пура ==> SLR
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
за цената казах че не съм сигурен но не харесвам никакви мерцедеси да не кажа че ги ненавиждам.най се дразня като някой каже че имало два вида коли - мерцедес и всички останали.според мен това са хора с твърде консервативно мислене.за 90% от хората които питаш коя е най-добрата кола те ще ти отвърнат мерцедес независимо че половината си нямат и понятие от това.просто така сме научени.долу мерцедес!
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Седи горе на ВОЛФА в Горубляне
Вълка има още доста неща с който може да се похвали. И това дали ще е с номер С 8888 са пъни глупости ... и м/у другото имам един приятел който работи горе на газостанцията и по непотвърдени данни колата я е платил 250к евро

Вълка има още доста неща с който може да се похвали. И това дали ще е с номер С 8888 са пъни глупости ... и м/у другото имам един приятел който работи горе на газостанцията и по непотвърдени данни колата я е платил 250к евро

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
GIORCETO написа:Вълка има още доста неща с който може да се похвали. И това дали ще е с номер С 8888 са пъни глупости ... и м/у другото имам един приятел който работи горе на газостанцията и по непотвърдени данни колата я е платил 250к евро
Мдам .. има наистина! Въпросният SLR е с немска регистрация и цената му в Англия е 312 000 лири .. или поне така твърдят TopGear ... а аз им вярвам .. Трудно е платил 250к освен ако не е прибран неправомерно, но такива коли трудно се крадат по простата причина, че са малко и са прекалено нови..?!
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
другия варянт е да е стояла някъде изложена ... и да са я преоценили .. ма не зням що си мисля че се произвеждат само по поръчка .. ако бъркам поправете ме !

R.I.P Landikar
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2