Къде да са сбирките ни в четвъртък....?! 1 част

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Къде?

Лукойла след караулката към Пловдив
42
29%
Паркинга на стадион "Васил Левски"
26
18%
ОМВ-то след Люлинския тунел
44
30%
Паркинга на "МЕТРО" (след задължителен разговор с управлението на магазина)
20
14%
Паркинга между Панчерево и Кокаляне
7
5%
Битака в Орландовци
7
5%

Общо гласове : 146
кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Къде да са сбирките ни в четвъртък....?! 1 част

Мнение от gazzzar » 18 Апр 2008, 8:24

Очевидно предложенията са много, затова е по-добре да пуснем анкета и да се види къде иска да се събира масата от фенове ;)

като и тук искам да вмъкна казаното от мен в една друга тема:
по-добро място от Лукойла след караулката няма.....и в това съм убеден А за разтоянията....пичове, все пак това са автомобилни сбирки, а не на някой пенсионерски шах клуб....идеята са автомобилите, карането и тн.....а не да чакаме сбирките да бъдат пред блока на всеки "ентусиаст" та да може всички да му видат беемвету, ама и да не го пали, че бензина скъп..........
Последна промяна gazzzar на 21 Апр 2008, 10:36, променена общо 2 пъти
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 18 Апр 2008, 8:32

аз гласувах за битака на орландовци и като сме почнали да цитираме да се обоснова и аз защо гласувам за това място...

genezis написа:
sonny написа:
genezis написа:///sasho

ок колега съгласен съм,но мислиш ли,че при наличието на голям паркинг няма да има някой който да не успее да устиска на изкушението .
ще идем там,тая тема ще се заключи,щото проблема ще е решен и след седмица две айде месец,шак ще се отключи и отново ще мъдрим каде да идем...
ок съгласен съм и с друго,цените на горивата найстина вече граничат с лудост и трябва на всеички да е максимално удобно ( да винаги ще има недоволни ) но какви алтернативи имаме пред нас в момента ?!
нетрябва да е бензиностанция щото "селянията ще е с нас навсякаде"
нетрябва да е в Ж.К. че " бабката ще скочи от терасата с бастун в ръка викайки по трима на игла"
обаче трябва да е в центъра за да е удобно на всички....
лично аз невиждам подобно място кадето няма да пречим на хората в наща малка и китна София дето вече и площатки за децата не останаха всичко се застрои...
единствената алтернатива която може да доведе до нови и сериозни збирки на столичани е някаде в покрайнините,да ще има ощетени и такива който ще са по доволни други ще идват и пеша даже,че ще им е под носа,но аз лично невиждам варянт за излизане от ситуацията по друг начин

Още един човек да говори с мойте думи, ама поне повечето да ги прочетат и да се съглсят, щото място НЯМА. Няма начин и дъшата в рая и кура до края, все някой ще мрънка, дано да са по-малко народ, но в крайна сметка, ако искаме да имаме сбирки, трябва да правиме и жертви. Хубавото на това, ако сбирките са по-далеч е това, че изпосняците няма да идват, а обикновенно те правят простотиите. Позанавам доста народ, които не влизат във форума, но идват по сбирки и те просто не знаят за изписаните редове за реда на бензиностанцията, като сме по-далеч, такива хора ще са по-малко и респективно качеството на феновете ходещи по сбирки, ще качи драстично.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 18 Апр 2008, 8:37

Пичове, аз пък ще повторя казаното на друго място.
В анкетата мога да гласувам и аз. Това първо.
И второ тя е с ограничен брой отговори, предварително избрани - как?
По - добре обсъждайте, разберете се и пуснете направо теза за новото място на сбирката

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар

Мнение от gazzzar » 18 Апр 2008, 8:42

Значи, отговорите съм ги избрал след като съм отсял най-коментираните предложения в две дискусионни теми за въпросните сбирки ;) И мисля, че отговорите са съвсем достатъчни и покриват доста голям периметър в Сф, аз съм сигурен, че в Сф има много паркинги, паркингчета, бензиностанции, кафенета, кафенца, ресторантчета и тн....ама не можем да включим всички в подобна анкета ;)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 18 Апр 2008, 8:45

D3BEP написа:Пичове, аз пък ще повторя казаното на друго място.
В анкетата мога да гласувам и аз. Това първо.
И второ тя е с ограничен брой отговори, предварително избрани - как?
По - добре обсъждайте, разберете се и пуснете направо теза за новото място на сбирката

Да, така е, но какво общо има Гочо от Разград например със сбирката в София?
Нека колегите от страната не гласуват, за да не объркат вот-а на Софийската "глутница"!

