за студентите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

за студентите

Мнение от b2 » 15 Юли 2004, 21:05

дойде време за кандидатстуденските изпити, та ако може да питам тези от вас, най вече тези които са в софия какво ще кажете за ТУ-София, УНСС и СУ.
аз кандидатствам в тея трите и в УНСС го усрах изпита по математика(къв съм кух хем беше лесен) в ТУ уж го направих горе-долу (за към 5.50 :D ) а в СУ ми предстоят изпитите..
Въпроса ми е какви са ви впечатленията има ли смисъл човек да си губи времето, каде е най-добре. В кой ще има най-добра възможност да работя, щото аз и без това не съм от най-ученолюбивите даже хич, каде ще мога да мина най-тънко всмисъл с наи-малко време прекарано в учене и наи-лесно ще си взимам изпитите :lol:
питам тука щото знам че има доста студенти апък и по-добре да знам от хора които са вътре а не от някви дето ме зарибяват да им плащам за глупости :lol:
Моята предварителна настройка беше, че в УНСС е най-добре нещо икономическо ама сигурно нищо няма да ме приемат. Има ли смисъл да се учи информатика като знам на кво ниво са повечето преподаватели да не ме учат на паскал дето аз го знам повече от тях :)
Мерси предварително, че се чудя каде да ходя да ставам и аз софиянец :lol: :lol:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

Назад към Извън Темата