Молба :))))
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Молба :))))
Моля, ако някой има възможност и малко време да го взема отнякъде и да ми качи вкъщи няква по-нова версия на ЕТК, просто аз съм много гол и бос с тия компютри и ако има кракове мракове
и тем подобни съм сигурен, че ще объркам нещо и нищо няма да направя
Пак казвам ако може някой да помогне, когато на него му е удобно аз ще мина да го взема от където каже и след това ще го върна......Предварително благодаря 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Може да я свършиме тая работа .. само кажи коя версия имаш ти .. аз имам една, която ми я даде Василен .. версия 1.1.0 от 10 декември 2002г. 

R.I.P Landikar
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
аз май имам една от 2003 година,лесно ще тия инстална ама сега съм малко зает ,а ако искаш ще я дам на някой който има повече време да ти я качи?
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Я да попитам. Един приятел ми даде някакво ЕТК, не знам коя версия е. Почнах да го инсталвам и когато стигна почти до края нещо гръмна -> син екран и сложи диск с номер .......... и изплюва ЦД-то. Бутам го обратно и пак син екран. Момчето ми каза, че и при него така е било, но след няколко опита се е доинсталвал. Само че при мене не щя
Ако някой помогне ще почерпя. 

ЕТК-то няма никакви защити. Ако се качва за първи път трбява някъде по директориите на диска да се намери setup (би трябвало да е в WIN95\BMW\ETK). Той инсталира една програма sysadm, която се използва за инсталиране на ETK и TIS. След това се стартира тази програма (sysadm) и оттам се избира EPC-Install.
По-новите версии са от по 2 диска. Затова по някое време инсталацията иска да се сложи втория диск.
Ако е блокирала инсталацията е препоръчително от sysadm да се даде EPC-Deinstall. Ако няма инсталиран TIS аз препоръчвам след това да се изтрие цялата директория c:\bmw95 и всичко да се почне отначало.
По-новите версии са от по 2 диска. Затова по някое време инсталацията иска да се сложи втория диск.
Ако е блокирала инсталацията е препоръчително от sysadm да се даде EPC-Deinstall. Ако няма инсталиран TIS аз препоръчвам след това да се изтрие цялата директория c:\bmw95 и всичко да се почне отначало.
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Ако ти е полезно:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=6722
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=6722
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
Добре аз я инсталирах ама сега не мога да вкарам цените
Отвам в Сисадм и от там "лоад прайс" и нищо не става.........казвайте ко да парая

Ayrton Senna

Ayrton Senna
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
И аз го имам тоя проблем
. Затова сега си преписвам номерата от ЕТК-то и после отварям файла с цените с текстов редактор и търся по номера
.Ама като гледам от опит - и да мога да ги вкарам ползата е никаква - досега никога не са ми продали нещо дето даже малко да се доближава до тия цени
.

Ами за ценовия файл трябва да намериш някой да ти го даде. За съжаление аз нямам информация в какъв вид трябва да бъде. А и в повечето случаи се намират препоръчителните цени на БМВ в евро за Германия, които са без транспортни, митнически разходи и ДДС. А и мисля че дори и в Германия не се продава задължително на тези цени
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Цените ги имам - въпроса е, че немогат да се импортнат в ЕТК-то. Значи аз това дето го имам са два файла с цените + още два конфигурационни. Като почна да ги импортвам и след първия ми казва да сложа дискетата със втория, а този втория е 12-13 Мб, ако не се лъжа и просто няма как да го запиша на дискета
. Поиграх си малко да им разбера форматите на данните и конфиг файловете и ги обединих в един файл - според мен без грешки и с променени конфиг файлове - така че всичко да е точно. Но въпреки всичко пак дава грешки като се опитам да ги импортна и работата нестава
.

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
Справих се, и цени нахаках
Ако имате некви проблеми с пц-тата да знаете аз съм човека :mha: :mha: :mha: Мноо съм добар
ПС: Модераторите могат да затворят темата

ПС: Модераторите могат да затворят темата

Ayrton Senna

Ayrton Senna
15 мнения
• Страница 1 от 1