Разлики
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Разлики
Търсейки подходящ начин за губене на време попаднах на статия за новото М5 в www.news.bg . Прочетох я и всичко хубаво, но отдолу видях местенце за оставяне на мнения и се зачетох. Прочетох няколко и се посмях а се и замислих за някои неща......
Тук можете да разгледате всички.
phestooo -> beamer - twa bmw m5 2004ta godina e super qko, ama tiq bokluci ot 1990 w bg kudeto gi karat "gazarite" qko me draznat
beamer -> BMW si e BMW, ako shte i ot 1929 da e. tebe ne te drazniat "boklucite" deto gi karat mutrite v bg,
a po-skoro trepatat v ochkite im kato se kachvat
v tiah... i vse pak si karat BMW-tata momchetata.
dai boje vsekimu!
TTE-Toyota -> Mnogo e byrza nema spor...
ot 5.0 litra dvigatel izvadiha 507 konq .. napravo sa number 1. Vitje samo novata mazda RX-8 s rotorniq motor deto e 1.3 i 240 konq ..
Golemoto BMW slojiha mu 5 litra i veche leti .. s 5 litrov dvigatel ako shte i na trabant go sloji pak shte nabira za tolkova
abe k'vo da vi govora za mene ima 5 marki na toq svqt tova sa TOYOTA;MAZDA;HONDA;NISSAN;SUBARU! Lejete si vie na starite lavri na golemata firma BMW... i vse pak poneje sa mnogo izvestni sas spirachkite se ako nqkoi vidi bmw udareno ot zad neka mi pishe! Aide BMW maniaci bye
333 -> Страшна кола няма спор. Някой знае ли къде мога да си поръчам 2 бройки и каква и е цената
ВМWдилър ->
за 333:
Уважаеми любителю на Баварските мащини.Поради големия интерес от Ваша страна до края на месец Юли само принас на териториата на страната можете да си поръчате новата М5.
Единична цена:180 хил.Евро
При покупка на повече от 1 бр. отстъпка - 0.05%
Предлагаме ви на цената за 5 бр. още 1бр. бонус!!!5 + 1
По този начин бихте могли да поддържате редовна експресна линия от Вашето населено място до столицата и из цялата страна за отрицателно време.
При поръчка сега,срок на доставка - Ноември 2004
Количествата са ограничени!
ВМW гр.Каспичан
срещу Централна гара
(най-представителната сграда в града)
А4 -> Смяяяяяяяях ......с тая каруца нема да се кара по главна улица
Забелязахте ли фрапиращата разлика в коефициентите на интелигентност на авторите
Тук можете да разгледате всички.
phestooo -> beamer - twa bmw m5 2004ta godina e super qko, ama tiq bokluci ot 1990 w bg kudeto gi karat "gazarite" qko me draznat
beamer -> BMW si e BMW, ako shte i ot 1929 da e. tebe ne te drazniat "boklucite" deto gi karat mutrite v bg,
a po-skoro trepatat v ochkite im kato se kachvat
v tiah... i vse pak si karat BMW-tata momchetata.
dai boje vsekimu!
TTE-Toyota -> Mnogo e byrza nema spor...
ot 5.0 litra dvigatel izvadiha 507 konq .. napravo sa number 1. Vitje samo novata mazda RX-8 s rotorniq motor deto e 1.3 i 240 konq ..
Golemoto BMW slojiha mu 5 litra i veche leti .. s 5 litrov dvigatel ako shte i na trabant go sloji pak shte nabira za tolkova
abe k'vo da vi govora za mene ima 5 marki na toq svqt tova sa TOYOTA;MAZDA;HONDA;NISSAN;SUBARU! Lejete si vie na starite lavri na golemata firma BMW... i vse pak poneje sa mnogo izvestni sas spirachkite se ako nqkoi vidi bmw udareno ot zad neka mi pishe! Aide BMW maniaci bye
333 -> Страшна кола няма спор. Някой знае ли къде мога да си поръчам 2 бройки и каква и е цената
ВМWдилър ->
за 333:
Уважаеми любителю на Баварските мащини.Поради големия интерес от Ваша страна до края на месец Юли само принас на териториата на страната можете да си поръчате новата М5.
Единична цена:180 хил.Евро
При покупка на повече от 1 бр. отстъпка - 0.05%
Предлагаме ви на цената за 5 бр. още 1бр. бонус!!!5 + 1
По този начин бихте могли да поддържате редовна експресна линия от Вашето населено място до столицата и из цялата страна за отрицателно време.
При поръчка сега,срок на доставка - Ноември 2004
Количествата са ограничени!
ВМW гр.Каспичан
срещу Централна гара
(най-представителната сграда в града)
А4 -> Смяяяяяяяях ......с тая каруца нема да се кара по главна улица
Забелязахте ли фрапиращата разлика в коефициентите на интелигентност на авторите

