Цената на нафтата
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
			57 мнения
			 • Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4

Проблема не е в цената ами в доходите. 
Някой има ли представа колко е средната заплата в Германия или Италия или някъде по света? Ако е наясно някой да напише, да напише и цената на дизела в съответната държава.
На мен например ми е много интересно Германеца със една заплата колко литра нафта може да си позволи 
Ами като не ни бърка харчълъка що да става по-евтина нафтата

Някой има ли представа колко е средната заплата в Германия или Италия или някъде по света? Ако е наясно някой да напише, да напише и цената на дизела в съответната държава.
На мен например ми е много интересно Германеца със една заплата колко литра нафта може да си позволи

Mitaran написа:нема такиви типове кът вас заклевам се... направо къртите
абе не говорим за харченето а за еб... цена на горивата, щом сме у тоя форум не ни бърка харчлъка, се се надах некой да каже, че ще я правят по-ефтина...
Ами като не ни бърка харчълъка що да става по-евтина нафтата

- Alexi
- старши ентусиаст
- 

- Кара: буретата да пресъхват
има и една родна особеност - Лукойл Нефтохим е с едни от най високите доставни цени на горивата в Европа ... щото си плаща на когото трябва да няма държавен контрол .. само ниския акциз ни спасява от най високи в Европа цени на горивата ... но и тоя момент наближава ... за сметка на това печелим 5-10 пъти по малко

- Mitaran
- младши ентусиаст
- 

- Кара: Рейдж Ровър 4,4
пример Испания (че ходих последно до там с колата)- като си спомяте че беше заедно с Португаля Най-зле в европа...
най обикновен работник взима 1600 евро на месец, ама най-обикновен, цените са като тука дори на някой храни са по ниски горивото е 1към 1 с тукашното като цени, застраховките са им мноооого по евтини (брат ми живее в германия та съвсем знам колко са а и кара кола само от магазина...) всичко едиснствено без Ресторантите и алкохола е по евтино или е на тукашните цени..... а най простия бачкатор взима 3100 лева...
още един пример... някъде го писах в форума ама нищо пак... Министъра на финасите на испанците заедно с целия си кабинет са в пендела заради подписани документи с невярно съдържание от което са щели да ущипят евро фондовете .... забележете само са ги подписали не са ги привели в действие... демек ги съдят за намерение...
нема коментирам повече а наздраве, че е петък

най обикновен работник взима 1600 евро на месец, ама най-обикновен, цените са като тука дори на някой храни са по ниски горивото е 1към 1 с тукашното като цени, застраховките са им мноооого по евтини (брат ми живее в германия та съвсем знам колко са а и кара кола само от магазина...) всичко едиснствено без Ресторантите и алкохола е по евтино или е на тукашните цени..... а най простия бачкатор взима 3100 лева...
още един пример... някъде го писах в форума ама нищо пак... Министъра на финасите на испанците заедно с целия си кабинет са в пендела заради подписани документи с невярно съдържание от което са щели да ущипят евро фондовете .... забележете само са ги подписали не са ги привели в действие... демек ги съдят за намерение...
нема коментирам повече а наздраве, че е петък
- El Diablo
- старши ентусиаст
- 

- Кара: E70
за тва мислим живот и здраве да бегнеме малко у немско да поживееме с жената, да покарам малко истинско Е39 540   а защо не М5, стига там да намера некои авер за подръжка че ако я правим у БМВ .. нема коментирам
  а защо не М5, стига там да намера некои авер за подръжка че ако я правим у БМВ .. нема коментирам 
абе наи якото е там че дори да си пеша ти е кеф да гледаш .. е в метрото или влака абе ту отгоре ту под земята хаха мое бъзнеш некоя мадамка без да чаткаш немски а тука и с кола не ми е кеф ! да не говориме за пари и цени.. тука работиш колко да преживееш за основните нужди
  а тука и с кола не ми е кеф ! да не говориме за пари и цени.. тука работиш колко да преживееш за основните нужди   

