Не на безразсъдното шофиране!!!
Модератор: Общи модератори
73 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
в петък въпреки колата се напих в "Строежа" в Студ град
ама пък си легнах после на топло в бимата
тая бима е супер топлоизолиранта
направо ме кефи да си спя в нея
ама пък си легнах после на топло в бимата
тая бима е супер топлоизолиранта
направо ме кефи да си спя в нея

- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Да застане една телевизия с една камера за 1 час на отсечката Поморие-Ахелой-Слънчев Бряг и цяла България да види за какво става дума. И не са само най-лъскавите и нови коли в БГ, а и всякакви 20+ годишни таралясници дето изпреварват като малоумници. Сега се бях прибрал до Бургас и ходих на море в Сл. Бряг - колко пъти се скачаше на спирачките заради идиоти дето изпреварват в насрещното... Предполагам, че има и други отсечки в България, които са печално известни, но тази специално си е някакъв ад!
21/02/08...speechless
- Батька Махно
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320 купе , 94
Хора, аз честно казано не съм съгласен с много от безумните ограничения,записани в закона за движение по пътищата-всички знаете за какво става въпрос.НО!!За алкохола не трябва да има норматив!ПИЕШ-НЕ КАРАШ!Хванат ли те с алкохол-БЕЗ книжка за 3 години.Втори път -завинаги!Аз лично бих разстрелвал всички още на първия път,така ще съм сигурен,че няма да има втори
!
Бог създаде ВМW, а хората-всичко останало!
Re: Не на безразсъдното шофиране!!!
Точно там стават май-много катастрофи. То е ясно, че на магистрала няма как да блъснеш човек.В центъра и по кварталите,поне аз не съм видял смазани коли.petertyp44 написа:. * Ако обичате бързото каране, правете го на магистрали или първокласни пътища, не и в населени места!
- BMWPetio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Съветски зърнокомбайн
- Мечтае да кара: ///М3 E36
- Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....
Днес станах свидетел как един малумник с голф 3-ка на колелото на Панаира в Пловдив от крайна дясна лента на колелото направи ляв завой.А ми кажете за какво иде реч

