климатроника полудя!!!!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- bili
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 318i
климатроника полудя!!!!!!
Колеги, имам страшен проблем с моя климатроник!
При включване на двигателя след две секунди се включва компресора, без да съм задавал команда от дисплея на климатроника за стартиране на климатика
В този момент копчетата по климатика въобще не действат, дисплея ту светва, ту угасва, компресора продължава да работи без да спира, вентилатора прави каквото си иска докато изцяло спре и повече въобще не тръгне!Пълен хаос!.С една дума "ПОЛУДЯВА".Е, да, ама и аз нещо луднах като си мисля, че проблема е много сериозен!Нищо друго не ми остана да направя, освен да махна от мястото си бушон № 16, който е за компресора.Добре, компресора спря, ама дисплея да ми свети като коледна елхичка така на примигвания не спря!
Имам нужда от помощ
Колеги, ако на Вас Ви се е случвало такова чудо, моля да споделите и да ми кажете какъв е точно проблема на този климатроник, защото и аз полудявам

При включване на двигателя след две секунди се включва компресора, без да съм задавал команда от дисплея на климатроника за стартиране на климатика
Имам нужда от помощ
Колеги, ако на Вас Ви се е случвало такова чудо, моля да споделите и да ми кажете какъв е точно проблема на този климатроник, защото и аз полудявам

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Колега това е толкова обсъждан проблем ,че чак се чудя как не си го прочел
Има горе важна тема с често срещани проблеми при Е36 там има линк за дигиталния климатроник и неговото прословуто кондензаторче от 1лв.
Прочети и ще си решиш проблема
Има горе важна тема с често срещани проблеми при Е36 там има линк за дигиталния климатроник и неговото прословуто кондензаторче от 1лв.
Прочети и ще си решиш проблема

- bili
- Потребител
-
климатроник
да, така е!След като пуснах съобщението си по форума го разбрах!Сега остава само да отделя време да го поправя!Нов съм в тия работи.
Re: климатроник
bili написа:да, така е!След като пуснах съобщението си по форума го разбрах!Сега остава само да отделя време да го поправя!Нов съм в тия работи.
потърси си танталово .. издържа много по-добре на температурни промени
а в колата са точно такива ..
"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида
- bili
- Потребител
-
климатроник
Ще можеш ли да ми обясниш точно как да смъкна управлението отгоре, т.е. като махна касетофона, защото нещо не се случва при мене!
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
Re: климатроник
bili написа:Ще можеш ли да ми обясниш точно как да смъкна управлението отгоре, т.е. като махна касетофона, защото нещо не се случва при мене!
бъркаш с пръсти .. през дупката на касетофона
има едни отвори .. и през тях .. дръпваш управлението
блока на климатроника е на едни щипки ...
и ми трябва съвсем малко .. да изкочи
Успех!
"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида
- bili
- Потребител
-
климата
ЕЕЕйййй!Мамка им мръсници!Като смъкнах управлението видях, че охладителя на процесора го няма!А как е работило досега, не знам
Фатално ли ще бъде ако продължа да ползвам климатроника без охладителя-вентилаторчето
:help:

10 мнения
• Страница 1 от 1