Карък

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Карък

Мнение от MOPKOB » 26 Юли 2004, 15:24

Ами то карък, карък ама ... не знам защото Ати ли взех на работа при мен , защото така Господ ли му е хрумнало ама карам ебати и скапаните 2 седмици.
За начало НЕК реши да спре тока в къщи , Защо ли , ами защото ДСК не праща справки за просрочени плащания по разплащателния ми влог на мен , АМИ на съседите , щот те хората по- се интересуват де. Отиваш плащаш си кат поп и то експресна такса , за да ти го пуснат в срок от 12 часа и какво ... ами чакаш 72 часа накрая отиваш пребиваш домоуправителя , взимаш си ключа от абонатната и си го пускаш сам.
Следствието - забравил съм си телефона включен в зарядното и .... бам няма телефон. Изгоряла му паметта. Не че .. ама ми е свиден па и скъп да му се не види , за това хайде на сервиз. Там викат оставете го моля за 2-3 дена ще гледаме да го оправим. Обаждат се надвечер , девойката от сервиза с треперещ глас ми съобщава , г-н Марков ... амииии... то таковаааа........ откраднаха ви телефона !!!!
Ба ма , викам е как така бре хора? Ами как някво келешче се мотало там 20-ина минути и накрая , когато мацката отишла навътре към сервиза , сладура след нея и забележете от вътршното бюро където е трудно достъпно щото требе да минеш на Г пред камерата за сигурност !!! копелдака си го гепи и дим да го няма . Сбогом и на това преимущество на цивилизацията. Щели да го фанат , ще го ама .... за ...
Как да е . Викам си стават такива работи. Само дето началото на седмицата започна с катастрофа на баща ми , в която слава богу той е ок. Същото не важеше за хората от другата кола. за инфо накрая ще сложа малко снимки. Мани това ами шафиора бил бивш кадър на МВР и сетете се . Какво че колата му прави маневра и влиза в насрещното , нямало маркировка , и така нататък и сега гледй сеир. още няма протокол , още няма яснота кой кого .
Мани това ами снощи , (най-накрая имам аз ток и с Ушана блажено гледаме туй чудо на 20 век наречено ТВ) и там кво - разкол за кой ли път в скапаната и неуредена държава. Църквата ни си върти некви малоумни далавери , няма кой да я сезира , а и като някой реши да каже нещо и се почва ...
абе не ми се започва. Горките бедняци. В Дружба 2 църкви на двата синода дигнаха - не къде да е, а баш до езерото. Тва щото са бедни. За една сватба зимат по 200 забележете лева. едно че ядат и пият като невидели. Дядо ми , лека му пръст , като си почина стареца , не искат Ви казвам да го опеят докато не им дадеш 50% от сумата. Ей това поп да ви каже , "Чадо то първо половината пари да видя че нали знаеш Бог е казал око да види ръка да пипне." Ей маниииии . Къв си ти бе къде е казано че ТРЯБВА ? дава се за бог да прости , а тоя си тръгна с 2 бутилки червено вино , да не отиде зян. Дори не ми се започва. Че съм го набрал на цялата ни овча нация. Две момчета заклаха в Ирак , и всеки скапаняк тръби за това колко сме били виновни. Че сме отишли там. Ще отидем я , иначе още по-зле ще става, колко хора трябва да измрат за да се спре терора на някакви лидери, ама ко питате и в България да дойдат и тук малко воени да се поразправят, кой обясни на тоз средно интелигентен народ за чий х.. сме ний там. Факторите са както политически така и икономически, само едно не му стана ясно на българския политик - политика се гради с ЛОЗУНГИ. ясни и насочени , на всеки стълб требеше да пише Б-я отива в Ирак поради тези и тези причини , те са добре за нас защото така и така... А то кво сега .. баба от село седнала по БТВ и ми ридае че политиците и били виновни. аре стига мамка му. То и нашата журналистика, че за нищо не става - не става. Ама не аз или ти или кой да е , накарал момчетата да търсят препитание по тоз злокобен начин. Риска си е техен. Само че огъне ли се нацията ни то това е повод за продължение на издевателсвата над други нации, както и впрочем става.
Как да е, отплеснах се. А дори за медиците не съм казал още .
Та яд ме . ако ви иде на ум за кво ми иде речта.
Днес приятели седнали и ми обяснява, нема се плашиш ще се оравим ама трябва здраво време да мине и тогаз. А ми да ... то 500 г едни 50 други 140 трети, то кво е това един два пет човешки живота, ама кой ли ти ги бри , па и кой ли ще ми чете темата , я направо я локвайте , баси и седмицата просто.
Последна промяна MOPKOB на 26 Юли 2004, 17:02, променена общо 1 път
Изображение

Правопис Мастър
Аватар

Мнение от MOPKOB » 26 Юли 2004, 15:26

и още
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 26 Юли 2004, 15:51

Неприятно :(

То като му тръгне на човек...

Затова пък и хубавите работи винаги се натрупват по няколко наведнъж

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 26 Юли 2004, 16:18

прочетох ти темата и почувствах точно същото квото и след като гледах "meet the parents"... не знам да ли ша ма разбереш..

мисли го така- всички сте живи и здрави. другото.. е въпрос на възприятие - а то .. то е модифируемо.. :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 26 Юли 2004, 17:24

Прав си Морковчо, прав си .... :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 26 Юли 2004, 17:33

Точно по темата, макар и малко по в страни, т.е. продължение на мисълта на Алекс. Гледам си днес едни форуми и случайно ни в клин ни в ръкав един постер вместо сигнатура.
Представляваше Кумчо Вълчо хванат в един огромен капан .. главата му заклещена. И съответно мрънка как по каръшки ден не можело да има.
На следващата Вълчо изглежда някак примирен... а Лисан го опъва отзад, както е заклещен :D .
Ще се опитам да го намеря и пРостна 8) :arrow: действа доста отрезвяващо :wink:

Правопис Мастър
Аватар

Мнение от MOPKOB » 27 Юли 2004, 8:08

Ами пичове сори ама .... просто да ъпдейтна ... прибирам се снощи ... спокоен че съм си излял мъката ... и вече света ще е по-убуу място .
Звъни телефона ... обажда се приятелка с която не сме се чували години ... и казва че .... момичето което ми е било като сестричка през живота ми, човека който толкова много съм обичал, в събота около Ахелой са катастрофирали. Починала е на място.
Ами да му ......... майката.
Аре махайте я тая тема , аз отивам на погребение в 1:30. ............
абе направо не ми го побира ума... Велина беше най най най ... почивай в мир.
А Вие внимавайте как карате.
Баси иде ми да вия.
Изображение

Назад към Извън Темата