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
NStorm написа:Да застане една телевизия с една камера за 1 час на отсечката Поморие-Ахелой-Слънчев Бряг и цяла България да види за какво става дума. И не са само най-лъскавите и нови коли в БГ, а и всякакви 20+ годишни таралясници дето изпреварват като малоумници. Сега се бях прибрал до Бургас и ходих на море в Сл. Бряг - колко пъти се скачаше на спирачките заради идиоти дето изпреварват в насрещното... Предполагам, че има и други отсечки в България, които са печално известни, но тази специално си е някакъв ад!
Созопол Баце. Созопол е истината. Пътят за там е предразполагащ да караш бързо ,а всъщност е тесен.
Лятото всеки ден там ги събират... Мотористи, автомобилисти. Отгоре на туй там са и хитрите колони от турски шофьори, болезнено известни на всеки местен.
Там има и друга хитрост, че в многото завои не са се сетили за едно оширение на пътя, направо канавка... Излизаш от завоя със скорост, и там - аварирал... Честито...
Несебърският път също е пълен с напълно завършени полуидиоти, че и е две платна, но има мантинела, а където няма по - има видимост и няма наклони... По - малко е напрежението там.... Там имам едни 7-8 години стаж всеки божи ден. Има катастрофи, но са по - редки.
Там верн осе пази от S- класи, седмици и Х5-ици, GL и Q7. Изфърчат като откачени да изпреварват.
Истината обаче е че за който и път да си говорим, вина имат и управляващите. Не може пътят да седи на западналото закърпено дередже от комунизма, когато на три семейства се падаше по една лада с макс. скорост 100 км.ч.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
За мен тировете имат голяма вина за много от тези катастрофи и се надявам в почивни дни да забранят движението им
Карат безобразно, но интересното е, че в другите страни от ЕС си карали съвсем културно
Дано не звучи като дискриминация, но турските тираджиии карат супер безотговорно, във вторник един почти ме отнесе при изпреварване
-понеже отсреща приближаваше една Corsa 
Дано не звучи като дискриминация, но турските тираджиии карат супер безотговорно, във вторник един почти ме отнесе при изпреварване 
Никой не мое ма връне на селу!
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Хора, докато не се научиме на КУЛТУРА нищо няма да се промени!!!
В крайна сметка на пътя всички сме равни, без значение марката на колата и дали е нова, стара или от преди хиляда и балканската!!!
Когато се научиме в градовете да караме нормално - има пешеходна пътека , спира се, за да мине пешеходеца, свети ли червено - спира се, когато движението позволява направо и надясно да се кара, само на там се кара / а не според майсторите и наляво/, на пешеходеца свети ли му зелено, се изчаква да се мине, а не да се минава през хората и същевременно да псува като най-големия селянин на майка, баща, леля; да се изчаква ме един - друг..............и още куп, куп неща, които можем поне малко да направим, за да станем култури, тогава нещата ще стоят по друг начин.
Където и да съм била по света, шофьорите на пешеходна пътека спират, за да минат пешеходците, има ли наплив от много хора - цялото движение се спира, за да минат хората, по магистралите се спазват правилата, има ли ограничение от 120км/ч, значи с толкова се кара, никой не се прави на Шумахер, защото хората са КУЛТУРНИ и имат ум в главите си. Може и със 120 км/б да карат, но поне стигат живи.
Затова хора по пътищата в България загиват и то немалък брой, защото всеки е големият майстор, всеки много знае, но когато изпадне в екстремна ситуация и не знае какво да се прави и бум в дървото.
Всеки път като тръгна по магистралата и по някой второкласен път гледам катастрофа, след катастрофа. Просто не искам да продължавам да пиша вече!
Нека да бъдем по-разумни, по-култури, дали ще закъснеем с 10-15 мин. не е важно, важното е да стигнем ЖИВИ!
В крайна сметка на пътя всички сме равни, без значение марката на колата и дали е нова, стара или от преди хиляда и балканската!!!
Когато се научиме в градовете да караме нормално - има пешеходна пътека , спира се, за да мине пешеходеца, свети ли червено - спира се, когато движението позволява направо и надясно да се кара, само на там се кара / а не според майсторите и наляво/, на пешеходеца свети ли му зелено, се изчаква да се мине, а не да се минава през хората и същевременно да псува като най-големия селянин на майка, баща, леля; да се изчаква ме един - друг..............и още куп, куп неща, които можем поне малко да направим, за да станем култури, тогава нещата ще стоят по друг начин.
Където и да съм била по света, шофьорите на пешеходна пътека спират, за да минат пешеходците, има ли наплив от много хора - цялото движение се спира, за да минат хората, по магистралите се спазват правилата, има ли ограничение от 120км/ч, значи с толкова се кара, никой не се прави на Шумахер, защото хората са КУЛТУРНИ и имат ум в главите си. Може и със 120 км/б да карат, но поне стигат живи.
Затова хора по пътищата в България загиват и то немалък брой, защото всеки е големият майстор, всеки много знае, но когато изпадне в екстремна ситуация и не знае какво да се прави и бум в дървото.
Всеки път като тръгна по магистралата и по някой второкласен път гледам катастрофа, след катастрофа. Просто не искам да продължавам да пиша вече!
Нека да бъдем по-разумни, по-култури, дали ще закъснеем с 10-15 мин. не е важно, важното е да стигнем ЖИВИ!
- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
-аз не мисля,че е до култура хората навсякъде сме едни и същи а по скоро е от страх-има пешеходна пътека , спира се, за да мине пешеходеца-защото след това те осъждат и си плащаш цял живот-доста такива дела вървят вече та е въпрос на време...

paparazzo написа:-аз не мисля,че е до култура хората навсякъде сме едни и същи а по скоро е от страх-има пешеходна пътека , спира се, за да мине пешеходеца-защото след това те осъждат и си плащаш цял живот-доста такива дела вървят вече та е въпрос на време...
![]()
![]()
ако знаеш , че няма да те осъдят , няма да спреш ли по тази логика ?!
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Абе не знам,ама от едно време им се дразня-някакъв пияница, ментално увреден или дедка решил да ми пресича вместо в подлеза,отгоре по Цариградско..пфф....и като го блъснеш ще го лежиш като човек...
Иначе съм изключително за това да се дава път на пешеходци на пътека(особено ако са мацоранчета).Дразня се обаче как в момента в който спра обикновено зад мен се разнасят звуците на клаксони и тн.
Иначе съм изключително за това да се дава път на пешеходци на пътека(особено ако са мацоранчета).Дразня се обаче как в момента в който спра обикновено зад мен се разнасят звуците на клаксони и тн.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Бобби
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Алфа Ромео 159 SW
- Мечтае да кара: kолело
- Детайли за колата: Вагон-ресторант(РСВ)
Подкрепям тезата да се дава предимство на пешеходна пътека
...но какво се получава в доста случай
...спираш си ти....а този до теб от ляво, или дясно минава.....и недай си боже да нацели подлъгания пешеходец
.....много малко са шоферите в БГ, който притежават и прилагат елементарна култура по наште пътища
Нивото ни е далеч от европейското
Може би в Индия е по организирано
виж на клипа
http://www.vbox7.com/play:db66f5c6
...като на пете кюшета без да се ударят

...но какво се получава в доста случай
.....много малко са шоферите в БГ, който притежават и прилагат елементарна култура по наште пътища Нивото ни е далеч от европейското
Може би в Индия е по организирано
виж на клипа
...като на пете кюшета без да се ударят
BMW525TDS
Важното е да си в играта!
Важното е да си в играта!
73 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5