Колко ви е данъка?
Модератор: Общи модератори
Преебах се за IXa и им пла6тах по 200 лева ,но за новата съм намерил един агент в дана4ното и ми обе6та 4е 6е я направи на 30 кинта, щото 325 ,192 hp. , не ми се мисли колко ще е   , Те ни преебват с гадните дупки аз ше ги преебвам с данаците ,нема да плащам за нищо я , като ми оправят улицата тогава
 , Те ни преебват с гадните дупки аз ше ги преебвам с данаците ,нема да плащам за нищо я , като ми оправят улицата тогава   ДА ГО ДУХАТ  ,шибани книжни плъхове само пари искат
  ДА ГО ДУХАТ  ,шибани книжни плъхове само пари искат 

, Те ни преебват с гадните дупки аз ше ги преебвам с данаците ,нема да плащам за нищо я , като ми оправят улицата тогава
 , Те ни преебват с гадните дупки аз ше ги преебвам с данаците ,нема да плащам за нищо я , като ми оправят улицата тогава   ДА ГО ДУХАТ  ,шибани книжни плъхове само пари искат
  ДА ГО ДУХАТ  ,шибани книжни плъхове само пари искат 
- MobbDeep
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E61
- bum_bum
- старши ентусиаст
- 

- Кара: турбо бмв
Не помня да съм плащал такова нещо близките годни:))) 
Данъка плащам само преди да продавам колата 
Не стига, че взеки месец ме дерат яко за здравни и незнам какви си осигуровки..

Данъка плащам само преди да продавам колата

Не стига, че взеки месец ме дерат яко за здравни и незнам какви си осигуровки..
- 5етко 5етицата
- кандидат ентусиаст
- 

Има ли лихви?
Купих я миналата година.
Данък не съм плащал.
Има ли глоба/и?
А лихви?

Данък не съм плащал.
Има ли глоба/и?
А лихви?
Re: Има ли лихви?
5етко 5етицата написа:Купих я миналата година.
Данък не съм плащал.
Има ли глоба/и?
А лихви?
Честито!
Има и глоби и лихви.
Шанса ти е да плащаш по банков път

- Bergayos
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: E81 123d, E70 3.0d
- Мечтае да кара: Alpina B10
а
как минавате ГТП без платен данък, щото и мен ми искат 150 лв за данък и мислех тия дни да цака, че ГТП трябва да минавам, а там ми искат бележката от данъка?

- moni76
- ентусиаст
- 

- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
Последния път като го плащах беше 45 лв - някъде там
			My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
		'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- Turboman
- ентусиаст
- 

- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Re: а
spe написа:как минавате ГТП без платен данък, щото и мен ми искат 150 лв за данък и мислех тия дни да цака, че ГТП трябва да минавам, а там ми искат бележката от данъка?
Кои ти минава реален ГТП

33 лв!!! И знаете ли що?КУПУВАм СИ АЗ Е 36 НА 1 Юли и отивам в КАТ само с един договор,и г.отг.Питам оня,дето раздава талоните эа вход;мОЖЕ лИ бЕЗ ДАНЪК??? А оня вика не,ама тука тая е мой човек и ще те оправи.Води ме при некаква и тя вика :Колко коня е колата: а аз-еми 70.И тя казва-тогава данъка ще е 33 лв,дай ги,аз ще ги эанеса и по банков път ще отидат в общината,плюс 10 лв за услугата!!!Викам-става!оная изчезна там до неква банка и след малко ми носи бележка...  Влизам в кат и си мисля:ами са ако тия видат,че колата е 100 коня~па дори и поумрели~
 Влизам в кат и си мисля:ами са ако тия видат,че колата е 100 коня~па дори и поумрели~   Ама никой не забелязя.Като отидох в общината да я запиша,една ми вика:има ли катализатор???Викам-аха,два дори
 Ама никой не забелязя.Като отидох в общината да я запиша,една ми вика:има ли катализатор???Викам-аха,два дори  

-ЕТО ТАКА СТАВА,ТУКА ВСИчКИ СА НЕВЕЖИ

Влизам в кат и си мисля:ами са ако тия видат,че колата е 100 коня~па дори и поумрели~
 Влизам в кат и си мисля:ами са ако тия видат,че колата е 100 коня~па дори и поумрели~   Ама никой не забелязя.Като отидох в общината да я запиша,една ми вика:има ли катализатор???Викам-аха,два дори
 Ама никой не забелязя.Като отидох в общината да я запиша,една ми вика:има ли катализатор???Викам-аха,два дори  

Re: а
Turboman написа:spe написа:как минавате ГТП без платен данък, щото и мен ми искат 150 лв за данък и мислех тия дни да цака, че ГТП трябва да минавам, а там ми искат бележката от данъка?
Кои ти минава реален ГТП
Ми аз примерно
 Ако ми кажеш как да не минавам обещавам повече да не го правя... Че за данъка се е*нах вече така или иначе:)))
 Ако ми кажеш как да не минавам обещавам повече да не го правя... Че за данъка се е*нах вече така или иначе:)))Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани