ма кефя се бре:)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ми кефя се бре:) (разбирате ли на какво:?)

ми да бе, и аз съм минал по тоз път
8
44%
хе че нямаш ли си уиндовс брееее?!
9
50%
и аз така, ама то всичко си тръгна само, нова дистрибуция
1
6%

Общо гласове : 18
младши ентусиаст
Аватар

ма кефя се бре:)

Мнение от july`s » 21 Юли 2004, 21:54

те пиша (и чета) на кирилица, под дърто линуксче и то на фонетична:)

а още повече се кефя че беше дърто, сега е по-малко дърто:):):)
и всичките upgrad-и са компилирани (много бавно става, слаба машинка).

с кде-то се посбихме малко, ама бехме тренирани от arts-a, а преди това от кернела (заради gcc-to), ама успешно:)

та кажи речи след 2,3 нощи чисто време компилиране (и 2 дена, ама под vmware, докато си бачках под win2k:) си имаме kernel 2.4.x (ще стане 2.6.х скоро:) кде 3.2.3 (май беше), слушаме си музика:) гледаме дивексове и ексвидове със кирилски субтитри.... скоро ще борим и двд-то:) (то заради него беше и основната интервенция по ъпгрейдите, заради хикс-а, че 4.4.0 имало по-така поддръжка за мойто видео, та от хикс-а тръгнаха ъпгрейдите)

п.с. машинката е пентиум2 на 400 мегахерца
всичко тръгна от мандрейк 7.1 (ми такова беше модерно преди няколко години)
<br>
br

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 22 Юли 2004, 17:54

преди време имах подобен ентусиязъм и докато не подкарах всичко или докато не заспях пред компютъра нямаше спиране :lol: То не бяха линукси фрее/опен/нет бсд-та па ми писна накрая да си усложнявам живота до краен предел-това най-вече след като ми стана работа и по цял ден се мъча с някви мрежови проблеми и ако продължавам със същото като се прибера вкъщи - Е НЕ СТАВА :lol:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 316 m43b19

Мнение от 54321 » 23 Юли 2004, 9:55

eeee are kazi kak da pisha na kirilica pod Linux, che dokato sum na rabota ne smeq da pisha

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 23 Юли 2004, 10:56

пробвай с бглинукс http://lml.bas.bg/~anton/linux/bglinux.html С малко късмет може и да стане :lol:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

Назад към Извън Темата