МЕТАН
Модератор: Технически модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
МЕТАН
Хора някои кара ли на метан?Ако някои кара да каже как е и колко струва бутилката с монтажа.Говорим за инжекция-метан.И колко е цената на метана?
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Re: МЕТАН
ddevels написа:Хора някои кара ли на метан?Ако някои кара да каже как е и колко струва бутилката с монтажа.Говорим за инжекция-метан.И колко е цената на метана?
Не се вкарвай в тоя филм.. Няма газстанции навсякъде... А и кирията свърши преди 3-4 години с тоя метан...Да не говорим че нямаш и багажник и сменяш окачването ( задното ) по-често от необходимото... Ама всеки сам си решава...
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Направо слагаи,без да се 4удиш.Цената на уредбата я ка4ва само бутилката,но се избива много бързо http://metan-bg.com/metan.html ,за разхода мога да кажа за е36 1.8 с 8лв. минава около 140км
- _r3sp3c7_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: модерен ВАЗ
Метановия инжекцион струва около 3200лв, а да не говорим че има и по-хубав който отива към 4000. За натоварването на задницата е излишно да говорим, но с подложки се връща първо образа на колата. Не се притеснявай няма да сдаде багажа бързо. Имам 3 таксита едното е на 100к и не е сменявано нищо. Но моето лично мнение е че е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ да слагаш какъфто и да е вид алтернативно гориво на БМВ или кола която я имаш за нещо повече от баничарка 

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
що не убие някоя друга колица,някой квадратен фолцваген,или някой раждив опел?бмв е религия,не е някоя работна кола или такси,ако не ти се дават пари за качествено гориви и добавки,по добре се насочи към някоя друга марка,неможе да си гъзар,да караш голяма кола с голям двигател да ти вози меко да ти духа студено лятото, и да ти е ефтино.нареди я с метани и разни простотии и мацките да те късат с некви фиести 1,2 по светофарите,да слизаш с цялата си тежест и да казваш напълни я до горе..... с метан за 7 лв
,не го приемай лично,човек като е решил да се набутва и господ неможе да му помогне,пък камоли хората от форума 

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
и за по малко ги има кам 1 и нещо колега ак се интересуваш ще попитам комшите те си имат сервиз4е за гас и метанови уредби мога да друна по късно и ще ти драсна пак не са толко скъпи ве4е

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Първо здравейте. Второ: като сте големи гъзари и супер-разбирачи си карате колите на бензин така ли, правилно следя темата, я ми кажете защо на тъпите опели, голфове и т.н. им монтират АГУ каквото и да е. И повече не обиждайте и не спамете това което не ви засяга. Коментари не приемам. Кой каквото иска и ще кара, и пак да пиша първата ми кола е голф 2 дизел, затова си ремонтирам сам колите. А вие ходите в сервиза за диагностика защото колата ви се държи странно, ми я стойте и вие на студ цяла нощ навън и после яжте развалена храна/бензин. Айде стига сами си правете изводите.
- kirililiev
- ентусиаст
-
NikiNikolov написа:Първо здравейте. Второ: като сте големи гъзари и супер-разбирачи си карате колите на бензин така ли, правилно следя темата, я ми кажете защо на тъпите опели, голфове и т.н. им монтират АГУ каквото и да е. И повече не обиждайте и не спамете това което не ви засяга. Коментари не приемам. Кой каквото иска и ще кара, и пак да пиша първата ми кола е голф 2 дизел, затова си ремонтирам сам колите. А вие ходите в сервиза за диагностика защото колата ви се държи странно, ми я стойте и вие на студ цяла нощ навън и после яжте развалена храна/бензин. Айде стига сами си правете изводите.
чети между редовете
- kirililiev
- ентусиаст
-
ddevels написа:Ама то кво като караме БМВ трябва да се чувстваме газари ли?Хахаха Тва беше тъпо.Ама секи си преценява за себе си.
не бе ,извинявай,просто исках да кажа че ще изглеждаш добре в колоната от бакшиши на метан станцията.
kirililiev написа:...неможе да си гъзар,да караш голяма кола с голям двигател ...
От кога 2000 кубика двигател е голям ?
И хеле пък точно на е34 2.0 е повече от добре да му сложи обикновенно АГУ или МЕТАН - стара кола която така или иначе не е да кажеш бърза. То дали за 10 или 11 секунди ще прави 0-100 все тая

37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3