Събор 2008 - Спам

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

олдскулърски облъченяк
Аватар

Мнение от Любака » 04 Май 2008, 20:26

Бой Чудеса БМВ-та като на Всеки събор.
За збора като цяло НЕ ми се говори.:confused:
Единствения плюс които ме изкеффи е че броя БЪРЗИТЕ НЕСТОКОВИЦИ нараства главоломно. Не за друго ами щот почти на всеки могат да му купят или тои да си купи софтуерна бегачка. Ама всеки ли може да си направи?
Още нещо по време на дъжда освен ДЖЕКИТАТА имаше оше 20тина чужди в наща шатра на суша които след тва се опитваха да ни крият гледката ама не ги помляхме. ВЪЗПИТАНИЕ ИЛИ МАНТАЛИТЕТ
Клуба още ЕДНО Калояново и ще загубите доста от читавите хора.
Като искате си направете ГОДИШЕН ден за каране ,но не наричаите това целодневно стърчане СЪБОР.

PS: Някои много по нагоре е писал маи че е бил на всички събори маи беше Engi ВЕРНО ли е?
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 04 Май 2008, 20:29

Сони някъде по-горе питаше за "съботната група" - ми общо взето началната идея за каране в група бе "нарушена" от доста индивиди, които видяха магистралата като път, по който 130км/ч едва ли е правилното ограничение на скоростта и желанието им за движение в колона се изпари.... иначе по-голямата част от хората шофираха много прилично, като една мома караща доста време пред мен определено мога да кажа, че возеше тримата си пътници много добре т.е. шофираше много прилично.... честно казано МНОГО прилично... ма не се сещам как беше номера й, че да я поздравя директно :)

Голямата Базука
Аватар
Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

Мнение от bozukov_g » 04 Май 2008, 20:35

Пълен ПРОВАЛ!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 520d / E90 320d

Мнение от blagun » 04 Май 2008, 20:46

SummonedToDIe написа:
blagun написа:Значи аз съм един от участниците в това събитие и искам да кажа, че бой имаше!!!
Боя стана заради един младеж, който реши че може да стои зад загражденията и да пречи на събитието и на нас - тези които дойдоха рано-рано, платиха си по 5лв. и опънаха шатрата!!!
Този младеж беше многократно предупреждаван от така наречената охрана да не преминава лентата и да не пречи! Беше помолен от поне 5 човека най-учтиво, но той реши да нагрубява и естествено един от нас го преби!!!
След което дойдоха бандата с тениски с надписи "простаци - позьори. цоп." и един от тях реши да се бие с нашия приятел! И този човек изяде шамарите! След което дойдоха организаторите и ни помолиха да се преместим - НЕ да напуснем (има огромна разлика) и ние това и направихме!!!
Няма да спестя и изваждането на нож от страна на един от "позьорите", който рано или късно ще си получи заслуженото!!!
Ние хич не сме "селяни" и сме хора, които повечето от вас познават!!!
От София сме!!! Познаваме се!!!

А аз случайно искам да те попитам господинчо, дали "онзи" младеж не си е платил като вас входа,а?
Искам да попитам и какво е било поведението на ВАШИЯ "бияч" :arrow: как се е държал с останалите хора около вас :?: Доста ругатни са излезнали от неговата уста май, доста хора са били псувани (включително и жената на MadVanio).
Има ли нужда да споменавам колко човека са РИТАЛИ въпросния младеж? На света вода ненапита ли ще се правите "биячите"?
И щом сте "биячи" и отправяте заплахи към "позьорите" (мой приятели, също както младежа) ВИ обещавам, че на някоя БМВ сбирка АЗ ЛИЧНО ще РИТАМ и ЧУПЯ носове :idea: :idea: :idea:

Абе "Господинчо" , ако не бях аз да спася твоя приятел сега можеше да му ядеш житото, така че не ми говори с тоя тон!!!
Искаш ли да ти дам адреса ми и да дойдеш да видя как ще ми счупиш носа, а? Попаднахте на неподходящите хора, това е!
Щом искаш кръв да се лее, ще се лее, обещавам. Не подхващай такава вражда!
Само, че аз не съм на приказки като теб, разбра ли!
Щото ако беше мъж щеше да се биеш, а не сега да ми се правиш на клавиатурен бияч!
А твоя приятел какъв е, че да стои зад огражденията и да пречи на всички останали, а?
Нещо доста неща спестяваш!!!
Кажи като сте биячи, що вадите ножове? А? Ако му бях пръснал капачката с макаровия, кво?
И да кажа последно, че един човек се би с един от вашите и го смаза, останалите се опитваха да ги разтървят, след което дойде още един от позьорите и той изяде шамарите и пак подчертавам от един човек, така че не ми говори, че Всички са набили твоя приятел!!

