Преди малко герена срещу пожарната ...
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
bam-bam написа:D3BEP написа:Тъй като гледам, ///peter, май подходящ човек си избрал! Освен всички изброени качества има и ясно изразено чувство за време! Като бомба със закъснител е !![]()
![]()
![]()
P.S. ///peter, бате. 5 дена само. Свържи ме с добър нотариус?
нотариус ти не требе .. мани ги тея глупости ся .. кажи ще дойдеш ли на събора да обсъдим стратегия за освобождение на България от тея свине горе .. а й да викнем Боби Стикера ... там е момента да се обединим да кажем на всички събрали се идеята и да се сплотим най после и да превземем власта .. представяш ли си да се изсипем 500 БМВта пред парламента
Я, си гледай интернет клубчето и не се занимавай с мен! Обръщай внимание на чаветата и плаши тях! И внимавай, че според статистиката съдържателите на клубове като твоя са педофили над 60% от случайте!!!!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
paparazzo написа:-брей Дзвер гледам и със згодна женица си се обзавел-ем се бие-ем те бие-ама кажи за протокола само с кво те храни,че ми стана интересно....
![]()
![]()
Как няма да му отговоря на момчето, той папарак. За журналята всичко прайм.
Папарак ,ей ти материал в твойта сфера.
Ей ме тука, жената кат ме храни:

Ся, мислим ти е ясно, че нема да издам тайната съставка, ама ей тва ми дава жената рано сутрин.
Поздрави, Папарак.
И приятелско потупване по врата!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
///peter написа:Малко си мазничък, изчисти бицепса
Tова е дереджето, бате. Основен период...
И от централата ми казаха така.
Казаха ,че трябвало да бегам. Ама още не можем да намерим кого да гоним, че сам не е интересно.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
/офф
тоя не си ли е инжектирал такова в мускулите, каквото онзи Валентино май се казваше с най-големите ръце
тоя не си ли е инжектирал такова в мускулите, каквото онзи Валентино май се казваше с най-големите ръце

Tux0 Ca !

- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
-Дзвер-ти само ни ментиш-тук съм заснимал твоята благоверна/тайно/-братята съграждани на бам-бам са като самаряни пред нея-страшилище-лошо това,че дриснах е яцно-ще се имигрира...

67 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5