Rolls Royce в България ..
Модератор: Общи модератори
			13 мнения
			 • Страница 1 от 1

Rolls Royce в България ..
Имам някакво смътно инфо, че в началото на Септември ще се появи Rolls Royce в България за един ден ..   Като разбера нещо повече ще пиша ..
 Като разбера нещо повече ще пиша ..

Като разбера нещо повече ще пиша ..
 Като разбера нещо повече ще пиша ..- ///M Power
- старши ентусиаст
- 

- Кара: си Е65-цата.
Фантома е нещо огромно.........
			"If everything seems under control, you're just not going fast enough." 
- Mario Andretti
		- Mario Andretti
- Penchev
- Сватбаря
- 

- Кара: Opel Zafira А OPC
Лично аз съм чел интервю с Пейчинов,в което той казва че има 3 автомобила "порода" Bentley и два Rolls Royce - петте автомобила са кръстени на известни герои от опери.Аз съм виждал автомобил от моделното семейство произвеждано от 1980 година насам - Silver spur или Silver spirit беше.За Phantom се съмнявам ,та даже съм сигурен че няма  :o

- Dimo
- баварски фанатик
- 

- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Прав си Penchev и аз съм виждал тоя Ролс от 1980г. ама преди 2-3 години, а миналата година в София видях Бентли Арнаж, ама не погледнах дали е с българска регистрация. 
А Фантом дали ще видим на есенния пловдивски панаир?

А Фантом дали ще видим на есенния пловдивски панаир?

BMW8 написа: София видях Бентли Арнаж, ама не погледнах дали е с българска регистрация.
Има с варненска регистрация ..
BMW8 написа:А Фантом дали ще видим на есенния пловдивски панаир?
Не!
По последни данни може и София да не види Phantom, но пък май ще мине през Русе .. Току що казах на шефката си, че ако минава през Русе аз заминавам, не ме интересува дали е работен или неработен ден! Трябва да го видя! За мое успокоение ще бъда "със специална задача" командирован ..
- kay
- просветлен
- 

- Мечтае да кара: по празни пътища
Ако имаш шанс иди да го видиш непременно, на живо е страхотен  А ако ти дадат едно кръгче да направиш, ще трябва да пишеш какво е преживяването надълго и нашироко!
 А ако ти дадат едно кръгче да направиш, ще трябва да пишеш какво е преживяването надълго и нашироко! 

А ако ти дадат едно кръгче да направиш, ще трябва да пишеш какво е преживяването надълго и нашироко!
			13 мнения
			 • Страница 1 от 1