груба интервенция или открийте 10те разлики
Модератор: bum_bum
			8 мнения
			 • Страница 1 от 1

- oxam
- младши ентусиаст
- 

- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
груба интервенция или открийте 10те разлики
налага се смяна на задни спирачни дискове и след като Mov'it ми цитираха 250 евро на диск реших че си струва да погледна дали няма други варианти (Mov'it взимат оригинални порше дискове, пробиват още 10 дупки и ги хващат за центриращата шапка както е на снимката)

свалих си джантата и ужас - открийте 10те разлики между снимките, пичовете които са сглобявали колата са купили центриращата шапка но са си спестили парите за диска и взели оригинален диск на порше 5х130 и после с бормашината са разпробили дупките на 5х120 

изводите са следните

1. дори и германците правят селянии и побългаряване (след като са вкарали 80.000++ евро за части и работа по колата са се циганили за 500 евро за два диска)
 (след като са вкарали 80.000++ евро за части и работа по колата са се циганили за 500 евро за два диска)
2. аз ще се поуча от техния светъл пример и ще си купя порше дискове за 75 евро единия (бахти спирачките, 200 евро на преден диск + 400 евро за накладки.....айде не още 500 за задни )
 )
иначе WeiSTD дойде да се запознаем и направихме едно малко кръгче, а той поснима малко

новите рентали на АВИС 

секси дупе 

свалих си джантата и ужас - открийте 10те разлики между снимките, пичовете които са сглобявали колата са купили центриращата шапка но са си спестили парите за диска и взели оригинален диск на порше 5х130 и после с бормашината са разпробили дупките на 5х120

изводите са следните

1. дори и германците правят селянии и побългаряване
 (след като са вкарали 80.000++ евро за части и работа по колата са се циганили за 500 евро за два диска)
2. аз ще се поуча от техния светъл пример и ще си купя порше дискове за 75 евро единия (бахти спирачките, 200 евро на преден диск + 400 евро за накладки.....айде не още 500 за задни
 )
 )
иначе WeiSTD дойде да се запознаем и направихме едно малко кръгче, а той поснима малко

новите рентали на АВИС

секси дупе

- rtzankov
- Ценко изложбения
- 

- Кара: дългия да си плати входа !!!
Дори и Поршовия дрилъд диск се е нацепил, представям си ако зема брембо и спра 10 пъти яката, кво ше му се случи, и няма да съм първия изревал   

R.I.P Landikar
- oxam
- младши ентусиаст
- 

rtzankov написа:Дори и Поршовия дрилъд диск се е нацепил, представям си ако зема брембо и спра 10 пъти яката, кво ше му се случи, и няма да съм първия изревал
защото не си видял предните

ама кво да правиш?
  ама кво да правиш?
повечето фирми за спирачки (brembo, mov'it, ap racing) си ползват порше или ауди дискове и само сменят шапките (предните са от 993 тт 322мм, а следващия вариант е с 345мм от рс4)

- KPETEH
- старши ентусиаст
- 

- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
е30
Бате тва на втората снимка не го разбрах кво е, ама според мен некой е надупчил диска на радиала да го прави вентилиран, а как е тръгнал да се пука само он си знае. Кво пречи да е разпробит, че да става 5х120? Той нагоре и надолу не се мести. Според мен си е идеална интервенцията. Аз лично бих направил 5 нови дупки на 120мм и сичко ток.
			"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
		- oxam
- младши ентусиаст
- 

Re: е30
KPETEH написа:Бате тва на втората снимка не го разбрах кво е, ама според мен некой е надупчил диска на радиала да го прави вентилиран, а как е тръгнал да се пука само он си знае. Кво пречи да е разпробит, че да става 5х120? Той нагоре и надолу не се мести. Според мен си е идеална интервенцията. Аз лично бих направил 5 нови дупки на 120мм и сичко ток.
никой не го е дупчил да става вентилиран, напукан е защото не е като да не вижда зор
 за теб не знам, но на мен ми се вижда груба интервенцията от 5х130 на 5х120 (не че няма да я направя, но не очаквах точно на тази кола....)
   за теб не знам, но на мен ми се вижда груба интервенцията от 5х130 на 5х120 (не че няма да я направя, но не очаквах точно на тази кола....) 

- KPETEH
- старши ентусиаст
- 

e30
Е сега се загледах и видях, че не е хаотично надупчен. Прав си. Иначе 5х120 съвсем без проблем става с нови 5 отвора. Иначе бая зор са видели... чак сега обърнах внимание на Z4М-ката, че е с ролбари. Найс...
			"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
		- krika
- ...и то хидравличен :)
- 

- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Re: e30
Къде тваKPETEH написа: чак сега обърнах внимание на Z4М-ката, че е с ролбари. Найс...
 Да не си гледал други снимки
 Да не си гледал други снимки  
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA  ---- http://www.formula1.bg ----
		- KPETEH
- старши ентусиаст
- 

e30
Е да де... Гледам ама не виждам, се е*а в очите  

Не е лесно кат немам работа на работа...

Не е лесно кат немам работа на работа...

8 мнения
			 • Страница 1 от 1