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 04 Май 2008, 20:48

Mollov написа:Сони някъде по-горе питаше за "съботната група" - ми общо взето началната идея за каране в група бе "нарушена" от доста индивиди, които видяха магистралата като път, по който 130км/ч едва ли е правилното ограничение на скоростта и желанието им за движение в колона се изпари.... иначе по-голямата част от хората шофираха много прилично, като една мома караща доста време пред мен определено мога да кажа, че возеше тримата си пътници много добре т.е. шофираше много прилично.... честно казано МНОГО прилично... ма не се сещам как беше номера й, че да я поздравя директно :)

Верно бяхме много добра група в събота, и ако всички бяха останали в колоната щеше да още по-гот...но и така беше добре... :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от karadimov » 04 Май 2008, 20:50

Ще направя и аз едно малко изявление за събора. На това МЕРОПРИЯТИЕ МУ ЛИПСВАшЕ ОРГАНИЗАЦИЯ,миналата година беше далеч по добре. Единственото хубаво освен колегите е, че уменията на повечето шофьори се бяха подобрили и показаха умения и забавляваха добре публиката. Не знам дали Росен(с бялата тройка) беше главния организатор но той се моташе като моха без глава и работа не вършеше. Съзтезанията почнаха с мн голямо закъснение и двата дни, лоша подредба и куп други брутални издънки от страна на организиране на събора.

п.с.
Любака е прав,че ако още веднаж се проведе там събора ще се загуби интереса на доста хора към събирането!

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 04 Май 2008, 20:53

Много ми е интересно Росен Коларов да каже мнението си като зрител,или ако е пристрастен да пита сина си.Като се дистанцират от факта че миналата година бяха с лимузина,а сега са с М-ка.
Лично аз бях и двата дни и въобще не съжалявам.

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 04 Май 2008, 20:57

Никой не каза нищо за петъчната група от София, затова аз ще си позволя: Събирането на ЛукОйла беше ОК, всички се подредиха доста добре и без организация имаше такава. обаче с тръгването нещо забуксува - реденето на колоната започна добре, но нещо се вкисна и всеки започна да минава отпред, да спира, да тръгва... добре, че не стана некой сакатлък с минаващите коли. Можеше поне някой с оранжев буркан (какъвто имаше) да мине отпред и да води колоната и никой да не го изпреварва. Въпреки това хаоса се превърна в забавно пътуване - трите ленти (двете + аварийната) бяха заети за БМВ и никой с друга емблема на капака не беше допускан да мине спокойно през колоната (зад мен почти 30 км. караше една А8-ца, която доста пъти опита да се мушне между нас, ама не стана и се отказа - реши да си кара с нас, както направиха и други без нужната емблема) Не знам дали на други е направило впечатление (яд ме е че нямаше как да се снима) как ни гледаха през целия път - на една бензиностанция ЛукОйл целия персонал (бяха 6-7 човека) се бяха наредили в редица да гледат колоната; едни тираджии, спряли в отсрещното платно щяха да бъдат прегазени при опита си да минат по-близо до мантинелата, за да гледат; едни катаджии, които си седяха в колата при радара, го изоставиха и излезнаха да гледат и т.н. Общо взето пътуването беше впечатляващо.

Относно организацията на събора не знам какво да кажа - на мен ми хареса (за пръв път ходя). Единственото, което имам като съвет към организаторите (не знам дали технически може да стане, а и не съм човека дето ще им дава акъл, ама да си кажа мнението) е следващия път да се раздели паркинга на модели (примерно - място за Е30, за Е34, за Е36 и т.н), което би улеснило провеждането на конкурсите за най-хубава кола в тези класове, опознаването на собствениците на сходни модели, сравняването им по между си, общите снимки за спомен и т.н.

Но като цяло - благодаря за приятното изживяване на всички, на мен ми хареса, на който не му харесва да не ходи повече.
Изображение

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 04 Май 2008, 20:59

noty boy написа:Бой Чудеса БМВ-та като на Всеки събор.
Единствения плюс които ме изкеффи е че броя БЪРЗИТЕ НЕСТОКОВИЦИ нараства главоломно. Не за друго ами щот почти на всеки могат да му купят или тои да си купи софтуерна бегачка. Ама всеки ли може да си направи?
Още нещо по време на дъжда освен ДЖЕКИТАТА имаше оше 20тина чужди в наща шатра на суша които след тва се опитваха да ни крият гледката ама не ги помляхме. ВЪЗПИТАНИЕ ИЛИ МАНТАЛИТЕТ
Като искате си направете ГОДИШЕН ден за каране ,но не наричаите това целодневно стърчане СЪБОР.

