проблем с аиррбег?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 17 Юни 2006, 18:04

има лекове и затова....ако има интерес на ЛС ще ви покажа аз как го реших проблема /иначе цялата интервенция в Дару е почти 400лв/ ;) - аз съм я правил тая операция точно два пъти :evil:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 320d

Мнение от hyena » 28 Юни 2006, 15:32

Айде и на мен ми светна тая лампа... обаче на диагностиката показа нещо с патрона на колана на водача?!?(имах едно рязко спиране) помагайте...
П.П:къв им е проблема на тия еърбеци!!!???

Потребител
Аватар

проблем с аиррбег?

Мнение от evgeniy2 » 18 Май 2008, 13:38

и на мен ми светна лампата на бега без абсолютна причина става въпрос за е46 320 ци ,както си карам колата спирам да си говоря загасям я и после като паля си остана лампата на айрбега да си свети,нито сам ходил по мивки ,нито някой се е тръшкал по пасажерската седалка,та изчетох всичко тук по темата,и ако може някой да ми каже къде първо да проверя по буксите ли или????защото ми е писнало от разбирачи и безпонятници,много ще съм благодарен за някой съвет....

ентусиаст
Аватар
Кара: разни баварски екземпляри
Мечтае да кара: ///M

Мнение от kiko™ » 18 Май 2008, 14:43

Колеги, това с лампата на аирбег-а е някакъв бъг, по принцип датчика и аирбег-а си работят, но свети тая тъпа лампа. Винаги се получава при датчика на дясната седалка. Ако искате да си го оправите сами ето тук има един начин, чрез който се симулира че има човек на седалката и лампата не свети. (Самоче при евентуален удар и да няма човек на седалката аирбег-а май ще изскочи :mhihi: )

Потребител
Аватар

Мнение от niki76(bmw3) » 19 Май 2008, 18:09

колеги кажете каде точно се намира този датчик на колана защото и при мен светна лампата на еърбека,ако някой знае моля да опише мястото :?: :?: :?: :!:

ентусиаст
Аватар
Кара: разни баварски екземпляри
Мечтае да кара: ///M

Мнение от kiko™ » 19 Май 2008, 19:00

Под седалката има една черна кутия в която влизат жици.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: 318 i

Мнение от krasy1982 » 21 Май 2008, 0:54

По този проблем има доста писано във форума. И аз имах същия проблем и го оправих. Проблема с датчика под седалката на пасажера се решава срещу 1 лв и чистене на компа от грешката.

Предишна

Назад към E46