не се издържа
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- 54321
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 316 m43b19
не се издържа
Искам кола, BMW, спешно, не издържам вече, нямам пари. Дали някоя банка ще ми даде студентски кредит при положение, че нямам трудов договор? Ще им ги върна обещавам!
Или пък някой да ми даде някое Е30 на изплащане без първоначална вноска
,но така едва ли мога да разчитам да е много читава.
Искам кола, BMW , не се издържа!
Или пък някой да ми даде някое Е30 на изплащане без първоначална вноска

Искам кола, BMW , не се издържа!
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Аз къв ентусиазъм имам за Х5 няма да ви обеснявам при мене е болестно положението пия хапчета сутрин и вечер ...
Само като свалям снимки на Х5 се успокоявам вече са над 3600 така ,че не сте само вие ...
Всички ми казват ,че ще се оженя за Хиксана Файфова (така съм си я кръстил ) .В инетерес наистината не е чак толкова зле ,но имам моменти на полуда ... от типа в който искам да се размажа в някоя стена с 200 ...
Само като свалям снимки на Х5 се успокоявам вече са над 3600 така ,че не сте само вие ...
Всички ми казват ,че ще се оженя за Хиксана Файфова (така съм си я кръстил ) .В инетерес наистината не е чак толкова зле ,но имам моменти на полуда ... от типа в който искам да се размажа в някоя стена с 200 ...

- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Лято е.... не сте на училище, някои хора работят през този сезон помислете по въпроса и не се оплаквайте и аз искам много неща, но знам и, че няма да ми ги подарят освен ако не си ги купя така, че
сядайте си на г*за и работете нещо 

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Аз си работя ...ама и да си купя кола кат нямам книжка за къв ми е ?
Така ,че по план на 19 години и малко отгоре трябва да карам Х5
Така ,че по план на 19 години и малко отгоре трябва да карам Х5

- Inner Self
-
Пичовеееееее, осъзнайте се уеее... За къв' са ви тия беемвета, уее?!! Не разбрахте ли, че те стават само за скраб?! Побъркали сте се уеее, това си е чиста наркомания... К'во си мислите - ще си купите някакво дърто бмв и живота изведнъж ще стане по-розов? Напротив, покупката е само началото на проблемите... и колкото по-мощно и по-гъзарско е бмв-то, толкова повече проблеми ви дебнат... Да вървят по дяволите тъпите коли, чупят се постоянно, частите скъпи, дилърите - някакви чифути, а тез дето продават втора ръка части - повечето са мошеници; въобще нямате си и идея в какъв филм се вкарвате... За какво ви е?
- Mr Charger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: метро
- Мечтае да кара: M Power Electrified
Момчета, БМВ-то си е мания. Лесно се купува, трудно се поддържа особено ако го караш с кеф.
БМВ-то няма да ви реши проблемите. Решете си проблемите и си вземете БМВ!

БМВ-то няма да ви реши проблемите. Решете си проблемите и си вземете БМВ!
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Georgi написа:Не се плашете няма лечение.А пък като си го купиш болеста се задълбочава.

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2