ма кефя се бре:)
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
ма кефя се бре:)
те пиша (и чета) на кирилица, под дърто линуксче и то на фонетична:)
а още повече се кефя че беше дърто, сега е по-малко дърто:):):)
и всичките upgrad-и са компилирани (много бавно става, слаба машинка).
с кде-то се посбихме малко, ама бехме тренирани от arts-a, а преди това от кернела (заради gcc-to), ама успешно:)
та кажи речи след 2,3 нощи чисто време компилиране (и 2 дена, ама под vmware, докато си бачках под win2k:) си имаме kernel 2.4.x (ще стане 2.6.х скоро:) кде 3.2.3 (май беше), слушаме си музика:) гледаме дивексове и ексвидове със кирилски субтитри.... скоро ще борим и двд-то:) (то заради него беше и основната интервенция по ъпгрейдите, заради хикс-а, че 4.4.0 имало по-така поддръжка за мойто видео, та от хикс-а тръгнаха ъпгрейдите)
п.с. машинката е пентиум2 на 400 мегахерца
всичко тръгна от мандрейк 7.1 (ми такова беше модерно преди няколко години)
а още повече се кефя че беше дърто, сега е по-малко дърто:):):)
и всичките upgrad-и са компилирани (много бавно става, слаба машинка).
с кде-то се посбихме малко, ама бехме тренирани от arts-a, а преди това от кернела (заради gcc-to), ама успешно:)
та кажи речи след 2,3 нощи чисто време компилиране (и 2 дена, ама под vmware, докато си бачках под win2k:) си имаме kernel 2.4.x (ще стане 2.6.х скоро:) кде 3.2.3 (май беше), слушаме си музика:) гледаме дивексове и ексвидове със кирилски субтитри.... скоро ще борим и двд-то:) (то заради него беше и основната интервенция по ъпгрейдите, заради хикс-а, че 4.4.0 имало по-така поддръжка за мойто видео, та от хикс-а тръгнаха ъпгрейдите)
п.с. машинката е пентиум2 на 400 мегахерца
всичко тръгна от мандрейк 7.1 (ми такова беше модерно преди няколко години)
<br>
br
br
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
преди време имах подобен ентусиязъм и докато не подкарах всичко или докато не заспях пред компютъра нямаше спиране
То не бяха линукси фрее/опен/нет бсд-та па ми писна накрая да си усложнявам живота до краен предел-това най-вече след като ми стана работа и по цял ден се мъча с някви мрежови проблеми и ако продължавам със същото като се прибера вкъщи - Е НЕ СТАВА 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- 54321
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 316 m43b19
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
пробвай с бглинукс http://lml.bas.bg/~anton/linux/bglinux.html С малко късмет може и да стане 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
4 мнения
• Страница 1 от 1