боби турбото:)
Модератори: err0r, alpina-ma6inata
9 мнения
• Страница 1 от 1
боби турбото:)
за из път напоследък слушам едно шантаво парче ама мн яко..
Боби Турбото - 3 синджира Боби
Има един момент в който се пее "ела мацко с 220 по Цариградско" хаха..мн зарибено..днес го изтърсих на една мадама и тя се нави.е разбира се не стигнах до 220 чак
Особено като се надуе на макс хората гледат като отровени като почва припева: "ако те еба в гъза....."
Боби Турбото - 3 синджира Боби
Има един момент в който се пее "ела мацко с 220 по Цариградско" хаха..мн зарибено..днес го изтърсих на една мадама и тя се нави.е разбира се не стигнах до 220 чак
Особено като се надуе на макс хората гледат като отровени като почва припева: "ако те еба в гъза....."
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Дайте го това на сам да го чуем и ние!
Тва с Шупаро ме изкефи
.
Тва с Шупаро ме изкефи

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
Вот вам :о)
http://mp3-bg.com/dl/22849/3548648/(--www.MP3-BG.com--)bobi%20turboto%20-%203%20sindjira%20Bobi.mp3
http://mp3-bg.com/dl/22849/3548648/(--www.MP3-BG.com--)bobi%20turboto%20-%203%20sindjira%20Bobi.mp3
- 54321
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 316 m43b19
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
хахаха днеска я слушах...супер простотия.ама радва
на сега си я дръпнах...чух я подробно...супер тъпа песен...не че не ги знам тез простотии ама наистина по-малки деца ако е слушат
:x той иначе турбото мноо изпростя...навремето в сблъсък беше интересен,даже забавен...ама откакто мина в некаква турбо-лига..гледал съм го 2-3 пъти..мнооо прост
вече не развлича....

на сега си я дръпнах...чух я подробно...супер тъпа песен...не че не ги знам тез простотии ама наистина по-малки деца ако е слушат

Последна промяна PIONEER на 03 Авг 2004, 0:50, променена общо 1 път

8.32
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Супер простотия, дано децата ми не я открият някъде из нета. Но пък ако се замисли човек те и ония хамериканците пеят подобни текстове. Ужас, аз май вече съм остарял 

9 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Музикални предпочитания