Покупка на БМВ много въпроси.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
ако разпологаш с 12000лв по-добре се насочи към е36 ...
Защото разходите с покупката на колата не свършват ...
прегледи, застраховки, консумативи, ноякой дребен ремонт ... гуми ...
моя съвет е не си давай всичките пари , с които разполагаш ... имай впредвид, че ще ти потрябват в запас
прегледи, застраховки, консумативи, ноякой дребен ремонт ... гуми ...
моя съвет е не си давай всичките пари , с които разполагаш ... имай впредвид, че ще ти потрябват в запас
Последна промяна Sharo на 26 Апр 2008, 20:49, променена общо 1 път
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Гост
-
Sharo написа:ако разпологаш с 12000лв по-добре се насочи към е36 ...
прегледи, застраховки, консомативи, ноякой дребен ремонт ... гуми ...
абсолютно, колко дадеш за колата - добре е да имаш още 3к за след това...
аз сам си оставил някаде към 2000... но нещо все тия е46-ци дето гледам нещо... уж едната която сам харесал е перфектна... но нали знаете някой неща винаги може да се закърпят временно... Дайте ми наблудение моля ви който кара 2.0 дизел , как и е мотора... дали се троши повече от на обикновенните бензинови... каде са му минусите... понеже ако тръгна сеат да си зимам знам какво да гледам но за съжаление още нямам голям поглед в/у бмв
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Ами има търсачка относно поддръжката и ремонтите на дизеловите Е46ци във подраздела мисля ,че е изписано доста ....понеже и аз също си търся бмв само ,че е39 просто по мои наблюдения не си струва от БГ кола ....което ме принуждава да търся от чужбина ....ти си прецени дали от тук да си купиш ?

- mili4uk
- младши ентусиаст
-
- Кара: жена си да дрифти
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: харчи малко - върви на страх
anakreon написа:аз сам си оставил някаде към 2000... но нещо все тия е46-ци дето гледам нещо... уж едната която сам харесал е перфектна... но нали знаете някой неща винаги може да се закърпят временно... Дайте ми наблудение моля ви който кара 2.0 дизел , как и е мотора... дали се троши повече от на обикновенните бензинови... каде са му минусите... понеже ако тръгна сеат да си зимам знам какво да гледам но за съжаление още нямам голям поглед в/у бмв
Абе човек... 5 колеги ти казват че за тази цена няма 320Д читав.... ти пак и пак !
320Д прилична започва от 14.000 нагоре до към 17-18 ! преди фейса
320Д Comman Rail - от 17-18 до 20 000+
Началото на тази година се счупих да търся читава E46-ца за около 15 000 лв.... - намерих наистина след като звънях на над 20 обяви, Дупница и горубляне ги знаех на сън, и имам 1000 приятела който се занимават с коли.... и наистина намерих за 15 000 смея да кажа читава - запазена, на малко километри, с достатъчно екстри !
За 12-13... можеш да вземеш нещо бензиново, но повярвай ми.. никой няма да си даде колата ако е поддържана както трябва на ниска цена !
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Виж в продава един колега продаваше една бяла е46 за12900 и изглеждаше читава поне на снимките.
обичам BMW
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
по мнението на всичко което успях да изчета в форума като цяло... гледам че хората се оплакват повече и предимно от дизеловите бегачки преди 2001... може би дават повече проблеми, затова и аз като цяло се насочих към бензинова такава 318 или иначе казано 1.9 мотора. Все пак моля да не се засягат колегите с дизелите всичко е до късмет... и до правилна експлотация. пожелайте ми успех в турнето по автокъщите и частните потребители
дано в крайна сметка успея да взема сполучливото бмв 

- Гост
-
anakreon написа:по мнението на всичко което успях да изчета в форума като цяло... гледам че хората се оплакват повече и предимно от дизеловите бегачки преди 2001... може би дават повече проблеми, затова и аз като цяло се насочих към бензинова такава 318 или иначе казано 1.9 мотора. Все пак моля да не се засягат колегите с дизелите всичко е до късмет... и до правилна експлотация. пожелайте ми успех в турнето по автокъщите и частните потребителидано в крайна сметка успея да взема сполучливото бмв
Правилно си се ориентирал. Късмет

Biankonero написа:anakreon написа:по мнението на всичко което успях да изчета в форума като цяло... гледам че хората се оплакват повече и предимно от дизеловите бегачки преди 2001... може би дават повече проблеми, затова и аз като цяло се насочих към бензинова такава 318 или иначе казано 1.9 мотора. Все пак моля да не се засягат колегите с дизелите всичко е до късмет... и до правилна експлотация. пожелайте ми успех в турнето по автокъщите и частните потребителидано в крайна сметка успея да взема сполучливото бмв
Правилно си се ориентирал. КъсметИ да се похвалиш после
няма начин да пропусна колега...

- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
Колеги,ще се намеса в тази тема,дано колегата не се сърди.
Та имам голяма дилема м/у две е46 едната е тази:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
А другата :
20ската много повече ми харесва вътре,но е 20ска...
Та имам голяма дилема м/у две е46 едната е тази:
А другата :
20ската много повече ми харесва вътре,но е 20ска...
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
© написа:аз не бих се колебал - 325
не виждам какво не и харесваш на 325-цата, тя си има най-важното -по-големия мотор
Ем колега не ми харесва спойлера,джантите и тази отврарителна навигация....
Другото което обмислям е дали да не се натисна още малко от към франкове и да гледам нещо такова http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4