там пътищата са ебасиии кефаа особено тия в селата яко зеленко снимаш си колата с ебаси кефа.. пфф тоя кенеф наречен БГ никога нема да се оправи тия дупки само по околовръсното и се фащам за главата ахха а ако тръгнеш НЕКАДЕ из БГ нема знаци.. а там всичко каде сбъркаш написано AUSFART /дано не сбъркам
  тия дупки само по околовръсното и се фащам за главата ахха а ако тръгнеш НЕКАДЕ из БГ нема знаци.. а там всичко каде сбъркаш написано AUSFART /дано не сбъркам   / кеф братчеее пиеш си биричка на площада пред Киоска хах яко яко яко ! Много ми допадна от тая белата бира .. супер е :!)
 / кеф братчеее пиеш си биричка на площада пред Киоска хах яко яко яко ! Много ми допадна от тая белата бира .. супер е :!) 
ама па хората са едни кенефи там .. ама едното за другото

а защо не М5, стига там да намера некои авер за подръжка че ако я правим у БМВ .. нема коментирам
абе наи якото е там че дори да си пеша ти е кеф да гледаш .. е в метрото или влака абе ту отгоре ту под земята хаха мое бъзнеш некоя мадамка без да чаткаш немски
 а тука и с кола не ми е кеф ! да не говориме за пари и цени.. тука работиш колко да преживееш за основните нужди

там пътищата са ебасиии кефаа особено тия в селата яко зеленко снимаш си колата с ебаси кефа.. пфф тоя кенеф наречен БГ никога нема да се оправи
 тия дупки само по околовръсното и се фащам за главата ахха а ако тръгнеш НЕКАДЕ из БГ нема знаци.. а там всичко каде сбъркаш написано AUSFART /дано не сбъркам
  тия дупки само по околовръсното и се фащам за главата ахха а ако тръгнеш НЕКАДЕ из БГ нема знаци.. а там всичко каде сбъркаш написано AUSFART /дано не сбъркам   / кеф братчеее пиеш си биричка на площада пред Киоска хах яко яко яко ! Много ми допадна от тая белата бира .. супер е :!)
 / кеф братчеее пиеш си биричка на площада пред Киоска хах яко яко яко ! Много ми допадна от тая белата бира .. супер е :!) 
ама па хората са едни кенефи там .. ама едното за другото

- El Diablo
- старши ентусиаст
- 

а да не говориме че там освен 4 еднакви цифри може да си избираш и букви за номер.. напр. К * UR 4444
ест. е супер ефтино.. !! !
K - Къолн .. UR - Uri Robota напр. и се получава фрапиращо като номера в подписа ми 

тротоарчета яки равни супер ниски а паркааа парка . ритах там мачле в парка и некви заици братлета изкачат от храстите ? хахаха там е уникално яко /германия/ само да имаш приятели там и по добре българи ! не откривам топлата вода амааа а за афтомифките еи братя некаф дедка на 80 беше .. там некаде като го гледаш .. и си мие колата сам на афтомифка /дето пускаш житонче опп/ изкарва неква кофа от багажника на чисто новото си Форд МОндео кофа с 20 препарата вътре и 5 парцала , казвам ти манияяяяяя искам там

K - Къолн .. UR - Uri Robota напр. и се получава фрапиращо като номера в подписа ми

тротоарчета яки равни супер ниски а паркааа парка . ритах там мачле в парка и некви заици братлета изкачат от храстите ? хахаха там е уникално яко /германия/ само да имаш приятели там и по добре българи ! не откривам топлата вода амааа а за афтомифките еи братя некаф дедка на 80 беше .. там некаде като го гледаш .. и си мие колата сам на афтомифка /дето пускаш житонче опп/ изкарва неква кофа от багажника на чисто новото си Форд МОндео кофа с 20 препарата вътре и 5 парцала , казвам ти манияяяяяя искам там

