ЗА ТРИЕНЕ..................ТОВА ТУКА НЕ СТЕ БЪЛГАРИ!!!!!!!!!
Модератор: Общи модератори
Re: ПРОТЕСТ"Не на ниския стандарт на живот в България!" 15.05.11
smg написа:Всеки иска по-добър живот, повече пари, по-високо качество на услугите итн. итн.
Докато обаче само крещиш Искам. Няма как да стане.
Веднага бих подкрепил протеста, ако е смислен.
Подкрепях и протеста за горивата, до момента в който тълпата поиска бензина да стане левче.
Не искам да участвам в нещо, в което тълпата няма елементарна обща култура и познания от това как функционира една държава. И крещи искам...

За пореден път доста мъдро изказване!
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Re: ПРОТЕСТ"Не на ниския стандарт на живот в България!" 15.0
.
Последна промяна Valentin_Peev на 06 Юли 2020, 1:20, променена общо 1 път
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Данъка ми на колата е 99€ община Мадрид, сега проверих с данъчния калкулатор и за София ми даде 217лв. 143 коня, 10 годишна с катализатор. Преди години имах друга кола с 102 коня и кат, на която плащах тук 55/60€, същата е регистрирах в БГ и плащах във Варна 120/130лв..
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Е добре де, колегата не е пуснал тая тема да го нападате и да ви се "оправдава"????
без да се обиждате сте луди повечето
Колко % от минималната заплата струва наема на един двустаен апартамент в София например? Колко % от МРЗ му струва на обикновения работник горивото да ходи всеки ден на работа, която е на 20 км от дома му?! Колко пари остават от МРЗ след като си платиш всички сметки за месеца и храната?!? А? Ей, вие още малко ще кажете, че който е напуснал България се е прее**л??? Не сте добре 

Последна промяна bavarec на 21 Май 2011, 22:50, променена общо 1 път
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
alekangg написа:Данъка ми на колата е 99€ община Мадрид, сега проверих с данъчния калкулатор и за София ми даде 217лв. 143 коня, 10 годишна с катализатор. Преди години имах друга кола с 102 коня и кат, на която плащах тук 55/60€, същата е регистрирах в БГ и плащах във Варна 120/130лв..
Май само от чужбина се вижда колко е ЗЛЕ положението... тва в България всичко е облъчено до безобразие.. Евала на хората, които са там и пак осъзнават какви са всъщност нещата

Yanko Petrov написа:Колко % от минималната заплата струва наема на един двустаен апартамент в София например? Колко % от МРЗ му струва на обикновения работник горивото да ходи всеки ден на работа, която е на 20 км от дома му?! Колко пари остават от МРЗ след като си платиш всички сметки за месеца и храната?!? А? Ей, вие още малко ще кажете, че който е напуснал България се е прее**л??? Не сте добре
Колега, може би знаеш, че е "нормална" практика в САЩ като не можеш да си плащаш ипотеката да ходиш да спиш под мостовете.

А покрай световната финансова криза мнозина американци буквално останаха на улицата! Е, кво, САЩ е скапана държава по твоята логика?!

Yanko Petrov написа:Май само от чужбина се вижда колко е ЗЛЕ положението... тва в България всичко е облъчено до безобразие.. Евала на хората, които са там и пак осъзнават какви са всъщност нещата
Без въобще да се опиташ да се замислиш автоматически викаш "Евала" на тези, които споделят твоето виждане!
Евала!!!

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Аве така като чета какво пишат някои колеги............... явно или много ги кефи зора и невървежа в БГ или са някъде на тлъста лапаница и са сложили розовите цайси .
Който го кефи и нема нищо против да не пише и да не протестира и така, никой никого не задължава!

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Има една много хубава българска поговорка : Ситият на гладния не вярва!
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
streetz написа:Има една много хубава българска поговорка : Ситият на гладния не вярва!

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
flame написа:Без въобще да се опиташ да се замислиш автоматически викаш "Евала" на тези, които споделят твоето виждане!
Евала!!!
Баце аз откога съм се замислил си нямаш идея

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Yanko Petrov написа:...Я да те питам знаеш ли колко ми струва на мен един разговор ( гсм-гсм) до България и колко струва от България до Гърция?Имаш ли представа?
това точно беше грешен въпрос- струва ми точно, ама ТОЧНО 22 стотинки с ДДС

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
ms написа:Yanko Petrov написа:...Я да те питам знаеш ли колко ми струва на мен един разговор ( гсм-гсм) до България и колко струва от България до Гърция?Имаш ли представа?
това точно беше грешен въпрос- струва ми точно, ама ТОЧНО 22 стотинки с ДДСтолкова ми струва ако ще и да си на Северният полюс... я кажи сега твоята цена
Верваш ли, че е толко??? 10 секунди разговор ми струваше от БГ до тук 2,50 лв!!! А ти ако си на някаква тарифа вече е отделен въпрос

На мен ми струва 25 цента

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
^Иначе ходят много луди,щото не може държавата да се погрижи за тях,те са най-доволни от тая схема,няма кой да ги заключи и да ги лекува 

Yanko Petrov написа:Значи искаш да ми кажеш, че поне 20% от населението на БГ трябва да живее под мостовете така ли![]()
...
Я да те питам знаеш ли колко ми струва на мен един разговор ( гсм-гсм) до България и колко струва от България до Гърция?Имаш ли представа?
С първото искам да покажа, че дори в най-развитите държави има моменти на трудност и хора, които са затруднени. Само по комунизма всички бяхме супер!

А за второто - ако единственото, за което живеех беха мобилните разговори - щеше да ме интересува