Молба :))))

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Молба :))))

Мнение от gazzzar » 19 Юли 2004, 8:20

Моля, ако някой има възможност и малко време да го взема отнякъде и да ми качи вкъщи няква по-нова версия на ЕТК, просто аз съм много гол и бос с тия компютри и ако има кракове мракове :D и тем подобни съм сигурен, че ще объркам нещо и нищо няма да направя :D Пак казвам ако може някой да помогне, когато на него му е удобно аз ще мина да го взема от където каже и след това ще го върна......Предварително благодаря :wink:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 19 Юли 2004, 11:05

Може да я свършиме тая работа .. само кажи коя версия имаш ти .. аз имам една, която ми я даде Василен .. версия 1.1.0 от 10 декември 2002г. :!:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 19 Юли 2004, 15:43

аз май имам една от 2003 година,лесно ще тия инстална ама сега съм малко зает ,а ако искаш ще я дам на някой който има повече време да ти я качи?
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 19 Юли 2004, 16:00

Я да попитам. Един приятел ми даде някакво ЕТК, не знам коя версия е. Почнах да го инсталвам и когато стигна почти до края нещо гръмна -> син екран и сложи диск с номер .......... и изплюва ЦД-то. Бутам го обратно и пак син екран. Момчето ми каза, че и при него така е било, но след няколко опита се е доинсталвал. Само че при мене не щя :( Ако някой помогне ще почерпя. :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bilbo » 19 Юли 2004, 16:27

ЕТК-то няма никакви защити. Ако се качва за първи път трбява някъде по директориите на диска да се намери setup (би трябвало да е в WIN95\BMW\ETK). Той инсталира една програма sysadm, която се използва за инсталиране на ETK и TIS. След това се стартира тази програма (sysadm) и оттам се избира EPC-Install.
По-новите версии са от по 2 диска. Затова по някое време инсталацията иска да се сложи втория диск.

Ако е блокирала инсталацията е препоръчително от sysadm да се даде EPC-Deinstall. Ако няма инсталиран TIS аз препоръчвам след това да се изтрие цялата директория c:\bmw95 и всичко да се почне отначало.

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 19 Юли 2004, 16:40

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар

Мнение от gazzzar » 22 Юли 2004, 12:45

Добре аз я инсталирах ама сега не мога да вкарам цените :dunno: Отвам в Сисадм и от там "лоад прайс" и нищо не става.........казвайте ко да парая :?: :?: :?: :D
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 22 Юли 2004, 13:48

И аз го имам тоя проблем :cry: . Затова сега си преписвам номерата от ЕТК-то и после отварям файла с цените с текстов редактор и търся по номера 8) .Ама като гледам от опит - и да мога да ги вкарам ползата е никаква - досега никога не са ми продали нещо дето даже малко да се доближава до тия цени 8) .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bilbo » 22 Юли 2004, 16:34

Ами за ценовия файл трябва да намериш някой да ти го даде. За съжаление аз нямам информация в какъв вид трябва да бъде. А и в повечето случаи се намират препоръчителните цени на БМВ в евро за Германия, които са без транспортни, митнически разходи и ДДС. А и мисля че дори и в Германия не се продава задължително на тези цени

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 23 Юли 2004, 9:13

Потърсете из форума.....Андро преди беше дал линк за даунлоуд на цените на ЕТК......помня, че тогава при мене тръгнаха без проблем, но сега съм с ново пц и съм ги затрил някъде....немога да ви ги дам :roll:
Изображение Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 23 Юли 2004, 11:41

Цените ги имам - въпроса е, че немогат да се импортнат в ЕТК-то. Значи аз това дето го имам са два файла с цените + още два конфигурационни. Като почна да ги импортвам и след първия ми казва да сложа дискетата със втория, а този втория е 12-13 Мб, ако не се лъжа и просто няма как да го запиша на дискета :( . Поиграх си малко да им разбера форматите на данните и конфиг файловете и ги обединих в един файл - според мен без грешки и с променени конфиг файлове - така че всичко да е точно. Но въпреки всичко пак дава грешки като се опитам да ги импортна и работата нестава :oops: .

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 23 Юли 2004, 11:48

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 23 Юли 2004, 11:51

"Темата или мнението, което търсите, не съществува" 8) :D

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 23 Юли 2004, 12:56

е как бе....на мен ми го отваря...........напишете ЕТК на латиница в търсачката...и гледайте за мнение пуснато от ландшарк....ама си го отваря линка :roll:

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар

Мнение от gazzzar » 23 Юли 2004, 20:50

Справих се, и цени нахаках :D :D :D Ако имате некви проблеми с пц-тата да знаете аз съм човека :mha: :mha: :mha: Мноо съм добар :D

ПС: Модераторите могат да затворят темата :wink:
Изображение
Ayrton Senna

Назад към Извън Темата