PS: Някои много по нагоре е писал маи че е бил на всички събори маи беше Engi ВЕРНО ли е?

А може и да попитате кой е дал най доброто време на квалификациите и с каква кола е бил защото да не се окаже че сток колица със много добър шофиор остави доста турбинирани бегачки в списака на елиминираните ;)
Говоря ви за номер 200 ;)
ДК Краси ;)
Поздрави от Варна ;)

олдскулърски облъченяк
Аватар

Мнение от Любака » 04 Май 2008, 21:05

Icco® написа:
noty boy написа:Бой Чудеса БМВ-та като на Всеки събор.

А може и да попитате кой е дал най доброто време на квалификациите и с каква кола е бил защото да не се окаже че сток колица със много добър шофиор остави доста турбинирани бегачки в списака на елиминираните ;)
Говоря ви за номер 200 ;)
ДК Краси ;)
Поздрави от Варна ;)

Ходи чопли семки нищо не си разбрал от това което съм написъл. :winky:
Иначе много се радвам че го е направил.
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 04 Май 2008, 21:14

Maverick_VS написа:
SKISA написа:ми колегата обясни тва дет аз гледах от балкона/са ше треа да си платя билетите явно.... :mhihi: / а иначе мойта случка е следната:
отварам гардироба и вътре...една торба! и в торбата....5 шашки,една полицейска радиостанция,видеокасета с пренавиващо устройство и некви кабели....!!бая се замислих ко да праа,ма вариантите беха три ! и трите беха кофти за мен!
1.ако се напраа на луд и си траа 2 дни ,за да не ме дърпат-некоя чистачка мое да ги намери и да излезе ,че са мои...
2. ако ги предам-както и стана ше ме дърпат да пиша...
3. ако ги прибера "за лично ползване" -мое некои пагони да са били преди тва в стаята,да са ги забраили и да додат да си ги търсят...
избрах втори вариант,викнах една камара полицаи,додоха дознател,инсректор и две униформени момчета,писаха протокол за изземване,малко ходене да пиша в районното показания,малко отпечатъци и така....!!!
шматките от рецепцията май смотаха некой ,щот казаха,че в тая стая некой не бил спал от 6 месеца и немат данни за предишните почивали там!! имам снимки на целата находка,ма не мога да ги сваля от тела...!
и те така те...!за малко да изпият сичкото пиене първата вечер ,докат смогна да дам отпечатъци и да стигна до ресторанта...! в интерес на истината ченгетата бяха доста бързи и коректни ,което май се дължеше на жокера "обади се на приятел" the Boss....!!! :lol:

Съвестен гражданин си - браво - така трябва :yes: ;)!
А можеше и да идеш на рецепцията, да питаш (срещу 20лв :mhihi: , щото май нямат право да дават информация) кой е бил преди в стаята и ако няма нищо интересно в наемателите, накрая да си задържиш пакетчето :mhihi: !

те и находката ми...!
Изображение[/img]

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325ci много синя

Мнение от MakMakoB » 04 Май 2008, 21:17

Вкарал си се във филма, колега... :mhihi:

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 04 Май 2008, 21:18

Само да вметна че миналата година въпроса с входа беше спорен и не съвсем регламентиран откъдето следва ЧЕ ЗА МИНАЛАТА ГОДИНА НЯМА ЧОВЕК КОЙТО ДА КАЖЕ КОЛКО ХОРА СА ПРИСЪСТВАЛИ РЕАЛНО!!! За тази година е ясно.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 04 Май 2008, 21:19

MakMakoB написа:Вкарал си се във филма, колега... :mhihi:

филма щеше да е ако бех донесъл по-дългите пръчлета на пистата...!! :mhihi: е така....!за пинис...!!!

Golf killer
Аватар

Мнение от E34Power » 04 Май 2008, 21:24

според мен недостатъка на събора е че много хора не можаха да се доредят и да покажат какво могат, незнам къде е проблема , дали че трябва да имат всички каски или нещо друго, но е факт че това е най- слабия събор от всички досега :!: :!: :!:

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия