми на кура (ще ме е яд повече за очилата и радара в жабката отколкото за колата :mhihi: )

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 19 Мар 2008, 19:51

аз съм на армеец , но до сега не съм имал проблеми с колата за да ги търся и не мога да кажа как е?

П.С моята като я купих беше в армеец после старото каско се прекрати поради не-плащане и стоя един месец без каско никви проблеми не е имало пред блока си е нощувала всяка нощ

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 19 Мар 2008, 20:43

Dien написа:
BMW-E39 написа:не те храним брат, ама кажи ми как ги избра тия застрахователи ?
.........., нали сме за тва да си казваме нещата такива каквито ги мислим , и да не правим вече тия грешки :winky:

И какво излиза сега колега , че за да си караме колите спокойно ,
трябва да сме ги застраховали при "правилните" хора ???
Според теб това е редно така ли ?

Не - абсулютно не е редно, даже редно не е думата, а "законно" е по на място.. Но просто това е положението - в такава псевдо-държава живеем, ушевия те гледа на кръв се 1 си убил майка му щото си му преебал сутрешното кафе с поничка, щото са ти откраднали колата...
Мутрите си правят квото искат, всеки си прави квото иска.. и няма изгледи да се оправи. Тоя който си мисли, че нещо ще се оправи за мене е абсолютен и сляп оптимист. Се 1 и същи се въртят в парламента, а ако дойде някой нов и го изберат се оказва същия продажник..няма корупция до дупка и ако имаш някой и друг лев отгоре си над закона..колкото и да е жалко това е...
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

Потребител
Аватар

Мнение от InsaneBoy89 » 19 Мар 2008, 22:36

BMW-E39 написа:ти като си големия тарикат си караи твоята барака за 3000 лв насело и си траи, никои не карам да си прави каско в БулИнс смотан, не се обиждам и занимавам с въшки като тебе, ама не говори така без да знаеш кое как е, мечтаи си за Е39 и се моли на жена ти да се съгласи да си купите мечтаната Е39 като станат по 5000 лв :mhihi:
плащаи си 200 лв каско за твоята барака и си мисли че си преебал "мутрите насрани" :mhihi:

Ти така се изказа, все едно караш някакъв Maybach бе колега :mhihi:
А по темата дано намерят колата :!:
House Music Awards*

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46Ci

Мнение от toni2222 » 19 Мар 2008, 23:17

незнам "правилни" ,"неправилни" преди няколко години ми откраднаха една Е класа застрахована в бул инс и паркирана между патрулки пред раионно,така че не го хокаите човека че си е застраховал колата където е преценил,същото можеше като нищо да се случи и ако беше в бул инс .. :twisted: p.s. а ДЗИ презастраховат за кражба при бул инс,затова лепенките са на бул инс

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jailbreaker » 20 Мар 2008, 1:22

Седя и ви чета мненията. Радост изпълва душата ми, виждайки как тема тип "скръбна вест" заприлича на взета от tuning.bg... и то в нашия форум.
Нека модераторите да теглят катанеца вече. Ако има движение по случката с автомобила ще ви пиша.
Бъдете здрави.
Winners never quit. Quitters never win. But those who never quit AND never win are IDIOTS.

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 20 Мар 2008, 2:29

Ако има нещо ново, пиши ми да отключа темата!
Успех от всички тук!
8)

Предишна

Назад към E39