Катализатор TDS
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
			13 мнения
			 • Страница 1 от 1

- BMW SPIRIT
- Потребител
- 

Катализатор TDS
Предстои ми да се разделя с катализатора. Въпроса ми е къде в София мога да го сменя, но качествено и тръба или резонатор да сложа? Чувам различни мнения относно шум, пушене и т.н. Ако някой се е сблъсквал с този проблем ще съм благодарен ако пише.

Re: Катализатор TDS
BMW SPIRIT написа:Предстои ми да се разделя с катализатора. Въпроса ми е къде в София мога да го сменя, но качествено и тръба или резонатор да сложа? Чувам различни мнения относно шум, пушене и т.н. Ако някой се е сблъсквал с този проблем ще съм благодарен ако пише.
Крафт в Дружба.
100 лева е гърнето работата е фри ако го купиш от тях.
Има теми за раздяла с катализатора. При дизела много не се усеща кой знае каква разлика в звука, но е добре да го заместиш с резонатор. Моя катализатор го изкупиха за 130 лв и сложих резонатор за 60(просто нямаше кой знае какъв избор там където ми го изкупиха и сложиха новото). И за 70лв се почерпих - за пръв път колата ми дава пари а не аз на нея и реших да го отбележа  

Доста кончета в един обор.

- Kartoff
- младши ентусиаст
- 

- Кара: F11 535xd LCI
Тука въпроса е малко спорен... Някои хора казват, че тази операция излиза напълно безплатно, други както колегата 100 лева, което лично за мен е много. Е аз като ми се наложи да махам катализатора отидох при един и той ми слижи резонаторно гърне и ми взе 60 лева за всичко... После дадох на един приятел катализатора да го върне и тои взе за него 60 лева от които му дадох 20 лева чакалък така, че на мен смяната ми е излезла 20 лева все едно  Явно може да се каже безплатно ако ти го махнат и ти сложат гърне а ти да не си искаш катализатора, а да им го оставиш и после те да го правят каквото си знаят...
 Явно може да се каже безплатно ако ти го махнат и ти сложат гърне а ти да не си искаш катализатора, а да им го оставиш и после те да го правят каквото си знаят...
П.П. Ето колегата Емок ме изпреварил докато писах и не бях прочел какво е писал и той даже е на далавера

Явно може да се каже безплатно ако ти го махнат и ти сложат гърне а ти да не си искаш катализатора, а да им го оставиш и после те да го правят каквото си знаят...
П.П. Ето колегата Емок ме изпреварил докато писах и не бях прочел какво е писал и той даже е на далавера

- Dozo
- младши ентусиаст
- 

- Кара: e39 520i
Още един глас за Крафт в Дружба.Онзи ден бях при тях.Останах доволен.За първи път се сблъсквам с маистори дето  отговориха и на най- глупавите ми въпроси без да ме гледат като извънземно.Така,че дерзай колега.
			Всеки има значение,иначе никой няма значение.
		- pazokolarov
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 320dA 525xd
Няма нужда от резонаторно гърне. Слагайте само тръба - НЯМА НИКАКВА РАЗЛИКА В ЗВУКА! Само духа повече от ауспуха. 
Моя катализатор го махнах в произволно избран сервиз за ауспуси на бул. Европа, по поска Банкя, преди светофарите с У-образното кръстовище преди Техно-нещо си. Оставих катализатора и ми върнаха 60 лв.

Моя катализатор го махнах в произволно избран сервиз за ауспуси на бул. Европа, по поска Банкя, преди светофарите с У-образното кръстовище преди Техно-нещо си. Оставих катализатора и ми върнаха 60 лв.
- asasin18
- ентусиаст
- 

- Кара: е70 sd
- ICE
- Ледения
- 

- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Търсиш Краси от Крафт и му казваш че си от БМВ клуб БГ! Той е от наш'те!
Ако не те разбере, кажи му, че идваш от името на ICE-a! и че има при мен една шапка и фланелка //М!!! 

Ако не те разбере, кажи му, че идваш от името на ICE-a! и че има при мен една шапка и фланелка //М!!!

13 мнения
			 • Страница 1 от 1