ЗА ТРИЕНЕ..................ТОВА ТУКА НЕ СТЕ БЪЛГАРИ!!!!!!!!!
Модератор: Общи модератори
Re: ПРОТЕСТ"Не на ниския стандарт на живот в България!" 15.05.11
smg написа:Всеки иска по-добър живот, повече пари, по-високо качество на услугите итн. итн.
Докато обаче само крещиш Искам. Няма как да стане.
Веднага бих подкрепил протеста, ако е смислен.
Подкрепях и протеста за горивата, до момента в който тълпата поиска бензина да стане левче.
Не искам да участвам в нещо, в което тълпата няма елементарна обща култура и познания от това как функционира една държава. И крещи искам...
За пореден път доста мъдро изказване!
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Re: ПРОТЕСТ"Не на ниския стандарт на живот в България!" 15.0
.
Последна промяна Valentin_Peev на 06 Юли 2020, 1:20, променена общо 1 път
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Данъка ми на колата е 99€ община Мадрид, сега проверих с данъчния калкулатор и за София ми даде 217лв. 143 коня, 10 годишна с катализатор. Преди години имах друга кола с 102 коня и кат, на която плащах тук 55/60€, същата е регистрирах в БГ и плащах във Варна 120/130лв..
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Е добре де, колегата не е пуснал тая тема да го нападате и да ви се "оправдава"????
без да се обиждате сте луди повечето
Колко % от минималната заплата струва наема на един двустаен апартамент в София например? Колко % от МРЗ му струва на обикновения работник горивото да ходи всеки ден на работа, която е на 20 км от дома му?! Колко пари остават от МРЗ след като си платиш всички сметки за месеца и храната?!? А? Ей, вие още малко ще кажете, че който е напуснал България се е прее**л??? Не сте добре 
Колко % от минималната заплата струва наема на един двустаен апартамент в София например? Колко % от МРЗ му струва на обикновения работник горивото да ходи всеки ден на работа, която е на 20 км от дома му?! Колко пари остават от МРЗ след като си платиш всички сметки за месеца и храната?!? А? Ей, вие още малко ще кажете, че който е напуснал България се е прее**л??? Не сте добре 

Последна промяна bavarec на 21 Май 2011, 22:50, променена общо 1 път
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
alekangg написа:Данъка ми на колата е 99€ община Мадрид, сега проверих с данъчния калкулатор и за София ми даде 217лв. 143 коня, 10 годишна с катализатор. Преди години имах друга кола с 102 коня и кат, на която плащах тук 55/60€, същата е регистрирах в БГ и плащах във Варна 120/130лв..
Май само от чужбина се вижда колко е ЗЛЕ положението... тва в България всичко е облъчено до безобразие.. Евала на хората, които са там и пак осъзнават какви са всъщност нещата
Yanko Petrov написа:Колко % от минималната заплата струва наема на един двустаен апартамент в София например? Колко % от МРЗ му струва на обикновения работник горивото да ходи всеки ден на работа, която е на 20 км от дома му?! Колко пари остават от МРЗ след като си платиш всички сметки за месеца и храната?!? А? Ей, вие още малко ще кажете, че който е напуснал България се е прее**л??? Не сте добре
Колега, може би знаеш, че е "нормална" практика в САЩ като не можеш да си плащаш ипотеката да ходиш да спиш под мостовете.
А покрай световната финансова криза мнозина американци буквално останаха на улицата! Е, кво, САЩ е скапана държава по твоята логика?!
Yanko Petrov написа:Май само от чужбина се вижда колко е ЗЛЕ положението... тва в България всичко е облъчено до безобразие.. Евала на хората, които са там и пак осъзнават какви са всъщност нещата
Без въобще да се опиташ да се замислиш автоматически викаш "Евала" на тези, които споделят твоето виждане!
Евала!!!

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Аве така като чета какво пишат някои колеги............... явно или много ги кефи зора и невървежа в БГ или са някъде на тлъста лапаница и са сложили розовите цайси .
Който го кефи и нема нищо против да не пише и да не протестира и така, никой никого не задължава!
Който го кефи и нема нищо против да не пише и да не протестира и така, никой никого не задължава!- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
Има една много хубава българска поговорка : Ситият на гладния не вярва!
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
streetz написа:Има една много хубава българска поговорка : Ситият на гладния не вярва!
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
flame написа:Без въобще да се опиташ да се замислиш автоматически викаш "Евала" на тези, които споделят твоето виждане!
Евала!!!
Баце аз откога съм се замислил си нямаш идея
Значи искаш да ми кажеш, че поне 20% от населението на БГ трябва да живее под мостовете така ли
Ми айде да се събираме и да ходиме под мостовете, то друго не остана
Доказваш колко си облъчен, брат! Ама не знам - или взимаш доволни пари да си позволиш да обиждаш сънародниците си, или и ти си зле, ама са ти внушили, че по-добре от това нЕма - ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Yanko Petrov написа:...Я да те питам знаеш ли колко ми струва на мен един разговор ( гсм-гсм) до България и колко струва от България до Гърция?Имаш ли представа?
това точно беше грешен въпрос- струва ми точно, ама ТОЧНО 22 стотинки с ДДС
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
ms написа:Yanko Petrov написа:...Я да те питам знаеш ли колко ми струва на мен един разговор ( гсм-гсм) до България и колко струва от България до Гърция?Имаш ли представа?
това точно беше грешен въпрос- струва ми точно, ама ТОЧНО 22 стотинки с ДДСтолкова ми струва ако ще и да си на Северният полюс... я кажи сега твоята цена
Верваш ли, че е толко??? 10 секунди разговор ми струваше от БГ до тук 2,50 лв!!! А ти ако си на някаква тарифа вече е отделен въпрос
На мен ми струва 25 цента
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
^Иначе ходят много луди,щото не може държавата да се погрижи за тях,те са най-доволни от тая схема,няма кой да ги заключи и да ги лекува 
Yanko Petrov написа:Значи искаш да ми кажеш, че поне 20% от населението на БГ трябва да живее под мостовете така ли![]()
...
Я да те питам знаеш ли колко ми струва на мен един разговор ( гсм-гсм) до България и колко струва от България до Гърция?Имаш ли представа?
С първото искам да покажа, че дори в най-развитите държави има моменти на трудност и хора, които са затруднени. Само по комунизма всички бяхме супер!
А за второто - ако единственото, за което живеех беха мобилните разговори - щеше да ме интересува