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 18 Апр 2008, 8:51

Предлагам да оставите анкетата колкото се може по-дълго време за да я видят дори тези, които влизат по-рядко ;)

crash tester
Аватар
Кара: F07 530

Мнение от chocho » 18 Апр 2008, 8:51

bobi_maxo написа:Да, така е, но какво общо има Гочо от Разград например със сбирката в София?

Ако това беше по моя адрес искам само да ти кажа че просто има хора и от провинцията които ги интересува какво става и дали ще се намери ново и приятно място за вас Софиянците каде да се събирате тъй че като си ми видял ника от горе това не значи че съм влязал да гласувам :evil:

П.С.Ебаси ма...та човек да не се поинтересува за това какво става с вас и веднага да го набедят
П.С.Извинявам се за спама но просто ме хвана яд и дано се разберете вече каде ще е новото място ;)

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар

Мнение от gazzzar » 18 Апр 2008, 8:55

_BoBI_ написа:Предлагам да оставите анкетата колкото се може по-дълго време за да я видят дори тези, които влизат по-рядко ;)

Боби, мисля, че анкетата трябва да стои точно до следващата сряда и какъвто бъде резултата, там ще се съберем на следващия ден ;) Смятам, че не трябва анкетата да е отключена до последния момент в четвъртък на 24и, а оставям един ден толеранс в който да може информацията за новото място да се разпространи, за да могат да д ойдат повече хора на новото място ;)
Изображение
Ayrton Senna

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 18 Апр 2008, 8:57

Ако сте на ЛукОйл след караулката сте ми на 40 мин от вкъщи и може да се състезавам с половината от вас (софиянци) , кой ще стигне първи :mhihi:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 18 Апр 2008, 8:57

chocho-rz написа:
bobi_maxo написа:Да, така е, но какво общо има Гочо от Разград например със сбирката в София?

Ако това беше по моя адрес искам само да ти кажа че просто има хора и от провинцията които ги интересува какво става и дали ще се намери ново и приятно място за вас Софиянците каде да се събирате тъй че като си ми видял ника от горе това не значи че съм влязал да гласувам :evil:

П.С.Ебаси ма...та човек да не се поинтересува за това какво става с вас и веднага да го набедят
П.С.Извинявам се за спама но просто ме хвана яд и дано се разберете вече каде ще е новото място ;)

Без да искам бе човек! Баси ташака! :mhihi:
Знам че всички се интересуват, и на мен ще ми е гадно, ако колеги от друг град ги изгонят и те се чудят къде да се съберат. Ето за колегите от ВТ например, но няма да гласувам в тяхна анкета ако имат.
По простата причина че не познавам града им, незнам къде и как би им било удобно да се събират. И така не бих им повлиял на анкетата по негативен начин!
Нищо лично, колега! :bchug:

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар

Мнение от gazzzar » 18 Апр 2008, 8:58

BMW lover написа:Ако сте на ЛукОйл след караулката сте ми на 40 мин от вкъщи и може да се състезавам с половината от вас (софиянци) , кой ще стигне първи :mhihi:

Мите, внимавай...имам жокер :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение
Ayrton Senna

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 18 Апр 2008, 9:07

Да бате знам ............. задръстванията :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 18 Апр 2008, 9:22

Според мен, на ОМВ-то при Люлин ще идват много "рацери" и всякакви други от Люлин, а на Лукойл-а вероятността за такива "пришълци" е много по-малка. Затова гласувах за Лукойл-а ;)
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 18 Апр 2008, 9:26

аз пък мога да ви предложа веднъж месечно да се събираме на мотел ихтиман има голям паркинг и вътре заведението си е готино и доста голямо и е празно а пък и по пътя може да си караме заедно което е по хубавото :)

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 18 Апр 2008, 9:30

Acceleration написа:аз пък мога да ви предложа веднъж месечно да се събираме на мотел ихтиман има голям паркинг и вътре заведението си е готино и доста голямо и е празно а пък и по пътя може да си караме заедно което е по хубавото :)

Личи си че не следиш темите с предложенията за нови места за сбирките ;)
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

Следваща

Назад към Извън Темата