ИСКАМ И АЗ БМВ :) (ДАДОХА ЗАЕМ ГАДОВЕТЕ)
Модератор: Технически модератори
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Абе момци, вие от Марс ли падате? Моето бебе миналата година го дадах за 3700 на изплащане и бях доволен, щото половин година стоя из автокъщи и му плащах обяви. За състояние е излишно да говорим с М50, газ, криматроник, 4 ел. стъкла и т.н.
Колега земай някоя от форума, щото тука сяка се знае какво и е правено и как са се грижили за нея.
Колега земай някоя от форума, щото тука сяка се знае какво и е правено и как са се грижили за нея.
Ами колега аз моита за 3700 няма да я дам ако ще и турско да стане.ама оня дет си я продава за 3100 мн смешма цена аз моита за по малко от 4500-4800 няма да я дам да си имаме уважението тва е като оная реклама купуваш продаваш и се набутваш или я продаваш на цена която си я зел или малко по малко там или я продаваш за неква смешна щот ти си се набутал с тая кола и гледаш че е кошница и да я пробуташ нататък
Re: Към Пенчев
saint85 написа:Точно мислех днес като се върнах от работа да му звънна на твоя майстор ,ама викам чакай да се обадя на този от горубляне да видим как ще я прекараме до люлин и той такива ми ги овъртя по телефона , че на мене ми стана ясно ,че нещо и има на колата -толкова пък да неще да я води на преглед .... и точно тогава прегледах форума и видях мнението на колегата Иван дето я е гледал и съвсем се отказах, АМА КАК МИ СЕ КАРА БМВ АКО ЗНАЕТЕ ДНЕСКА СЕ КАЧИХ В 3-КАТА НА ЕДИН ПРИЯТЕЛ (325 ТДС), АМА КАК ДА Е И МОЙТО ВРЕМЕ ЩЕ ДОЙДЕ- СЕКИ ДЕН СЕ ВОЗЯ В ЕДИН ГОЛФ 3 С МОЙТЕ КОЛЕГИ ДО РАБОТА -ТО ПЛАСМАСИ СКЪРЦАТ, НА СЕКА ДУПКА ТИ ИЗПАДАТ БЪБРЕЦИТЕ И ДНЕСКА МЕ ЗАЯДЕ ЧЕ ЩЯЛ ДА МЕ СКЪСА С НЕГОВИЯ ВАРЕЛ, ДЕ ДА ЗНАМ АЗ СЕ СИ МИСЛЯ ЧЕ 520 КИТЕ ПОВЕЧЕ ВЪРВЯТ ОТ ГОЛФ 115К. -ПОНЕ СЛЕД СТОПЪК И АЗ Я ЗИМАМ НАЙ-ВЕЧЕ ЗАРАДИ КОМФОРТА И ЩОТО Е БМВ -НЕМОГА ДА ГИ РАЗБЕРА ТИЯ ХОРА ПРОСТО НЯМАТ УСЕТ
Миналия петък мой приятел който много плюе по BMW особено мойта Е34-ка въпреки че много добре знае колко си обичам колата и как я поддържам реши да се заяде за пореден път с мен и взе да ми обяснява как щял да ме разцепи с един обикновен GOLF 3 GTI. Не му обръщах внимание до момент в който ми предложи да се гониме ключ за ключ. Съгласих се и му предложих София - Варна като път в който има всичко магистрала, планинско, въобще според мен пътя е идеален за да може една кола да покаже всичките си възможности. Ще ме попитате какво стана предполагам. Той явно не очакваше да се съглася и в момента в който му казах готов съм тръгвам се започна:
ама аз не познавам пътя, ама аз не искам да ти взимам колата, ама аз нямям 100лв за бензин. Предложих му 100лв за бензин безвъзмездно но и това отказа. По принцип не карам бързо но не карам и бавно, от седем години карам Е34-ката и не си спомням да ме е изпреварил GOLF какъвто и да е и то не защото голфовете не вървят а просто защото BMW-тата вървят повече от тях. Аз за себе си съм решил че никога няма да се кача на нещо по ралично от BMW.
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
Мен точно Голф 3 ГТИ ме е отвявал на бул.България, а не е да кажеш че мойта е куца 20-ка. За справка на историческия музей вече бях на 160+ км/ч ама Гоуфа
хвърчеше доста пред мен, но както се питаше в една реклама - "Това ли е най-важното?" 

