Изцепка пред очите на куките

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Изцепка пред очите на куките

Мнение от zmej » 28 Юли 2004, 22:13

Имаше преди една тема, че от време на време има и полицаи пичове, но не я намерих...
Както и да е. Днес след работа отивам на фитнес. На път за там излизам от една квартална уличка на една "централна артерия", обаче и от двете страни много коли (аз трябва да правя ляв завой). Поизчаках доста и в един момент прецених, че ако се изстрелям ще мога да мина, без да създам опастност за движението и другите участници в него. Следващото, както се досещате е яко газ, отпускане на съединителя и зверски завой с вратите напред, придружен от нечовешко свирене на гумите и събиране на погледите на цялата улица (най-малко съм целял този ефект). След като изправих доволен от себе си продължих наппред и след 20 метра какво виждам??? една "хранилка" протегната пред мен. И понеже всичко очевидно се беше развило пред полицаите си казах "е са си е.. м....а". Видях ги, че не са катаджии, но все пак очаквах, че ще се разправяме дали това, което направих е нарушение (а то според мен не е) и т. н. За моя изненада обаче, единия от тримата, който всъщност ме спря, само ми провери доокументите и пита дали е моя колата. След това каза: - Друг път по-скромно излизайте, че може да изплашите някой и да се паникьоса, и да направи беля...". Е страшен кеф ми стана, взех да му обяснявам, как е мокро, задницата ми е лека, за да не преча на движението съм избързал и т.н., а той седи пред мен и се усмихва, казвай ки си на ум "да бе да" и вика, ок, няма проблеми, но другия път по-полека...
Сега някой може и да сложи :gives: , но аз просто се изкефих от случая и реших да споделя.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 28 Юли 2004, 23:52

изцепки пред куките,хмм имам една:
веднъж (още бях млад шофьор) бях с приятели .....хаху хихи и после по колите към центъра,обаче след 2 завоя на страни третия ми дойде в повече и се качих на бордюра(нервирах се страшно ,че изпуснах колата)....та карам аз нервно към центъра и с един приятел който кара пред мен,нещо не се разбираме и аз на Орлов мост правя ляв завой а той си продължава направо.....газ на стадиона на дясно после още едно дясно бясна газ и го хващам как пресича на светофара на университета ......газ пак и по едно време го загубвам и го вижда че е завил в една уличка ,а аз зада стигна до него трябва да направя обратен(естествено точно там където се намирам не може да се прави обратен),обаче аз ще го направя и нищо не ме интересува , точно до мен спряли куките и чакат такива отворковци като мен :lol: :lol: (кво ти пука)та права си аз обратния,ама го направих толкова тъпо и левашко че даже трябваше да давам назад(цялата улица мен чакаше) :roll: ,а най-готиното беше ,че тея полицаи само ме изгледаха ей така :shock: а аз си профучах покрай тях.....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 29 Юли 2004, 14:55

аз оная нощ се пребирам от Хасково - там има велика дискотека,който не е бил да отива-Вавилон-нещо огромно е..та както и да е...През нощта се развива действието. Карам си аз норм 100-120 ама някъв джоган излиза в едно селата баш пред мене с 40-50 при което аз трябваше да налепя яко спирачките за да не го отнеса или да се цапна в насрещно идващия ТИР при което почвам едно здраво светкане къси-дълги и едно свирене..и баш с куция ми късмет след 50 метра ем спират куки. И кат се почна - с"я нямаш право да караш на дълги+халогени в населено място, какви са тея бибитки, какъв е тоя джангър,защо притесняваш човека..." и накрая куката вика -"заради тебе щях да си изпусна фаса и се стресанах, ай лек път" :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от acrimonious » 30 Юли 2004, 8:18

