Преди малко герена срещу пожарната ...
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
ама след 4-5 месеца всеки ще е мега уважителен и по-хрисим от агънце, щото не се знае кой кво може да извади от ръкава
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Момчета, приказвате, но не ви разбирам. Аз от ръкава си вадя само букети цветя.
Ае мислим, че на колегите от клуба им липсва физическа подготовка
Как тъй ше ги бият, че и шофьори на Шкоди и Опели. Требва да се направи нещо по въпроса.
При издаване на стикер е добре да се бият по два шамара на водача на превозно средство за да му се провери психическата и физическа устойчивост
Всеки стикероносител трябва да е наясно с мисията и да е готов да наложи правилата за движение по пътищата, даже и със сила. В тая държава требва да има РЕД ! Правилният ред: Първо БМВ-тата, после другите.
Ае мислим, че на колегите от клуба им липсва физическа подготовка

При издаване на стикер е добре да се бият по два шамара на водача на превозно средство за да му се провери психическата и физическа устойчивост

Всеки стикероносител трябва да е наясно с мисията и да е готов да наложи правилата за движение по пътищата, даже и със сила. В тая държава требва да има РЕД ! Правилният ред: Първо БМВ-тата, после другите.
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
///peter написа:гледам бам-бам е якичък, предлагам го отново за сенсей на клубните отряди
Бате, за такова предложение си требе анкета. Тайно гласуване.
Ма те отрядите не им трябва сенсей. Трябва им твърда ръка. Умен стратег с поглед в бъдещето, презрял всичко настоящо!
Последна промяна D3BEP на 19 Апр 2008, 22:54, променена общо 1 път
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
///peter написа:гледам бам-бам е якичък, предлагам го отново за сенсей на клубните отряди
петьо .. те форумните герой са други ... имат още 5 дена и ги зачислявам към другите освободители само че вече ще си имат и водач

а теб ще те назначим за копиеносец на ДОн кИхоТ щот суфлираш след сека негова дума

да му мислят наркоманите
Последна промяна bam-bam на 19 Апр 2008, 22:58, променена общо 1 път

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Тъй като гледам, ///peter, май подходящ човек си избрал! Освен всички изброени качества има и ясно изразено чувство за време! Като бомба със закъснител е !
P.S. ///peter, бате. 5 дена само. Свържи ме с добър нотариус?

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
D3BEP написа:Тъй като гледам, ///peter, май подходящ човек си избрал! Освен всички изброени качества има и ясно изразено чувство за време! Като бомба със закъснител е !![]()
![]()
![]()
нотариус ти не требе .. мани ги тея глупости ся .. кажи ще дойдеш ли на събора да обсъдим стратегия за освобождение на България от тея свине горе .. а й да викнем Боби Стикера ... там е момента да се обединим да кажем на всички събрали се идеята и да се сплотим най после и да превземем власта .. представяш ли си да се изсипем 500 БМВта пред парламента

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Темата не е за чат
Но не, този път няма да дойда на събора. Имам други ангажименти. А и не искам да ме бият.
Ще се наложи да превземете парламента без мен този път. Аз лично ще превземам едни агнета...

Но не, този път няма да дойда на събора. Имам други ангажименти. А и не искам да ме бият.

Ще се наложи да превземете парламента без мен този път. Аз лично ще превземам едни агнета...
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
D3BEP написа:Темата не е за чат![]()
Но не, този път няма да дойда на събора. Имам други ангажименти. А и не искам да ме бият.![]()
еми дай да си разменим Гисиемите да си лафим ... па и кои ше те бие ... ти сериозно ли .. да не крадеш емблеми или лайсни та да те е страх

айде напускам те за таз вечер че ме чакат 2-3 агънца багънца в дискотеката

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Хахаха, ДЗВЕР са виде ли ко стана като нямаш мерка и по събора ще те издирват, аз затва дриснах рано 

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
///peter написа:Хахаха, ДЗВЕР са виде ли ко стана като нямаш мерка и по събора ще те издирват, аз затва дриснах рано
Ае сложна е работата и на мен не ми е лесно даже да дрисна.
Те по събора да ме издирват. Не ме притесняват. Редкост е това да скочат да ме бият, обикновено се оказват рано. Па и редко могат ме набият толкоз, колкото можем да носим

Аз говоря за истинска опасност бате. Страшна и ужасяваща.
Дода ли на събора по време на празниците, жената ше ме съдере от бой. И без тва отдавна не сме излизали по уиенди, тя е постоянно на работа. Тя мрази форума, щото си губа времето и си троша нервите бате. Гледам да пишем нея кат я няма, ама явно ме следи отнякъде... Работата е сериозна.
Единствено се сещам дет съм й казал, че бам-бам ме дразни. Не знам, ко моа да я навия да дойде с мен за да я насъскам и да му отпере 2-3 крошета... Мисля, че тъй ше стане и ше се размина с боя... Ше кажа, че зарад него пиша толкоз много в последно време, ако не е той, ехеее.... Мисля, че лесно ще се разправи с него, ако той си отговаря на снимките. Надъхана е. Доде ли, зареждам аптечката. Не знам бате. Ако имаш добър ортодонт, казвай. Аз съм я тренирал жената.
Ся разбираш и що не можем да дриснем. После трябва да й давам гащите да ги пере... Не е една беля....
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
на Боевски синковеца от
рано е разбрал,че тряя да пуца,да го уважавт

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
-брей Дзвер гледам и със згодна женица си се обзавел-ем се бие-ем те бие-ама кажи за протокола само с кво те храни,че ми стана интересно....

67 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5