Последна промяна rdvr_burgas на 31 Мар 2008, 14:51, променена общо 1 път
R6 - Was sonst?
- маречков
- ентусиаст
-
ddevels написа:Ами колега аз моита за 3700 няма да я дам ако ще и турско да стане.ама оня дет си я продава за 3100 мн смешма цена аз моита за по малко от 4500-4800 няма да я дам да си имаме уважението тва е като оная реклама купуваш продаваш и се набутваш или я продаваш на цена която си я зел или малко по малко там или я продаваш за неква смешна щот ти си се набутал с тая кола и гледаш че е кошница и да я пробуташ нататък
Сега, първо колата ми не беше кошница

Успех на колегата с покупката, виж в "продава автомобили" има читавки!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Голфовете за леки автомобили на маса и за стартове никой не говори за къси отсечки.Обаче тая тухла/грешка на конструкторите за високи скорости и за "отвяване" на Е34-ката
хайде не на мен
Защото ми се е случвало да се гоня по магистрала с такава каска и за максимални скорости , нещо не ми е удобно
Когато се сравнява бързина между два модела леки автомобили, не всичко е само драг ... А за останалото просто не знам за сравнение.
Карал съм и Голф-а на мой приятел в случай на нужда ,някой път и не виждам база за сравнение ... Само ви моля да не изхождате от сравнения с тези допотопни автомобили
Това е обида за марката и модела
Хората ,които сравняват Голф с БМВ мисля,че не е нужно да им обръщате внимание даже
Георги Пенчев

Когато се сравнява бързина между два модела леки автомобили, не всичко е само драг ... А за останалото просто не знам за сравнение.
Карал съм и Голф-а на мой приятел в случай на нужда ,някой път и не виждам база за сравнение ... Само ви моля да не изхождате от сравнения с тези допотопни автомобили

Георги Пенчев
- маречков
- ентусиаст
-
ddevels написа:под 4000 лв за 5ца са малко вече зависи състоянието на колата.Под 4000 представям си как ще е.Ти в обявата пи са ли че е ПЕРФЕКТНА а![]()
ако не си пиши ще имаш успех
Първо сори за

Второ т`ва че продаваш 2 бр. е34 не значи, че ти им определяш цените, а т`ва че от 5 месеца караш БМВ не ти дава право да ме иронизираш, щото както си минал през голфа, така със същата неграмотност ще минеш и през БМВ и после в друг форум ще храчиш както по стария си голф, така и по това си БМВ. Спирам да пиша по твои постове!
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
ddevels написа:под 4000 лв за 5ца са малко вече зависи състоянието на колата.Под 4000 представям си как ще е.Ти в обявата пи са ли че е ПЕРФЕКТНА а![]()
и що да не е перфектна?моята я взех преди 3 месецацена 3700,92,черна с кожа клима,нови гуми,нови амортисьори 4 ел стъкла,комфорт модул,нови дискове,нови накладки,до сега съм сменял само масло, и три комплекта гуми щото си я ползвам основно за дрифт,остаряха вече бензина се вдигна,кво са чудите че цените падат.
маречков написа:ddevels написа:под 4000 лв за 5ца са малко вече зависи състоянието на колата.Под 4000 представям си как ще е.Ти в обявата пи са ли че е ПЕРФЕКТНА а![]()
Първо сори за![]()
Второ т`ва че продаваш 2 бр. е34 не значи, че ти им определяш цените, а т`ва че от 5 месеца караш БМВ не ти дава право да ме иронизираш, щото както си минал през голфа, така със същата неграмотност ще минеш и през БМВ и после в друг форум ще храчиш както по стария си голф, така и по това си БМВ. Спирам да пиша по твои постове!
Тоя пък.1-во непродавам 2бр. Е34.2-не те иронизирам и 3-то стария ми голф е сигорно голям колкото твоята бангия ако не и по-малък.4-не плюя че не е прилично а тва от колко време карам бмв не те интересува.ти ако караш от повече какво нещо повече си от мен ли немога да разбера.
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
И така момчета -писна ми да търся вече обиколих каде ли не в София и по обяви звънях има няколко хубави ама са в другия край на страната -неделя мисля да ходя до Дупница- в началото на форума "продава" има платена обява за един човек дето продава коли в Дупница и са на добри цени мисля и на него да звънна и да ви кажа честно съм малко претенциозен май -щото искам да е и с климатроник и да е или сива или черна и ако може и кожа и ГИ да има , амм бих се навил и да няма някой ексри ама до сега на кола не попаднах -то трябва вътрешно да ти хареса иначе нестава
, ааааа и уж сички са перфектни и като отида щом аз ги познавам дето нищо не разбирам аве мани . ТА ИДЕЯТА МИ Е АКО НЯКОЙ ИМА ПОЗНАТИ В ДУПНИЦА ИЛИ ЗНАЕ НЕЩО ЗА ПАЗАРА ДА ПИШЕ -БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО -ДАЖЕ И 5500 ИЗВАДИХ И ПАК НЯМА ОФФф И 6000 ИМАМ АМА НЕ Е ТАМ ВАПРОСА