- Mitaran
- младши ентусиаст
- 

- jailbreaker
- кандидат ентусиаст
- 

bmwmania написа:"Обичам родината си, не обичам начина, по който се управлява", или нещо такова беше.....
"Обичам си родината, но си мразя държавата"
В Германия нафтата е е1.30, а ние ги гоним със страшна сила.
Че горивата ще ходят само на горе, май спор няма. Аз се надявам поне покрай био-изпълненията да има най-малкото застой.
Winners never quit. Quitters never win. But those who never quit AND never win are IDIOTS.
		jailbreaker написа:bmwmania написа:"Обичам родината си, не обичам начина, по който се управлява", или нещо такова беше.....
"Обичам си родината, но си мразя държавата"
В Германия нафтата е е1.30, а ние ги гоним със страшна сила.
Че горивата ще ходят само на горе, май спор няма. Аз се надявам поне покрай био-изпълненията да има най-малкото застой.
Застой ще има, нагло ще е да минем цената на Германците

Според мен цената си е ок така, който си оценява труда както подобава няма да го бърка...
А който е навит да бачка за по 300 - 400 кинта на месец по-добре едно лупо 1.4 дизел да вземе и така...
- El Diablo
- старши ентусиаст
- 

от нафтата до кои колко изкарва еи опасни сте   

ми че ние с бензинките кво да кажеме 

отивате като има повече коли, сипвате на некое ОМВ Лукоил , като сте сложили номера невалидни /временни с изтекъл срок/променена цифра буква/ има много вариянти и така например на ОМВ в Надежда до калчука Издадох се 
шапката и очилата са важни 

и после газЗЗ да видиме дали върви с това бензинче/дизелче

ми че ние с бензинките кво да кажеме

отивате като има повече коли, сипвате на некое ОМВ Лукоил , като сте сложили номера невалидни /временни с изтекъл срок/променена цифра буква/ има много вариянти и така например на ОМВ в Надежда до калчука Издадох се

шапката и очилата са важни

и после газЗЗ да видиме дали върви с това бензинче/дизелче
BMW-E39 написа:от нафтата до кои колко изкарва еи опасни сте
...
Ами те нещата са свързани бе колега

Ако в Испания зимат 3000 и нафтата им е 2 лева, то тука ако заплатата е 500 лева нафтата трябва да е 30-40 стотинки:)
Ама понеже нафтата нема как да стане 30-40 стинки ще трябва заплатите да станат по 3000

- jailbreaker
- кандидат ентусиаст
- 

ja написа:Застой ще има, нагло ще е да минем цената на Германците
Да ги минем едва ли, ама аз говорех глобално - разправят, че изкопаемия нефт свършвал, та за това и био-горивата споменах, като искрица надежда

Winners never quit. Quitters never win. But those who never quit AND never win are IDIOTS.
		- Mitaran
- младши ентусиаст
- 

[quote="BMW-E39"]а да не говориме че там освен 4 еднакви цифри може да си избираш и букви за номер.. напр. К * UR 4444

А в САЩ може да си напишеш точно кото ти душа сака на номера, примерно ...БМВ-Е39 - слага рога по домовете безплатно... примерно ти кааам,  и това ще ти струва 25 гущера за 1 година....
 примерно ти кааам,  и това ще ти струва 25 гущера за 1 година....
А за био горивата поне като ви опушваме яката ще мирише да виолетки или примерно всеки ще може да се избира мирис хахахаха оли оли , джентълмени май ще сме свидетели на големи промени в тоя свяъ

