Пребоядисване Съвети

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 335i LCI Xdrive
Мечтае да кара: каквото кара
Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd

Мнение от kapitanat » 19 Мар 2008, 21:55

Ходих при бояджията да я оставя днеска , подготовката ще отнеме около 5-7 дена , защото и седалките трябва да ми ги махнат и тавана (ще ги нося на кожар да ми ги направи бяло и черно , цветът ще е (имам още 5 дена да мисля) вероятно , бяла перла хамелеон на порше колегата който каза че пребоядисване струва 2000лв улучи в десетката ама за мене е важно да изглежда добре , единствената боя с която бих я сменил бялата перла е много светло сив металик хамелеон , ама трябва слънце за да видя мострите как точно изглеждат . Сега съм много зает с лични въпроси, но в сряда ще се поосвободя и ще я снимам и ще направя тема , как грозното пате ще стане красив лебед , а за бялото не е цвят който е за пренебрегване въпреки че много хора не го харесват когато се поддържа и особено ако е перла хамелеон определено хваща окото а и е нещо различно .
Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 19 Мар 2008, 22:07

Колега, прави си го бял акрил и не се занимавай с глупости, като смяна на цвят.
Смяна на цвят..... нямаш си на идея в какво приключение ше се видиш.
Бялата перла за мен си е чиста проба циганийка ... за кола... като е36 :mhihi:

Аз бих го направил бял акрил, нюанса на е92 М3

Лично мнение, не ангажирам никого..... ма аз може би съм малко пристрастен, щот белите коли винаги са ме кефили адски много :uups:

ПС. Виж ми галерията

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '13 530D F07

Мнение от izzzo » 19 Мар 2008, 23:10

капитане, и аз бях пред тая дилема до скоро- къф цвят да е? В крайна сметка реших да заложа на оригинала- ALPIN WEISS III. Днеска трябва да са я изпекли :mhihi: , нямам търпение да видя крайния резултат.
Абе и белия цвят не е за изхвърляне
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kick » 19 Мар 2008, 23:12

carmanf1 написа:Колега, прави си го бял акрил и не се занимавай с глупости, като смяна на цвят.
Смяна на цвят..... нямаш си на идея в какво приключение ше се видиш.
Бялата перла за мен си е чиста проба циганийка ... за кола... като е36 :mhihi:

Аз бих го направил бял акрил, нюанса на е92 М3

Лично мнение, не ангажирам никого..... ма аз може би съм малко пристрастен, щот белите коли винаги са ме кефили адски много :uups:

ПС. Виж ми галерията

и аз мисля че бялата пела би подхождала повече на някоя лада седмица ама за Е36 ...... най добре да си я оставиш бяла
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 19 Мар 2008, 23:39

Напоследък бялото е един от наи актуалните цветове пример за това е Е92,Audi S8 и още много други :)
Beautiful Mechanical Wonder

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Diamantschwarz coupe

Мнение от gotcha » 20 Мар 2008, 0:23

Прави са колегите, избери някой от оригиналните бели цветове, даваш кода и мастора си знае. Перли, хамелеони, питони :mhihi: са за некви "жълти" тюнинги по-скоро... Обаче пък в мола видях една жълто-зелена е36 и не знам що, ама ми хареса :roll: нищо, че винаги съм бил за сток-а.
Бялото пък винаги съм го мразил за коли и съм им викал линейки :mhihi: обаче като е яка колата седи зверски, както каза един колега новото М3 бяло направо цепи мрака!
Mens sana in corpore sano

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 335i LCI Xdrive
Мечтае да кара: каквото кара
Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd

Мнение от kapitanat » 20 Мар 2008, 10:28

Твърде дълго я гледах обикновенно бяла, вкам вечерал съм вече доста пари в тая каручка за да я оставя като всички останали , аз съм също за сток нещата , ама всеки тръгна бмв то да си го прави сток и стана вече малко скучно , ще си ги дам парите за хамелеон пък каквото четка покаже (аиде пистолет да е :) ) . Единствената ми дилема е да е бяла основа със светло сиво след това или да е светло сиво с бяло , демек кой цвят да е доминиращият .
Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996

Предишна

Назад към E36