Тези от КАТ са мега зле
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Тези от КАТ са мега зле
На мача с Швеция се ударих в стената на тунела в Люлин заради това 4е целия път беше в масло .Предполагам всички знаете колко добре осветен е тунела .И така не можах да удържа колата,полицаите ме изчакалеха веднага и ми написаха акт.ОК
След 1 месец отивам да си взема талона и ми викат 100 лева глоба.Ква глоба бе аз си размазах колата и я продадох щото ми искаха 2000лв да я опраат ,а и 100 лв глоба . за тва 4е не са по4истили мизериите по пътя.
Няма да ги платя for life тия пари
След 1 месец отивам да си взема талона и ми викат 100 лева глоба.Ква глоба бе аз си размазах колата и я продадох щото ми искаха 2000лв да я опраат ,а и 100 лв глоба . за тва 4е не са по4истили мизериите по пътя.
Няма да ги платя for life тия пари
Back of , couse U don`t know me Homie!
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
добре, че ти си жив и здрав, че в този тунел има всички предпоставки да станат много лоши бели....
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
това с маслото го имаше и на бул. Г.М. Димитров посока 4-ти километър
едвам спрях, зад мен едно Тико, едно рено 19 и т.н. почнаха да се въртят като пумпали, много ме фана шубето.. гледаш в огледалата как летат зад теб коли и се въртат като пумпали а най-лошото е че няма къде да отидат освен да спрат в теб
славо богу нямаше пострадали

едвам спрях, зад мен едно Тико, едно рено 19 и т.н. почнаха да се въртят като пумпали, много ме фана шубето.. гледаш в огледалата как летат зад теб коли и се въртат като пумпали а най-лошото е че няма къде да отидат освен да спрат в теб

славо богу нямаше пострадали

--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
е мисля че този важи отчасти важи като цяло за пътната ни мрежа в БГ...тръгнете по който и да е 2рокласен междуградски път и Евала ви правя ако видитв някоя лампа или хубава осветена мантинела...истината е че вечер се кара на магия...аз 2-3 пъти съм удрял кучета еи поради тва....то и на дълги да се кара...като се движи човек с 100-120 пак нямаш време за реакция...пък после ако стане нещо застрахователите се циганят...а и КАТ и те както беше споменато.
Скоро ми се нал;ожи в Гърция да минавам по селски път в няква планина..ама по този път минават я има я няма 10 коли на ден сигурно обаче вечерта имаше прожектори навсякъде и можех да карам дори без фарове...
Скоро ми се нал;ожи в Гърция да минавам по селски път в няква планина..ама по този път минават я има я няма 10 коли на ден сигурно обаче вечерта имаше прожектори навсякъде и можех да карам дори без фарове...
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
Мдам ......... околовръстното е супер гадно... на вси4кото от горе е пълно с идиоти там!
а колкото до слу4ката с маслото ... ми пи4 много ясно 4е няма да плащаш мамка им и прасета!!! Да ти платат колата като са толко отворени па ти си плати акта тогава. Аз имах подобна случка преди няколко месеца на новия булевард в Красна поляна. Връщах се от риба и минах да остава един приятел там и на връщане към нас (аз идвам от красна поляна и ще правя десен завои по новото срещу Лук Ойл то4но) и от предното смешно светофар4е тръгваме с един бакшиш и аз давам газ да го дръпна малко
(забравих да кажа 4е беше валяло яко преди тва) и долу ми светва зелено и още натиснах педала както и да е дръпнах бакшиша и тамън да завия надясно намалих малко преди тва естествено и примерно да съм влезнал с около 40 км върта геврека а колата продължава направо вкарах 2-ра за да намаля скоростта но .... уви колата не прояви никакво желание да завие и си продължих директно в мантинелата.Няма смисъл да споменавам 4е и спира4ките не вършеха работа в слу4ая...! Както предполагам пове4ето от вас знаят ... преди нея има бордюр... последиците бяха джантата на гъз ... крив носа4 крив макферсон крив калник и с4упен мига4 а и бронята се беше с4упила. После като гледах следите колата нямаше никакво изкривяване все едно не съм искал да завивам а сам съм се нацепил в мантинелата ... и странно защо бяха бели. Имаше нещо лигаво по скапания асфалт защото това което стана беше супер нелоги4но... извинявайте май се поолях ... спирам до тук... КУКИТЕ ДА СИ СЕДАТ В КАТ!!!!
П.С. Сигурно бакшиша ми се е посмял хубаво
а колкото до слу4ката с маслото ... ми пи4 много ясно 4е няма да плащаш мамка им и прасета!!! Да ти платат колата като са толко отворени па ти си плати акта тогава. Аз имах подобна случка преди няколко месеца на новия булевард в Красна поляна. Връщах се от риба и минах да остава един приятел там и на връщане към нас (аз идвам от красна поляна и ще правя десен завои по новото срещу Лук Ойл то4но) и от предното смешно светофар4е тръгваме с един бакшиш и аз давам газ да го дръпна малко

П.С. Сигурно бакшиша ми се е посмял хубаво

_!_
!!Asen_X написа:Kurupt
Умната ей...
Ама от тебе отъвране няма ....
Три години учих с тебе в един клас, после пък се оказа, че сме в един университет, сега пък се оказва, че сме фенове на една и съща марка![]()

Back of , couse U don`t know me Homie!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
А ВИЙ ЗНАЙТЕ ЛИ КО СЬМ ЗАВЬРШИЛ.......ПО ДОБРЕ ДА НЕ ЗНАЙТЕ.........АМА МОГА ДА ГО ДОКАЖА 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- Kriso
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E46 M3
В такъв случаи когато (недай боже никому) си смачкаш колата поради лоша пътна настилка (дупки,масло) не може ли освен акт да си вземеш и протокол от кат и да съдиш отговорника за пътя.
BMW - The king of the route.

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2