Аларма - СПЕШНА НУЖДА ОТ ПОМОЩ
Модератор: Общи модератори
			8 мнения
			 • Страница 1 от 1

- Иво
- шПерко
- 

- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Аларма - СПЕШНА НУЖДА ОТ ПОМОЩ
Не ми работи сирената ( не казвайте на никой  ), а утре искам да пътувам и няма да споменавам къде
  ), а утре искам да пътувам и няма да споменавам къде  от съображения за сигурност
 от съображения за сигурност  Днес трябва да намеря някой свестен жичкаджия, за да ми я оправи или поне от някъде да си намеря сирена, защото моята е изгоряла. Знам, че сещайки се в последния момент и то събота не е най-удачното време, но все пак някой ако има идея или пък случайно му се подмята някоя стара сирена ще се радвам да се спазарим нещо. Благодаря ви!
 Днес трябва да намеря някой свестен жичкаджия, за да ми я оправи или поне от някъде да си намеря сирена, защото моята е изгоряла. Знам, че сещайки се в последния момент и то събота не е най-удачното време, но все пак някой ако има идея или пък случайно му се подмята някоя стара сирена ще се радвам да се спазарим нещо. Благодаря ви!
			 ), а утре искам да пътувам и няма да споменавам къде
  ), а утре искам да пътувам и няма да споменавам къде  от съображения за сигурност
 от съображения за сигурност  Днес трябва да намеря някой свестен жичкаджия, за да ми я оправи или поне от някъде да си намеря сирена, защото моята е изгоряла. Знам, че сещайки се в последния момент и то събота не е най-удачното време, но все пак някой ако има идея или пък случайно му се подмята някоя стара сирена ще се радвам да се спазарим нещо. Благодаря ви!
 Днес трябва да намеря някой свестен жичкаджия, за да ми я оправи или поне от някъде да си намеря сирена, защото моята е изгоряла. Знам, че сещайки се в последния момент и то събота не е най-удачното време, но все пак някой ако има идея или пък случайно му се подмята някоя стара сирена ще се радвам да се спазарим нещо. Благодаря ви! 

- Leon
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 328i
Като влезеш в Люлин от околовръстното на отбивката срещу Филиповци, на първото Т-образно завиваш в ляво. На светофара, където е обръщалото на тролейте, от дясната страна има алармаджии. Ще ти измислят нещо  Лек път и приятно изкарване на тайното място
  Лек път и приятно изкарване на тайното място 
Never mistake motion for action...
		- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
- 

- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
- Иво
- шПерко
- 

- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
БЕСЕН: Уви нямам идея как да го направя  
П.С. Знам ги онези чешити в люлин май, но дали работят днес.

П.С. Знам ги онези чешити в люлин май, но дали работят днес.

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
- 

- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Абе отваряш капака намираш сирената и клаксона. В сирената влизат два кабела. Вадиш ги от там и ги връзваш към изходите на клаксона. Малко е варварско ама нали ще е временно.

- 54321
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E46 316 m43b19
			8 мнения
			 • Страница 1 от 1