Въпрос за червените номера от Германия
Модератор: Общи модератори
			5 мнения
			 • Страница 1 от 1

Въпрос за червените номера от Германия
значи момчета .. искам да питам за вариантите и тяхното продължение насам 
та вариантите ги знам ..
червените има .. двуседмични - 70 евро, и едномесечните 115
и въпроса ми е ако взема от по евтините има ли някакви допълнителни доплащания на българската граница нещо транзитни бг номера ?
или разликата им е само в цената

та вариантите ги знам ..
червените има .. двуседмични - 70 евро, и едномесечните 115
и въпроса ми е ако взема от по евтините има ли някакви допълнителни доплащания на българската граница нещо транзитни бг номера ?
или разликата им е само в цената
- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E90LCI и E30 Cabrio
http://www.vwclub-bg.org/articles.php?id=10
http://www.vwclub-bg.org/articles.php?id=10&page=2
Малко стари но горе долу актуални пояснения.
Само 4е маи не пи6е 4е ако си с жълти пре3 Словения е голиамо дърво, а може и да не те пуснат маи.
Моят съвет ако клата има TUV 3адължително с 4ервени номера

http://www.vwclub-bg.org/articles.php?id=10&page=2
Малко стари но горе долу актуални пояснения.
Само 4е маи не пи6е 4е ако си с жълти пре3 Словения е голиамо дърво, а може и да не те пуснат маи.
Моят съвет ако клата има TUV 3адължително с 4ервени номера

докарахме една ис-ка на сини немски номера   
   голям смях беше по митниците... за червени 15 дневни не съм чувал...
ако не ти дадат сините набивай 5дневни жълти и не се бой! удари австрия излез на никелсдорф - унгария се зима за 3 часа, влез на суботица в сърбия, застраховката е 80 евро вече (инфо от последната седмица ) но бутни на митничара 15 евро и минаваш глей да не те спират из Сърбия,после още 10 на излизане и си в БГ!
 ) но бутни на митничара 15 евро и минаваш глей да не те спират из Сърбия,после още 10 на излизане и си в БГ!
успех!

ако не ти дадат сините набивай 5дневни жълти и не се бой! удари австрия излез на никелсдорф - унгария се зима за 3 часа, влез на суботица в сърбия, застраховката е 80 евро вече (инфо от последната седмица
 ) но бутни на митничара 15 евро и минаваш глей да не те спират из Сърбия,после още 10 на излизане и си в БГ!
успех!

DaWolf

.jpg) 
 :bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg) 
:bowdown::bowdown: forced induction M42B18- PIONEER
- ентусиаст
- 

- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
а аз мога ли да питам с бг номерата какво стана..до 2005 трябваше да се сменят нали?черни,жълти и старите бели...  и колко лв е комплекта нови?
 и колко лв е комплекта нови?
8.32
- k4.BX-Ghost
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: 91 325i E36 // '06 525xi E60 // x5
Ако искаш да минеш по тьнко с жьлтите те са само за страни от ЕС .... ама докато се прибереш трябва да си меко казано много внимателен .. в Сьрбия всичко почва от 5 евро и не само там ... По евтиното може да ти излезне по скьпо , ако искаш всичко да ти е спокойно земи си червени .. другия вариант е да си имаш познат в Германия и да си караш с немски номера , само пьлномощно ти трябва. Мита , акцизи , ддс-та няма да плащаш . Застраховките в БГ на чужди номера са с 20% отгоре и пак ще си на далавера .
			==============================
Сделано в СССР
		Сделано в СССР
			5 мнения
			 • Страница 1 от 1