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
Няма какво да коментирам-всички са много 'компетентни'!
Особено внимание ми направиха следните думи:'спорткарове','силно сърце',(в кавички)'да да измине'(как само звучи
) и д.р.Да не забравя и израза 'състезателят може да придобие три различни характера'
хубав коментар:'това БМВ е резачка!' :mha:
коментар номер 2: 'Yo beamer, struva mi se che E55 ima po-dobur performance (4.3-4.5 ot 0-100km/h) s 469HP! ...za vunshen vid mai niama smisul da komentiram ......наистина няма смисъл да коментираш,а и да се обаждаш изобщо повече
Gorby айде по леглата,не ти ли се спи вече?

хубав коментар:'това БМВ е резачка!' :mha:
коментар номер 2: 'Yo beamer, struva mi se che E55 ima po-dobur performance (4.3-4.5 ot 0-100km/h) s 469HP! ...za vunshen vid mai niama smisul da komentiram ......наистина няма смисъл да коментираш,а и да се обаждаш изобщо повече

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ako nqkoi vidi bmw udareno ot zad neka mi pishe!
Защото просто няма кой да го стигне та да го удари!!!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Re: Разлики
Gorby написа:TTE-Toyota -> Mnogo e byrza nema spor...
Тоя дето така компетентно се изказа за ванкиловите мотори сигурно има поне 5 висши!
Последна промяна Vladi на 11 Юли 2004, 23:31, променена общо 1 път
The Throttle remains in sport mode, the DSC is off and the smile just gets wider and wider!
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
абе тия хора като са го писали това дали са съзнавали факта ,че после някой може да им прочете глупостите и да им се смее АМА МНОГО !!!! 

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
vicho написа:ako nqkoi vidi bmw udareno ot zad neka mi pishe!
Защото просто няма кой да го стигне та да го удари!!!![]()
![]()
Ооооооо. Стигат ни и още как - само, че като спрем на сфетофар

Целта на поста ми небеше да ви покажа нещо смешно или да изкарам някой некомпеетнтен. Исках да се замислите, когато пишете нещо. Дали му е там мястото, струва ли си да се обаждаш по някаква тема независимо колко те вълнува и най-важното как би изглеждало твоето писание в очите на някой "минувач". Замислете се как според вас изглеждат авторите на тези постове, представата ви за тях без да сте имали визуален контакт.
Нека не приличаме начубани в хорките очи. Така формулирано може би не изглежда много добре, но поне с е достатъчно ясно изразен товар.
Колкото до това къде ходи простотията мисля, че Айнщаин е казал "Вселената и човешката глупост нямат край, като не съм сигурен за първото"
Нека не приличаме начубани в хорките очи. Така формулирано може би не изглежда много добре, но поне с е достатъчно ясно изразен товар.
Колкото до това къде ходи простотията мисля, че Айнщаин е казал "Вселената и човешката глупост нямат край, като не съм сигурен за първото"

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
мда. и аз ги четох- ма се въздържах да пиша- не мисля че имаше смисъл.
което ме навежда на мисълта- колко напред с материяла сме тука на сайта- без да избива към хвалене... замислете се как повечето тука вече знаят достатъчно че да могат да познаят автомобилните безсмислици като ги видят написани някъде
което ме навежда на мисълта- колко напред с материяла сме тука на сайта- без да избива към хвалене... замислете се как повечето тука вече знаят достатъчно че да могат да познаят автомобилните безсмислици като ги видят написани някъде

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Хората са казали убий глупака с мълчание !!!!! 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
10 мнения
• Страница 1 от 1