Няколко въпроса за 525 тдс. Митове и легенди...
Модератор: Технически модератори
57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- tdk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 520 туринг 96
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Не си слагай таралеж в гащите. Ще ти кажа нещо относно заглавието ти. Не са митове и легенди истината е това
От личен опит го казвам
ма ти си знаеш. Поне да съм спокоен че съм те предупредил

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
Re: Няколко въпроса за 525 тдс. Митове и легенди...
Колега каква е цената на този тдс,4е маи ще трябва да си търся другskylord написа:Момчета обмислям да купя 525тдс Е34 95-та година, но който и да питам от познатите ми "майстори" ми заявяват какви ли не митове и легенди, като това "че чупят глави, гърмят турбини, чупят колянов вал на 6-ти цилиндър, че са ужасно скъпи" и какво ли още не...![]()
Колата е страхотна и определено си заслужава - кожа, климатроник, добра цена и изглежда страхотно, само тези мнения ме спират.
Моля, който има тдс или знае как седят нещата там да даде своето мнение, заслужава ли си, проблеми с него, горепосочените митове дали са верни, както и разход на готиво градско... Всяка информация би ми била полезна! Предварително ви благодаря!
- dinozab
-
-
ivan. написа:Колега каква е цената на този тдс,4е маи ще трябва да си търся другskylord написа:Момчета обмислям да купя 525тдс Е34 95-та година, но който и да питам от познатите ми "майстори" ми заявяват какви ли не митове и легенди, като това "че чупят глави, гърмят турбини, чупят колянов вал на 6-ти цилиндър, че са ужасно скъпи" и какво ли още не...![]()
Колата е страхотна и определено си заслужава - кожа, климатроник, добра цена и изглежда страхотно, само тези мнения ме спират.
Моля, който има тдс или знае как седят нещата там да даде своето мнение, заслужава ли си, проблеми с него, горепосочените митове дали са верни, както и разход на готиво градско... Всяка информация би ми била полезна! Предварително ви благодаря!
Да не строши твоя бре

За малко да се ударяdinozab написа:ivan. написа:Колега каква е цената на този тдс,4е маи ще трябва да си търся другskylord написа:Момчета обмислям да купя 525тдс Е34 95-та година, но който и да питам от познатите ми "майстори" ми заявяват какви ли не митове и легенди, като това "че чупят глави, гърмят турбини, чупят колянов вал на 6-ти цилиндър, че са ужасно скъпи" и какво ли още не...![]()
Да не строши твоя бре

- dinozab
-
-
ivan. написа:За малко да се ударяdinozab написа:ivan. написа:Колега каква е цената на този тдс,4е маи ще трябва да си търся другskylord написа:Момчета обмислям да купя 525тдс Е34 95-та година, но който и да питам от познатите ми "майстори" ми заявяват какви ли не митове и легенди, като това "че чупят глави, гърмят турбини, чупят колянов вал на 6-ти цилиндър, че са ужасно скъпи" и какво ли още не...![]()
Да не строши твоя бре![]()
и сега ми трябва капак калник броня и една дебела глава от дясно с4упи стъклото
Пилот

Някои хора са мазохисти ! За тези пари се взима 520-ка + газов инжекцион, което върви много по-евтино и според мен е доста по-надеждно ! Един колега каза по-горе със 120, че харчи 6.8 , е аз със 120 харча 9.5-10 газ. Смятайте разликата. Проблеми с прегрявания и други при бензините са доста по-малко.
dinozab написа:ivan. написа:За малко да се ударяdinozab написа:ivan. написа:Колега каква е цената на този тдс,4е маи ще трябва да си търся другskylord написа:Момчета обмислям да купя 525тдс Е34 95-та година, но който и да питам от познатите ми "майстори" ми заявяват какви ли не митове и легенди, като това "че чупят глави, гърмят турбини, чупят колянов вал на 6-ти цилиндър, че са ужасно скъпи" и какво ли още не...![]()
Да не строши твоя бре![]()
и сега ми трябва капак калник броня и една дебела глава от дясно с4упи стъклото
Пилот![]()
![]()
важното е че си добре е.и им м....а на ламарините

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Значи нормално е да си купиш изнасилена от каране кола и да имаш проблеми с нея.То е все едно да си вземеш напудрена 80 г. баба:) (Лили Иванова примерно)
Такъв е проблема с тези коли. Дизелите в чужбина ги разцепват от каране и после ги дават на нас да ги правим. Бензините май малко по-малко ги карат и за това са по-здрави.
slavianko не е имал късмет и си е взимал коли над 500хил. км. или над 700 000 км. Ама няма начин да я познаеш като я гледаш отвън. И естествено колата се скапва точно когато не трябва, а ремонта е скъп.
Както и да е Пенчев беше казал. Кола си вземаш само от 1-ви собственик и се приготвяш да извадиш яката пара за някой много запазен екземпляр.
Ако искаш да вземаш читав дизел или бензин на 15 г. трябва доста пари да дадеш. Това е суровата и гадна истина.
С кола за 2500 - 3000 евро няма начин да нямаш ядове. А бмв си е скъпа кола за подръжка.
Такъв е проблема с тези коли. Дизелите в чужбина ги разцепват от каране и после ги дават на нас да ги правим. Бензините май малко по-малко ги карат и за това са по-здрави.
slavianko не е имал късмет и си е взимал коли над 500хил. км. или над 700 000 км. Ама няма начин да я познаеш като я гледаш отвън. И естествено колата се скапва точно когато не трябва, а ремонта е скъп.

Както и да е Пенчев беше казал. Кола си вземаш само от 1-ви собственик и се приготвяш да извадиш яката пара за някой много запазен екземпляр.
Ако искаш да вземаш читав дизел или бензин на 15 г. трябва доста пари да дадеш. Това е суровата и гадна истина.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
абе те кенефите на фв,които са от 2003г нагоре да не мислиш,че са на по-добър хал
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
57 мнения