Metallium, аз имах подобна случка. Карам си аз по правата до Икономическия в Студ. град (за който не я знае- хубава, дълга, с малки неравности, по две ленти в платно) с около 90км/ч и на стотина метра пред мен една ладичка прави обратен завой от другото платно. По принцип не беше проблем, но вместо да влезе в дясната лента, остана в мойта- лявата. Притесних се да изпреварвам отдясно, защото има едни пичове на 80г.++ с ладички, много от който въобще си нямат идея какво става на пътя. Както и да е,н астроението ми беше добро и след като намалих до неговата скорост (30км/ч) само присветнах два пъти с дългите, без както обикновенно да използвам клаксон. В следващия момент обаче си викам: "Опа, ами ако е полицейска?". Обаче гледам- на задното стъкло нито палка, нито фуражка- даже имаше перденца и трети стоп. Викам си аз- абсурд да е полицейска. Гас отляво през насрещното (там е двойна непрекъсната линия) и когато се изравнявам с ладата поглеждам шофьора. А от ладата- двама полицай (струва ми се че не бяха катаджии) се лепнали на прозореца и ме гледат на кръв :twisted: А аз- кво да правя- още гас и докато не изчезнаха от полезрението ми не пуснах педала :lol:

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Мнение от Един » 30 Юли 2004, 11:13

Моята случка е следната: веднъж се прибирах от Варна, и на едно ограничение 50 видях лунохода скрит в храстите. Намалих, подминах го успешно (без да ме спрат) започнах да ускорявам. Видях срещу мен някаква бяла кола, и му присветнах. В отговор и той ми прсветна. Аз се позачудих той защо ми свети, но като разпознах модела - Опел Астра, и като видях вътре двама униформени разбрах.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 30 Юли 2004, 11:52

Хаха, това ми хареса

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 30 Юли 2004, 13:21

още гас и докато не изчезнаха от полезрението ми не пуснах педала

точно така... :wink: :D
Изображение
8.32

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 30 Юли 2004, 18:27

Metallium написа:аз оная нощ се пребирам от Хасково - там има велика дискотека,който не е бил да отива-Вавилон-нещо огромно е..та както и да е...

АЕ с едни момчета от Хасково се Чудим КЪДЕ Е ТВА НЕЩО :roll: :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 01 Авг 2004, 22:24

хех...на пътя м/у Димитровград и Хасково - посредата(7ми км)...е как тези пичове не я знаят не знам..ама отиди, определено..има мн Bitches:)

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 02 Авг 2004, 15:08

е и аз ще си разкажа моята история! :) Идвам от пазара на красно село посред бял ден! Като бял човек бях карал вече около 40-50 мин. по правилник(над 70км/ч не съм вдигал :) )и стигам бул. България и се престроявам за ляв завой, аз съм първа кола! И тъй като често минавам от там и знам, че принципно ако има куки те седят на спирката, която се вижда перфектно от всеки един сфетофар! Погледнах, но не нямаше нищо. Първа кола светва зелено! Газ на първа и при което почнаха онези любими звуци на свистене, осще газ и с вратите в завоя... и при което както гледам по продължение на булеварда пред мен на 50м спряла патрулката. Единия така ми се израдва, че се затича в страни да ми помаха да отбия! :) и аз ами хубаво, ще спра имах ли избор все пак не съм се провинил много:) И такъв идва пича, документи за проверка и ги давам! ( изкефи ме, че нямаше нищо от сорта на... ти защо така и така влезе в завоя) :) След това последва "слезте от колата и си отворете багажника" и аз изпълнявам :) отворих и след това за мое учудване имаше приятен ден и нищо повече :) и аз му пожелах същото! реално погледното аз не бях застрашил никога, защотото бях първа кола, а и другите останах мноо назад от сфетофара и аз си бях сам на сухия път, просто си направих малък fun session :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M Power » 02 Авг 2004, 16:30

по-скоро не имал за какво да се заяде(не си нарушил правилника :lol: :lol: )
- Mario Andretti

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 02 Авг 2004, 16:36

не си ли чувал за "излишно превъртане на гуми и създаване на прах на обществено място", или нещо от сорта :D беше :wink:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: метро
Мечтае да кара: M Power Electrified

...

Мнение от Mr Charger » 02 Авг 2004, 17:06

Момчета, аз нямам такива случаи като горните! Мен все като са ме спирали е имало за какво! :D
Чувам, че в някои държави били забранени бърнаутите и се полагали глоби!
Ей това е не е правилно! :(

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M Power » 02 Авг 2004, 18:01

в някой да ама в България не :lol: :lol:
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 02 Авг 2004, 22:17

аз каква простотия чух по едно предаване по СКАТ май....от 2005 щяли да глобяват ако караш с силна музика в колата вечер...е хич не ми е ясно,дори и да е така, куките да няма да засичат децибелите :lol:

Следваща

Назад към Извън Темата