А в САЩ може да си напишеш точно кото ти душа сака на номера, примерно ...БМВ-Е39 - слага рога по домовете безплатно...
А за био горивата поне като ви опушваме яката ще мирише да виолетки или примерно всеки ще може да се избира мирис хахахаха оли оли , джентълмени май ще сме свидетели на големи промени в тоя свяъ
- Jordandim
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: E-39 520i
- Мечтае да кара: M5-E39
Пичове така е, скъпичко си е в БГ ама кво да правим тук трябва да си живеем и да се нагаждаме  ...Ей го на,с газово съм и си свиркам...КАРАМ и СПЕСТЯВАМ! Това ми е съвета на колегите с бензинки...Голяма разлика в бягането няма ,а разхода,разхода си е супер 10.8-11 макс. при 1,05-1,10лв. кво му плащаш...Даже може и да си позволиш на магистралата 180-200 и да не ти качи повече от 11,5...Казвам го от опит,нали? Е,понеже сега съм в Село Банско,не в София и толкова е градско /селско но дори и 11-12 у Софийско си е ОК.Не че съм манияк на газовото,даже бях много предубеден щото съм карал Ауди с газ,офф ужас не искам да си го спомням даже
 ...Ей го на,с газово съм и си свиркам...КАРАМ и СПЕСТЯВАМ! Това ми е съвета на колегите с бензинки...Голяма разлика в бягането няма ,а разхода,разхода си е супер 10.8-11 макс. при 1,05-1,10лв. кво му плащаш...Даже може и да си позволиш на магистралата 180-200 и да не ти качи повече от 11,5...Казвам го от опит,нали? Е,понеже сега съм в Село Банско,не в София и толкова е градско /селско но дори и 11-12 у Софийско си е ОК.Не че съм манияк на газовото,даже бях много предубеден щото съм карал Ауди с газ,офф ужас не искам да си го спомням даже  ,но Бавареца направо пее
 ,но Бавареца направо пее  Супер Кола не ще и дума!!!
 Супер Кола не ще и дума!!!

...Ей го на,с газово съм и си свиркам...КАРАМ и СПЕСТЯВАМ! Това ми е съвета на колегите с бензинки...Голяма разлика в бягането няма ,а разхода,разхода си е супер 10.8-11 макс. при 1,05-1,10лв. кво му плащаш...Даже може и да си позволиш на магистралата 180-200 и да не ти качи повече от 11,5...Казвам го от опит,нали? Е,понеже сега съм в Село Банско,не в София и толкова е градско /селско но дори и 11-12 у Софийско си е ОК.Не че съм манияк на газовото,даже бях много предубеден щото съм карал Ауди с газ,офф ужас не искам да си го спомням даже
 ...Ей го на,с газово съм и си свиркам...КАРАМ и СПЕСТЯВАМ! Това ми е съвета на колегите с бензинки...Голяма разлика в бягането няма ,а разхода,разхода си е супер 10.8-11 макс. при 1,05-1,10лв. кво му плащаш...Даже може и да си позволиш на магистралата 180-200 и да не ти качи повече от 11,5...Казвам го от опит,нали? Е,понеже сега съм в Село Банско,не в София и толкова е градско /селско но дори и 11-12 у Софийско си е ОК.Не че съм манияк на газовото,даже бях много предубеден щото съм карал Ауди с газ,офф ужас не искам да си го спомням даже  ,но Бавареца направо пее
 ,но Бавареца направо пее  Супер Кола не ще и дума!!!
 Супер Кола не ще и дума!!!- El Diablo
- старши ентусиаст
- 

супер си брат  те тва е икономия ем си караш яка кола
 те тва е икономия ем си караш яка кола  
аз не карам по много .. иначе ако карах много много щях да сложа някои газов, но не на 520 .. идеята е 525и 193 кс и тогава газ 
и яко ГАЗ педала до доло ама едно карам малко две съм спокоен шофер така че споменатите по горе неща отпадат ..
 ама едно карам малко две съм спокоен шофер така че споменатите по горе неща отпадат ..  
бадете здрави и се уважаваите много специялно колегите с Е39 тва е модела БМВ е колата :>

аз не карам по много .. иначе ако карах много много щях да сложа някои газов, но не на 520 .. идеята е 525и 193 кс и тогава газ

и яко ГАЗ педала до доло
 ама едно карам малко две съм спокоен шофер така че споменатите по горе неща отпадат ..
бадете здрави и се уважаваите много специялно колегите с Е39 тва е модела БМВ е колата :>
			57 мнения
			 • Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4