Пребоядисване Съвети
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd
Ходих при бояджията да я оставя днеска , подготовката ще отнеме около 5-7 дена , защото и седалките трябва да ми ги махнат и тавана (ще ги нося на кожар да ми ги направи бяло и черно , цветът ще е (имам още 5 дена да мисля) вероятно , бяла перла хамелеон на порше колегата който каза че пребоядисване струва 2000лв улучи в десетката ама за мене е важно да изглежда добре , единствената боя с която бих я сменил бялата перла е много светло сив металик хамелеон , ама трябва слънце за да видя мострите как точно изглеждат . Сега съм много зает с лични въпроси, но в сряда ще се поосвободя и ще я снимам и ще направя тема , как грозното пате ще стане красив лебед , а за бялото не е цвят който е за пренебрегване въпреки че много хора не го харесват когато се поддържа и особено ако е перла хамелеон определено хваща окото а и е нещо различно .
Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Колега, прави си го бял акрил и не се занимавай с глупости, като смяна на цвят.
Смяна на цвят..... нямаш си на идея в какво приключение ше се видиш.
Бялата перла за мен си е чиста проба циганийка ... за кола... като е36
Аз бих го направил бял акрил, нюанса на е92 М3
Лично мнение, не ангажирам никого..... ма аз може би съм малко пристрастен, щот белите коли винаги са ме кефили адски много
ПС. Виж ми галерията
Бялата перла за мен си е чиста проба циганийка ... за кола... като е36
Лично мнение, не ангажирам никого..... ма аз може би съм малко пристрастен, щот белите коли винаги са ме кефили адски много
ПС. Виж ми галерията
carmanf1 написа:Колега, прави си го бял акрил и не се занимавай с глупости, като смяна на цвят.
Бялата перла за мен си е чиста проба циганийка ... за кола... като е36![]()
Лично мнение, не ангажирам никого..... ма аз може би съм малко пристрастен, щот белите коли винаги са ме кефили адски много![]()
ПС. Виж ми галерията
и аз мисля че бялата пела би подхождала повече на някоя лада седмица ама за Е36 ...... най добре да си я оставиш бяла

- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
Прави са колегите, избери някой от оригиналните бели цветове, даваш кода и мастора си знае. Перли, хамелеони, питони
са за некви "жълти" тюнинги по-скоро... Обаче пък в мола видях една жълто-зелена е36 и не знам що, ама ми хареса
нищо, че винаги съм бил за сток-а.
Бялото пък винаги съм го мразил за коли и съм им викал линейки
обаче като е яка колата седи зверски, както каза един колега новото М3 бяло направо цепи мрака!
Бялото пък винаги съм го мразил за коли и съм им викал линейки
Mens sana in corpore sano
- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd
Твърде дълго я гледах обикновенно бяла, вкам вечерал съм вече доста пари в тая каручка за да я оставя като всички останали , аз съм също за сток нещата , ама всеки тръгна бмв то да си го прави сток и стана вече малко скучно , ще си ги дам парите за хамелеон пък каквото четка покаже (аиде пистолет да е
) . Единствената ми дилема е да е бяла основа със светло сиво след това или да е светло сиво с бяло , демек кой цвят да е доминиращият .
Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2