Срамота, избиват граничарски кучета.
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
Срамота, избиват граничарски кучета.
Дори не искам да го коментирам, ако някой иска може да помогне.
Новината е с авторското право на News.BG
http://news.bg/article.php?cid=10&pid=0&aid=146365
Новината е с авторското право на News.BG
http://news.bg/article.php?cid=10&pid=0&aid=146365

- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
Стана ми жал мн.... обадихме се.. исках поне едно куче да взема.. но..ВЕчЕ кУчетата бяха продадени или умъртвени..

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Eбсииииии, това е поредната лудост на която сме свидетели в нашата държава
Много бих искал да взема едно вкъщи ама как да го направя като имам две котки 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
аз говорих със един човек които е бил граничар- някои от тези кучета не могат да бъдат пуснати сред цивилното население защото са обучени да нападат цивилни и нямат никаква толерантност към тях. също така са обучени още от малки да се подчиняват само на един човек и ако него го няма, са неуправляеми и не могат да бъдат "присадени" към друг господар.
предполагам че тези които са били приспани първи са били точно такива...
помнете че всяка новина във пресата има много лица... не може просто да се каже - "идиоти- как може да убиват кучета"...
а иначе и мене ме боли.. истина е
предполагам че тези които са били приспани първи са били точно такива...
помнете че всяка новина във пресата има много лица... не може просто да се каже - "идиоти- как може да убиват кучета"...
а иначе и мене ме боли.. истина е
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
прочетете коментарите отдолу и ще разберете някой неща... долкото са вярни... доколкото може и да се вярва на нещо в общия случай
Поздрави: Дилян Пенчев

Поздрави: Дилян Пенчев
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз и да зема у нас някое при два питбула дето ще го чакат там по- добре да си седи там дето си е сега 

x3m написа:то и на мене ми е жал за кучетата, ама по ми е жал за хората. бтв. знаете ли колко бездомни и ГЛАДНИ помияри има по улиците ? МНОГО!
като сте такива природозащитници, що не фанете да ги нахраните или да си вземете у вас ?
Верно е че има и много хора гладуват ,но все пак човека е доста по-развито същество ,с претенции да бъде най-разумното и интелигентно създание на природата и може до голяма степен да контролира съдбата си като сам избира пътя по който ще тръгне(вярно е че при някой хора това е в по-слаба степен) и затова не заслужава такова съжаление ,поради простата причина че положението му е пряко зависимо от неговите действия.А животните(кучетата например)нямата тази възможност да избират ,те си имат господар(не винаги собственик) и той е отговорен за тяхното бъдеще.
Затова е нечовешко да се избиват кучета ,когато си тръгнал да вършиш нещо си правиш планове и за завършването му!А за помиярите също е много жалко ,защото това е работа на държавата ,работа която явно е занемарена до n-та степен!Все пак тези помияри са пак потърпевши от човешката безотговорност ,защото тях нямаше да ги има ако хората е изоставяха,захвърляха домашните си любимци ,ето това имам предвид като казвам че кучетата не са властелини на съдбата си както хората и затова изискват толерантност.
But does a human form display to those who dwell in realms of day
12 мнения
• Страница 1 от 1