2-ро Общо събрание 2004
Модератор: Общи модератори
			18 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2

rado_rf написа:Предлагам това да е първа точка от дневния ред, за да може вече приетите кандидати да вземат участие в дискусиите. На предишното събрание беше предложена някаква първоначална такса извън членския внос за приетите нови кандидати, но така и не я обсъдихме. Трябва да решим ще има ли такава или не.
Тези неща ... знаеш в кой форум
 Пускам тема за предложения и препоръки за дневен ред и процедури на самото събрание ... Имаме достатъчно време, да обсъдим тези неща и да подредим дневния ред както трябва!
 Пускам тема за предложения и препоръки за дневен ред и процедури на самото събрание ... Имаме достатъчно време, да обсъдим тези неща и да подредим дневния ред както трябва!- Azrail
- UFO Pilot
- 

Здравей народе, малко по темата...
Следя развитието на този клуб от преди горе-долу една година, но никога не съм се замислял да членувам в него... Ходил съм на сбирки (3-4, наистина, но все пак е нещо ), пускал съм се на Божурище и т.н., дори познавам Angel и Андро, но не съм ги виждал отдавна и не знам дали те ще ме познаят
), пускал съм се на Божурище и т.н., дори познавам Angel и Андро, но не съм ги виждал отдавна и не знам дали те ще ме познаят  Та, проблемата е, че уча в Германия и нямам техническата възможност да съм редовен. Проблем ли е? Уверявам ви, че любовта ми към Машината може да се мери с тази на най-въодушевените от клуба
 Та, проблемата е, че уча в Германия и нямам техническата възможност да съм редовен. Проблем ли е? Уверявам ви, че любовта ми към Машината може да се мери с тази на най-въодушевените от клуба  И, още нещо... От къде мога да го дръпна този формуляр, молбата за членство? 10х предварително...
 И, още нещо... От къде мога да го дръпна този формуляр, молбата за членство? 10х предварително...
			Следя развитието на този клуб от преди горе-долу една година, но никога не съм се замислял да членувам в него... Ходил съм на сбирки (3-4, наистина, но все пак е нещо
 ), пускал съм се на Божурище и т.н., дори познавам Angel и Андро, но не съм ги виждал отдавна и не знам дали те ще ме познаят
), пускал съм се на Божурище и т.н., дори познавам Angel и Андро, но не съм ги виждал отдавна и не знам дали те ще ме познаят  Та, проблемата е, че уча в Германия и нямам техническата възможност да съм редовен. Проблем ли е? Уверявам ви, че любовта ми към Машината може да се мери с тази на най-въодушевените от клуба
 Та, проблемата е, че уча в Германия и нямам техническата възможност да съм редовен. Проблем ли е? Уверявам ви, че любовта ми към Машината може да се мери с тази на най-въодушевените от клуба  И, още нещо... От къде мога да го дръпна този формуляр, молбата за членство? 10х предварително...
 И, още нещо... От къде мога да го дръпна този формуляр, молбата за членство? 10х предварително...MORE BEER!
		- Azrail
- UFO Pilot
- 

Е, така е, сляп карти не играе... Съжалявам за глупавия пост, но, закле'ам се, чак сега видях темата от Turturelo 

MORE BEER!

18 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2