Какво щеше да е, а какво стана...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
mitak_88 написа:колега...паричките на тая кола са малко множко...каквато и да е...колкото и да е поддържана не вярвам някой да даде тия пари за компот...но все пак нали знаеш "за всеки влак си има пътници"!!!
Абе и аз това му казах първо, ама като се замисля.. запазена кола напълно обслужена, всичко консумативи сменени с пълно каско до края на годината... абе дано си я продаде...

- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
на външен вид не е зле.
интериорно е слаба.
някъде 6 и 500 без коментари,
ако баща ти не е решил да става джамбаз естествено
интериорно е слаба.
някъде 6 и 500 без коментари,
ако баща ти не е решил да става джамбаз естествено

Толкова можеш да й вземеш. Няма ел.стъкла и синия интериор лично не ми е приятен. Аз отказах една такава преди да взема моята.
При положение че всичко е сменено и има документи за това, ако има и истинска (а не напечатана) сервизна книжка не би трябвало да е проблем. Рядко се намира ненатрошено 318ти. Няколко месеца ринах държавата и всичките си приятели, които внасят коли, за да намеря такова и бях готов да дам 7000лв. при положение че всичко е наред и не е "тунингована". Колкото по-фабрична, толкова по-висока цена държи.
Видя ли сега, че компакта трудно отстъпва на "истинските" БМВ-та, особено този компакт
Всеки си се простира според чергата... за мен 320и не е алтернатива, а по-голямо главоболие. Просто Е36 е почти невъзможно да се намери в отлично състояние. Не останаха... Е46 е друга бира вече... щом баща ти не се кефи на компакта, няма да се кефи и на Е36 320... да си взима една 7ица и да си кара спокойно.
Просто идея!
При положение че всичко е сменено и има документи за това, ако има и истинска (а не напечатана) сервизна книжка не би трябвало да е проблем. Рядко се намира ненатрошено 318ти. Няколко месеца ринах държавата и всичките си приятели, които внасят коли, за да намеря такова и бях готов да дам 7000лв. при положение че всичко е наред и не е "тунингована". Колкото по-фабрична, толкова по-висока цена държи.
Видя ли сега, че компакта трудно отстъпва на "истинските" БМВ-та, особено този компакт

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
всмисъл да де. 6 и 500 е оптимистично погледнато поне според мен. колегата ти е изброил липсата на кои неща я оевтинява.
А големия ти плюс е техническото състояние (ако наистина е капацитет сервиза, в които си я водил), така че наблягайте на него в обявите и задължително го комбинирай с някои доказани фрази: 'перфектна ходова част' , 'перфектен двигател,почти не се чува' , 'сичко платено палиш и караш'
А големия ти плюс е техническото състояние (ако наистина е капацитет сервиза, в които си я водил), така че наблягайте на него в обявите и задължително го комбинирай с някои доказани фрази: 'перфектна ходова част' , 'перфектен двигател,почти не се чува' , 'сичко платено палиш и караш'

- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
bakzo написа:всмисъл да де. 6 и 500 е оптимистично погледнато поне според мен. колегата ти е изброил липсата на кои неща я оевтинява.
ТОй и се кефи но изкаше да знае дали може да и вземе някои лев отгоре и да си внесе друга, но и аз така си мисля, даже той като ме пита аз 6000-6300 максимум му казах, щото не мисля че 6500 лесно ще и се вземат, не че не ги заслужава, не ме разбирайте погрешно, просто пазара е такъв... тези е36 от по 3000 лева развалят раотата... иначе тези екстри ги няма наистина но като цяло наистина е в добро състояние! все пак негова си раота.. ако иска и за 9 да я пуска на него да се смеят

Ами така е горе долу, но не съвсем. Темата се изчерпва... да я пуска на 6600, да му свалят на 6000 в най-лошия случай, ако човека е с парите и знае какво купува.
Не мисля че е36-иците за 3000лв. развалят пазара. Има 2 типа клиенти... такива които искат да са в играта за без пари и после да ги снимаме и да им се смеем, има и такива които искат да вземат добра кола в добро състояние, да си я карат всеки ден, защото нещо ги привлича в БМВ и цената не е особен проблем (доколкото е в нормалните рамки). От тук нататък е въпрос на разговор с клиента.
Пак ти казвам, здрави коли със документи, всички ключове и т.н. не се намират лесно. А репликите "всичко платено, бате", "сипваш и караш" и т.н. обикновено са адски далеч от истината и никой не им вярва... бе то сигурно още има балъци, ама...
Не мисля че е36-иците за 3000лв. развалят пазара. Има 2 типа клиенти... такива които искат да са в играта за без пари и после да ги снимаме и да им се смеем, има и такива които искат да вземат добра кола в добро състояние, да си я карат всеки ден, защото нещо ги привлича в БМВ и цената не е особен проблем (доколкото е в нормалните рамки). От тук нататък е въпрос на разговор с клиента.
Пак ти казвам, здрави коли със документи, всички ключове и т.н. не се намират лесно. А репликите "всичко платено, бате", "сипваш и караш" и т.н. обикновено са адски далеч от истината и никой не им вярва... бе то сигурно още има балъци, ама...