Загубил съм си гражданската и картончето за прегледа
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Загубил съм си гражданската и картончето за прегледа
На някой случвало ли му се е? Предполагам, че на застраховката, ще ми издадат дубликат, а на картончето?
Добре поне, е талона си е в мене
Добре поне, е талона си е в мене
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
За картончето за преглед е само след нов преглед .. но за Гражданската отговорност .. отиваш там където са тия направили и казваш да ти направат препис .. мисля че е без пари .. или някфи стишки .. баща ми един път губи на камиона гражданска и така ...

R.I.P Landikar
- Xarax
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS 200
Аз като минавах последния път сефте ми дадоха едни чаршафи... Протокол . Ако имаш такова нещо и хората се окажат свестни , може и да минеш гратис

Respect is everything !
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
абе аз като си го загубих мойто 1- вия път исках да ми дадат проокол или дубликат на диагностичния лист ама нещяха ... кой им ги дава 20лв пак
Навремето ми откраднаха всички лични документи + картончето, карах така, но не са ме спирали. На поредния преглед направиха невероятна физиономия, като разбраха за картончето
и добре, че бях с връзки, та ми се размина. Издадоха ми друго, но за жалост, ако го загубиш се вади при нов преглед. Има и някаква глоба, но не знам колко е.
Предполагам, че си вписан в книгата за "гости" в сервиза за годишен, ако ги познаваш, разходи се до там и дискретно ги помоли да ти го заменят, но за жалост, това има и номер и се води официален документ за пред КАТ.

Предполагам, че си вписан в книгата за "гости" в сервиза за годишен, ако ги познаваш, разходи се до там и дискретно ги помоли да ти го заменят, но за жалост, това има и номер и се води официален документ за пред КАТ.
Да караш Peugeot е страст!
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
bum_bum написа:абе аз като си го загубих мойто 1- вия път исках да ми дадат проокол или дубликат на диагностичния лист ама нещяха ... кой им ги дава 20лв пак
На мен ми го дадоха диагностичния лист

May the BMW force be with you!
Vasilen написа:На мен ми го дадоха диагностичния листседи си в колата...
Странно, защото аз си го поисках, имаше доста данни за състоянието на спирачките и пича категорично отказа да ми го даде. Било важен документ, ала бала, дори не иска да ми го копира. А исках да го нося на едни, да видят спирачките.
Да караш Peugeot е страст!
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Не знам може да е копие да не е оригиналния, ще го погледна и ще пиша!
May the BMW force be with you!
11 мнения
• Страница 1 от 1