ИСКАМ И АЗ БМВ :) (ДАДОХА ЗАЕМ ГАДОВЕТЕ)
Модератор: Технически модератори
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
bbekov написа:drmirchev написа:........
Ми то колега почти всяка една марка като я минеш през сервиза и като и смениш всичко де що е за смяна няма да те остави на пътя. Единствено Opel и Ford са изключения може би. Мисли реално - то ако ще наливаш маса пари ако ще да е и в каруца , пак ще имаш возило на което да разчиташ.
Карал ли си Форд изобщо?
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

saint85 написа:И така момчета -писна ми да търся вече обиколих каде ли не в София и по обяви звънях има няколко хубави ама са в другия край на страната -неделя мисля да ходя до Дупница- в началото на форума "продава" има платена обява за един човек дето продава коли в Дупница и са на добри цени мисля и на него да звънна и да ви кажа честно съм малко претенциозен май -щото искам да е и с климатроник и да е или сива или черна и ако може и кожа и ГИ да има , амм бих се навил и да няма някой ексри ама до сега на кола не попаднах -то трябва вътрешно да ти хареса иначе нестава, ааааа и уж сички са перфектни и като отида щом аз ги познавам дето нищо не разбирам аве мани . ТА ИДЕЯТА МИ Е АКО НЯКОЙ ИМА ПОЗНАТИ В ДУПНИЦА ИЛИ ЗНАЕ НЕЩО ЗА ПАЗАРА ДА ПИШЕ -БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО -ДАЖЕ И 5500 ИЗВАДИХ И ПАК НЯМА ОФФф И 6000 ИМАМ АМА НЕ Е ТАМ ВАПРОСА
Ами преди бях 4увал за дупница че колите били мн евтини но пт както двама приятели отидаха и казаха че са пални измамници там то даже единият си купи кола и не е доволен нз ама мн често зех да слушам че специялно там имало мн измамници но аз кат не сам отишъл да видя немоа да съм сигорен Успех да си купиш колицата
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
де ви измамиха там ве...аз съм домъкнал тук при нас доста талиги измама не видях там.Ами гледайте то нали знаете поговорката КЬОРАФ КАРТИ НЕ ИГРАЕddevels написа:saint85 написа:И така момчета -писна ми да търся вече обиколих каде ли не в София и по обяви звънях има няколко хубави ама са в другия край на страната -неделя мисля да ходя до Дупница- в началото на форума "продава" има платена обява за един човек дето продава коли в Дупница и са на добри цени мисля и на него да звънна и да ви кажа честно съм малко претенциозен май -щото искам да е и с климатроник и да е или сива или черна и ако може и кожа и ГИ да има , амм бих се навил и да няма някой ексри ама до сега на кола не попаднах -то трябва вътрешно да ти хареса иначе нестава, ааааа и уж сички са перфектни и като отида щом аз ги познавам дето нищо не разбирам аве мани . ТА ИДЕЯТА МИ Е АКО НЯКОЙ ИМА ПОЗНАТИ В ДУПНИЦА ИЛИ ЗНАЕ НЕЩО ЗА ПАЗАРА ДА ПИШЕ -БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО -ДАЖЕ И 5500 ИЗВАДИХ И ПАК НЯМА ОФФф И 6000 ИМАМ АМА НЕ Е ТАМ ВАПРОСА
Ами преди бях 4увал за дупница че колите били мн евтини но пт както двама приятели отидаха и казаха че са пални измамници там то даже единият си купи кола и не е доволен нз ама мн често зех да слушам че специялно там имало мн измамници но аз кат не сам отишъл да видя немоа да съм сигорен Успех да си купиш колицата

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ей само да кажа ,че писането на главни букви означава крещене/викане и това не е допустимо , всички си приказваме толкова цивилизовано по принцип
Колега, ослушваме се всички - изпадне ли нещо ще ти се каже
Георги Пенчев

Колега, ослушваме се всички - изпадне ли нещо ще ти се каже

Георги Пенчев
saint85 написа:...неделя мисля да ходя до Дупница-
....искам да е и с климатроник и да е или сива или черна и ако може и кожа и ГИ да има , ...
...ДАЖЕ И 5500 ИЗВАДИХ И ПАК НЯМА ОФФф И 6000 ИМАМ АМА НЕ Е ТАМ ВАПРОСА
Отиди в Дупница по-добре в събота сутринта, неделя не всички работят. Не ти трябва познат, просто обикаляй--града не е много голям и автокъщите се виждат лесно. Но вземи, ако можеш, някой разбиращ от коли, защото не сервиз няма да може да я заведете.
Претенцийте за цвят и ГИ не са сериозни. Не се продават чак толкова Е34 за да може да избираш. Гледай да е в добро състояние, цвета не е важен. Има малко коли с ГИ и може и половин гидина да търсиш и да не попаднеш на читава такава.
Не бързай, не е казано, че до две седмици трябва да си купиш кола. И не си давай всичките налични пари за колата, защото разходите след покупката не са малки--Каско, винетка, гражданска отговорност, преглед са около 500лв. А ще има и неща за оправяне по колата.
В Дупница колите се сменят много бързо, ако отидеш две поредни съботи ще видиш различни коли, така че не бързай. Но според мен е по-добре да я вземеш от БГ, защото ще я покараш, ще я видите няколко човека (колкото повече хора гледат, толкова повече виждат

Нетърпението ти е разбираемо, всички сме били така, но не бързай.
- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
Колега виж това БМВ на един приятел е http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=87981
в перфектно състояние е колата само задния прозорец е счупен но ас имам оригинален и в случеи на продажба го давам.
в перфектно състояние е колата само задния прозорец е счупен но ас имам оригинален и в случеи на продажба го давам.

