СБИРКИТЕ НА ЕКО-ЗАБРАНЕНИ
Модератор: Общи модератори
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
СБИРКИТЕ НА ЕКО-ЗАБРАНЕНИ
не видях нова тема,предполагам вси4ки про4етохте за преустановяването на сбирките и както каза Георги Пен4ев да се дават предложения за място на сбирката.или направете темата важна и да сменя заглавието или пуснете нова
доста пъти се предупреждаваше за пушенето и си4ко после по старому,тва даде резултат
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=89968
доста пъти се предупреждаваше за пушенето и си4ко после по старому,тва даде резултат
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=89968
Последна промяна bavareca_86 на 14 Апр 2008, 15:51, променена общо 1 път
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Ми така е като има хора който не разбират от дума
Толкова ли е трудно да се спре да се пуши до колонките се чудя
Тези който го правят не разбират ли че застрашават всички! 
Тези който го правят не разбират ли че застрашават всички! 
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Не знам дали съм подразбрал правилно, но господина от Еко споменава
за сбирките по бензиностанциите в страната (не знам дали съм прав,
може и да бъркам), което ме навява на мисълтта че в София ни правят
последно предупреждение, но може и да не е така.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
rosen.kolarov написа:Не знам дали съм подразбрал правилно, но господина от Еко споменава
ами думите му бяха в цялата страна което вклю4ва и софия,така 4е 4естито на пе4елившите с цигарите до колонките
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
преебахме се сами и това е факт
спомням си първите пъти като питах едно момче що пуши около колонките и той ми каза - е какво ти пука?
еми честно казано доста разочароващо
гадно е всички да страдаме заради единици от стадото
карай да върви - ще се събираме другаде
ето има бит пазар, има бояна и тн и тн
спомням си първите пъти като питах едно момче що пуши около колонките и той ми каза - е какво ти пука?
еми честно казано доста разочароващо
гадно е всички да страдаме заради единици от стадото
карай да върви - ще се събираме другаде
ето има бит пазар, има бояна и тн и тн

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Големите пилоти ше ми се въртят и ше ми правят бърн с коли на по 15-20 години
Колко теми трябваше да се пуснат в знак на предупреждения за вас, тези които винаги си правят каквото искат.Вие нямате място сред нас щом създавате проблеми на целия БМВ Клуб България
Има си Бояна има си места и тн, неможаха да разберат някой хора елементарните неща.
Кога ще проумеете, че и в пустинята да идем пак ще ни изгонят, ако не зпазваме поне някой правила.
Хора от този клуб се мъчеха да спасят сбирките на Еко по всякакъв начин и заради група глупаци всички ние да страдаме е няма да стане господа
Колко теми трябваше да се пуснат в знак на предупреждения за вас, тези които винаги си правят каквото искат.Вие нямате място сред нас щом създавате проблеми на целия БМВ Клуб България
Има си Бояна има си места и тн, неможаха да разберат някой хора елементарните неща.
Кога ще проумеете, че и в пустинята да идем пак ще ни изгонят, ако не зпазваме поне някой правила.
Хора от този клуб се мъчеха да спасят сбирките на Еко по всякакъв начин и заради група глупаци всички ние да страдаме е няма да стане господа
- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
_BoBI_ написа:Големите пилоти ше ми се въртят и ше ми правят бърн с коли на по 15-20 години![]()
Колко теми трябваше да се пуснат в знак на предупреждения за вас, тези които винаги си правят каквото искат.Вие нямате място сред нас щом създавате проблеми на целия БМВ Клуб България![]()
![]()
Какво значение има на колко години е колата
А за това че си има места за тези работи си прав
Последна промяна x3m на 14 Апр 2008, 17:18, променена общо 1 път
BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria
E-21 Team Bulgaria
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
alX3m написа:Ами като видите някой на сбирката да пуши защо не му направите забележка в очите, ами само ревете по форума?

- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
alX3m написа:Ами като видите някой на сбирката да пуши защо не му направите забележка в очите, ами само ревете по форума?
Ае, пич, ти на колко сбирки си идвал? Знаеш ли колко пъти ми е писвало да правя забележки на такива. И знаеш ли къв е отговора? Първо, така ме гледа нагло, после ми вика " Шо, ве? Шси праа кот си искам, никой не мое да ми каже де шси пушим." И засмуква най-нагло от цигарата.А, като му кажеш какви са последствията отговора е "Боли ма уя". Е, ае, ся кажи кво да ги правим такива, а? За такива не е важно, че преебават сбирките на целия клуб. Важното е, че си пушат дет си искат, нали са гъзари
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
Ходил съм 4-5 пъти на ''Еко'' чак такива анрахия не съм виждал, може би паркирането до колонките е най-видимото! Мисля, че и самите "Еко" искат да ни махнат от там и си търсят причина за това?!
А, на тези който нарушават правилата( и то най-елементарни) ги чувствам като тези който влизат във форума за да крадат от колите на "колегите си", пиша го в кавички защото вие не може да сте колеги!
А, на тези който нарушават правилата( и то най-елементарни) ги чувствам като тези който влизат във форума за да крадат от колите на "колегите си", пиша го в кавички защото вие не може да сте колеги!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Явно требва некой да ги претрепе от бой, тук все пак е България. Като може да ви ебават го правят. Тъпо е, че съсипват дългогодишна традиция, но какво им пука. Мен лично ми е много смешно като налапат тия фасове
Едно от безсмислените неща в тоя живот, поне нормалните хора се съобразяват с другите.
BMW only!
rado_rf написа:alX3m написа:Ами като видите някой на сбирката да пуши защо не му направите забележка в очите, ами само ревете по форума?
Ае, пич, ти на колко сбирки си идвал? Знаеш ли колко пъти ми е писвало да правя забележки на такива. И знаеш ли къв е отговора? Първо, така ме гледа нагло, после ми вика " Шо, ве? Шси праа кот си искам, никой не мое да ми каже де шси пушим." И засмуква най-нагло от цигарата.А, като му кажеш какви са последствията отговора е "Боли ма уя". Е, ае, ся кажи кво да ги правим такива, а? За такива не е важно, че преебават сбирките на целия клуб. Важното е, че си пушат дет си искат, нали са гъзари
Ами в тоя случай влизаш в "Еко"-то и съобщаваш на 2-3 ма от колегите какви гъзари има отвън, и те така!
rado_rf написа:Ае, пич, ти на колко сбирки си идвал? Знаеш ли колко пъти ми е писвало да правя забележки на такива. И знаеш ли къв е отговора? Първо, така ме гледа нагло, после ми вика " Шо, ве? Шси праа кот си искам, никой не мое да ми каже де шси пушим." И засмуква най-нагло от цигарата.А, като му кажеш какви са последствията отговора е "Боли ма уя". Е, ае, ся кажи кво да ги правим такива, а? За такива не е важно, че преебават сбирките на целия клуб. Важното е, че си пушат дет си искат, нали са гъзари
Идвал съм на 2-3, ама тогава не съм видял някой да пуши. А иначе не се съмнявам, че така отговарят и се правят на интересни, все пак са дошли от някъде дето няма кой да им каже кво да правят, селянията е пълна.