щтеше да е супер ако можеше и моита така
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Абе тва е бившата ми жена, ама я зарязах щото имаше много големи цици, то на снимката се вижда, понеже като легне върху мен и ме задушаваше!

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
значи това вече е прекалено.дойдох аз тука във форума хубаво,възпитано момче а вие ме развалихте
майтаопя се ве хора...та мнението ми за каките-
питам се защо като ходим на автомивката трябва да гледам един флегмо как мие колата
ако направят такава автомивка в бургас считайте че колата всеки ден сутрин и вечер ще се мие..докато и падне боята 

8.32
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
така си мислиш.като я измия става като от магазина.нека не влизаме в спор на кой колата колко боя има а?ай няма да поствам снимки че не е тук мястото....

8.32
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Ей, Дизелче! Няма да ми крадеш девойките
Тая кака съм я пуснал във форума за общо ползване в от посетителите в дългите самотни нощи още преди половин година :mha: :mha: :mha: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... c&start=30

- Mr Charger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: метро
- Мечтае да кара: M Power Electrified
Относно броните!
Причината за дългите брони на американските баварци е 1974 US Bumper Regulation. От тогава се изисква всички автомобили, местни и вносни да имат брони, които са издържат удар с 5 мили/час. Тази наредба предизвиква значителни изменения в дизайна на всички американски автомобили от онова време, а всичко вносно получава уголемени брони. 

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
аз не сам я крал тя сама мия даде
след като прекарахме една мнмого тежка ве4ер заедно еииии таз кака много палава,и много доволна от мене
вика ми ти си много добър там имаше едно мом4е X-citer---- вика слаба работа ти си по палав
и ми обешта да се снимаме заедно другиа пат

и ми обешта да се снимаме заедно другиа пат

D_I_D_O написа:Каката е супер няма спор ама някой може ли да ми каже защо баварците в САЩ са с удължени брони.И това не е само на тази снимка а съм го виждал и по някои от филмите им.
Според мен това се дължи на изискването колите да имат острани по 2 странични фарчета - на предната броня, странично жълто и на задната броня, странично - червено - наистина всички коли за американския пазар ги имат тези фарчета, както от преди години имаше немски стандарт колите да им свети 1 червена лампичка от лявата страна отзад, по-старите притежатели на BMW би трябвало да са забелязали

No bling at the Ring
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3