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
saint85 , обърни внимание на обявата на колегата. Колата е на нечовешки ниска цена, а и коментар споменава, даже има и газова.... остават ти даже 3 бона с които можеш да я направиш кукла отвякъде!
на твое място веднага бих я погледнал.

- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
верно е колега имаш набито окоатоматик написа:Само да кажа и аз. Колата не я знам на кой е, но дворчето е на Жорето, който разбира от БМВ. Познах му входната врата. Ако той е посредник, колата не е лоша. Жоре, поздрави

saint85 написа:И така момчета -писна ми да търся вече обиколих каде ли не в София и по обяви звънях има няколко хубави ама са в другия край на страната -неделя мисля да ходя до Дупница- в началото на форума "продава" има платена обява за един човек дето продава коли в Дупница и са на добри цени мисля и на него да звънна и да ви кажа честно съм малко претенциозен май -щото искам да е и с климатроник и да е или сива или черна и ако може и кожа и ГИ да има , амм бих се навил и да няма някой ексри ама до сега на кола не попаднах -то трябва вътрешно да ти хареса иначе нестава, ааааа и уж сички са перфектни и като отида щом аз ги познавам дето нищо не разбирам аве мани . ТА ИДЕЯТА МИ Е АКО НЯКОЙ ИМА ПОЗНАТИ В ДУПНИЦА ИЛИ ЗНАЕ НЕЩО ЗА ПАЗАРА ДА ПИШЕ -БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО -ДАЖЕ И 5500 ИЗВАДИХ И ПАК НЯМА ОФФф И 6000 ИМАМ АМА НЕ Е ТАМ ВАПРОСА
Колега виж мойта Е34 в личната ми галерия няма климатик и кожа но колата е в перфектно състояние залагам си главата за нея. Ако те интересува ще договорим цена и ще ти останат пари за клима и кожа.
Не съм фен на газта и нямам ГИ.
http://bmwpower-bg.net/forums/album_per ... r_id=16118
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Купих бумер
Здр. пак взех си кола и честно казано много ме кефи взех я от дупница 93г. м50 - ванус -комби с новия бъбрек е -вс. екстри за модела и се отваря горе целия таван много е яка зех я на много ниска цена и има какво да се прави по нея ааа да с газов инжекцион е ще пусна снимки само да я приведа във вид малко ,така реших поне знам,че има да се прави нещо ама ми писна тва е ще си я правя останаха доста пари дано да стигнат, иначе това което видях е
1. нещо тропа отпред по окачването
2. има лек луфт на волата (не чувам да вие рейката)
3. задната чистачка неработи
4. климатроника работи обаче нещо му вие перката
5. двигателя е на 300 000 км. смятам че не е превъртан километража
6. изпуснали са ми амортесиорите на предния капак не задържат
7. няма тоя кожуха на перката за охлаждане иначе колата не прегрява държи около 700 оборота и на средата на водата е стрелката
Еми това е за сега ,тоест дано е това мотора да е добре !!!!
Мерси много на вс. вече колеги
за оказаното съдействие знам че пак избързах малко ама много ми хареса това е вече свършен факт от сега нататъка почвам да си троша главата и ще видим какво ще стане 
7. няма тоя кожуха на перката за охлаждане иначе колата не прегрява държи около 700 оборота и на средата на водата е стрелката
Мерси много на вс. вече колеги

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: Купих бумер
май си ударил късмета..тва е нищо като проблеми.Дупница си е Дупница-преди малко се връщам и аз от там.Тамошните оферти ги нема никъде-признал съм ги щото вече 4та година ги наобикалям и винаги има кво да се купиsaint85 написа:Здр. пак взех си кола и честно казано много ме кефи взех я от дупница 93г. м50 - ванус -комби с новия бъбрек е -вс. екстри за модела и се отваря горе целия таван много е яка зех я на много ниска цена и има какво да се прави по нея ааа да с газов инжекцион е ще пусна снимки само да я приведа във вид малко ,така реших поне знам,че има да се прави нещо ама ми писна тва е ще си я правя останаха доста пари дано да стигнат, иначе това което видях е
Мерси много на вс. вече колегиза оказаното съдействие знам че пак избързах малко ама много ми хареса това е вече свършен факт от сега нататъка почвам да си троша главата и ще видим какво ще стане

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
ми хайде честито тогава и да я караш ВНИМАТЕЛНО и с акъл . Комбито е специална кола ---има ли нивомат ?
- saint85
- младши ентусиаст
-
Ще видим дано момчета стискайте палци дано се окаже читав мотора аве и да не е прави се егати ще я позлатя ако треа ставам роб на марката и това е а какъв номер ми дадоха от кат
СА3128МР - МР- (M Power) вече съм с М номер хаха
- Мале като отидох и седнах в кожичката и тия кепенци от горе ставам кабриолет и мотора като зарева едно такова а пък как мята задница гадината

СА3128МР - МР- (M Power) вече съм с М номер хаха

- saint85
- младши ентусиаст
-