ЗА ТРИЕНЕ..................ТОВА ТУКА НЕ СТЕ БЪЛГАРИ!!!!!!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: ПРОТЕСТ"Не на ниския стандарт на живот в България!" 15.05.11

Мнение от flame » 12 Май 2011, 18:20

smg написа:Всеки иска по-добър живот, повече пари, по-високо качество на услугите итн. итн.
Докато обаче само крещиш Искам. Няма как да стане.
Веднага бих подкрепил протеста, ако е смислен.
Подкрепях и протеста за горивата, до момента в който тълпата поиска бензина да стане левче.
Не искам да участвам в нещо, в което тълпата няма елементарна обща култура и познания от това как функционира една държава. И крещи искам...

:yes: :clap: :clap: :clap:
За пореден път доста мъдро изказване!

младши ентусиаст
Аватар

Re: ПРОТЕСТ"Не на ниския стандарт на живот в България!" 15.0

Мнение от Valentin_Peev » 12 Май 2011, 18:25

.
Последна промяна Valentin_Peev на 06 Юли 2020, 1:20, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 12 Май 2011, 18:28

Данъка ми на колата е 99€ община Мадрид, сега проверих с данъчния калкулатор и за София ми даде 217лв. 143 коня, 10 годишна с катализатор. Преди години имах друга кола с 102 коня и кат, на която плащах тук 55/60€, същата е регистрирах в БГ и плащах във Варна 120/130лв..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 12 Май 2011, 18:40

Е добре де, колегата не е пуснал тая тема да го нападате и да ви се "оправдава"???? :confused: без да се обиждате сте луди повечето :help: Колко % от минималната заплата струва наема на един двустаен апартамент в София например? Колко % от МРЗ му струва на обикновения работник горивото да ходи всеки ден на работа, която е на 20 км от дома му?! Колко пари остават от МРЗ след като си платиш всички сметки за месеца и храната?!? А? Ей, вие още малко ще кажете, че който е напуснал България се е прее**л??? Не сте добре :help:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 12 Май 2011, 18:43

:dunno:
Последна промяна bavarec на 21 Май 2011, 22:50, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 12 Май 2011, 18:46

alekangg написа:Данъка ми на колата е 99€ община Мадрид, сега проверих с данъчния калкулатор и за София ми даде 217лв. 143 коня, 10 годишна с катализатор. Преди години имах друга кола с 102 коня и кат, на която плащах тук 55/60€, същата е регистрирах в БГ и плащах във Варна 120/130лв..

Май само от чужбина се вижда колко е ЗЛЕ положението... тва в България всичко е облъчено до безобразие.. Евала на хората, които са там и пак осъзнават какви са всъщност нещата :!:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 12 Май 2011, 18:53

Yanko Petrov написа:Колко % от минималната заплата струва наема на един двустаен апартамент в София например? Колко % от МРЗ му струва на обикновения работник горивото да ходи всеки ден на работа, която е на 20 км от дома му?! Колко пари остават от МРЗ след като си платиш всички сметки за месеца и храната?!? А? Ей, вие още малко ще кажете, че който е напуснал България се е прее**л??? Не сте добре :help:

Колега, може би знаеш, че е "нормална" практика в САЩ като не можеш да си плащаш ипотеката да ходиш да спиш под мостовете. :idea:
А покрай световната финансова криза мнозина американци буквално останаха на улицата! Е, кво, САЩ е скапана държава по твоята логика?! :kuku:

Yanko Petrov написа:Май само от чужбина се вижда колко е ЗЛЕ положението... тва в България всичко е облъчено до безобразие.. Евала на хората, които са там и пак осъзнават какви са всъщност нещата :!:

Без въобще да се опиташ да се замислиш автоматически викаш "Евала" на тези, които споделят твоето виждане!
Евала!!! :bowdown:

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 12 Май 2011, 18:57

Аве така като чета какво пишат някои колеги............... явно или много ги кефи зора и невървежа в БГ или са някъде на тлъста лапаница и са сложили розовите цайси . :kuku: Който го кефи и нема нищо против да не пише и да не протестира и така, никой никого не задължава!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 12 Май 2011, 18:57

Има една много хубава българска поговорка : Ситият на гладния не вярва!
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 12 Май 2011, 18:58

streetz написа:Има една много хубава българска поговорка : Ситият на гладния не вярва!

:yes: Както и "Накарай мързеливото на работа - на акъл да те научи!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 12 Май 2011, 18:59

flame написа:Без въобще да се опиташ да се замислиш автоматически викаш "Евала" на тези, които споделят твоето виждане!
Евала!!! :bowdown:

Баце аз откога съм се замислил си нямаш идея :winky: Значи искаш да ми кажеш, че поне 20% от населението на БГ трябва да живее под мостовете така ли :clap: Ми айде да се събираме и да ходиме под мостовете, то друго не остана :bowdown: Доказваш колко си облъчен, брат! Ама не знам - или взимаш доволни пари да си позволиш да обиждаш сънародниците си, или и ти си зле, ама са ти внушили, че по-добре от това нЕма :) Едно от двете е... Я да те питам знаеш ли колко ми струва на мен един разговор ( гсм-гсм) до България и колко струва от България до Гърция? :) Имаш ли представа?

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 12 Май 2011, 19:01

Yanko Petrov написа:...Я да те питам знаеш ли колко ми струва на мен един разговор ( гсм-гсм) до България и колко струва от България до Гърция? :) Имаш ли представа?

това точно беше грешен въпрос- струва ми точно, ама ТОЧНО 22 стотинки с ДДС :mhihi: толкова ми струва ако ще и да си на Северният полюс... я кажи сега твоята цена ;)
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 12 Май 2011, 19:04

ms написа:
Yanko Petrov написа:...Я да те питам знаеш ли колко ми струва на мен един разговор ( гсм-гсм) до България и колко струва от България до Гърция? :) Имаш ли представа?

това точно беше грешен въпрос- струва ми точно, ама ТОЧНО 22 стотинки с ДДС :mhihi: толкова ми струва ако ще и да си на Северният полюс... я кажи сега твоята цена ;)

Верваш ли, че е толко??? 10 секунди разговор ми струваше от БГ до тук 2,50 лв!!! А ти ако си на някаква тарифа вече е отделен въпрос :winky:

На мен ми струва 25 цента ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 12 Май 2011, 19:05

^Иначе ходят много луди,щото не може държавата да се погрижи за тях,те са най-доволни от тая схема,няма кой да ги заключи и да ги лекува :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 12 Май 2011, 19:06

Yanko Petrov написа:Значи искаш да ми кажеш, че поне 20% от населението на БГ трябва да живее под мостовете така ли :clap:
...
Я да те питам знаеш ли колко ми струва на мен един разговор ( гсм-гсм) до България и колко струва от България до Гърция? :) Имаш ли представа?

С първото искам да покажа, че дори в най-развитите държави има моменти на трудност и хора, които са затруднени. Само по комунизма всички бяхме супер! :winky:
А за второто - ако единственото, за което живеех беха мобилните разговори - щеше да ме интересува :winky:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата