Срамота, избиват граничарски кучета.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Срамота, избиват граничарски кучета.

Мнение от MOPKOB » 07 Сеп 2004, 10:32

Дори не искам да го коментирам, ако някой иска може да помогне.
Новината е с авторското право на News.BG
http://news.bg/article.php?cid=10&pid=0&aid=146365
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61

Мнение от MobbDeep » 07 Сеп 2004, 10:48

Стана ми жал мн.... обадихме се.. исках поне едно куче да взема.. но..ВЕчЕ кУчетата бяха продадени или умъртвени.. :bcry: :?

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 07 Сеп 2004, 11:01

Eбсииииии, това е поредната лудост на която сме свидетели в нашата държава :( Много бих искал да взема едно вкъщи ама как да го направя като имам две котки :?
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 07 Сеп 2004, 14:44

Трябва да умъртвят тоя дето го е измислил! :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 07 Сеп 2004, 16:04

gazzzar написа:Eбсииииии, това е поредната лудост на която сме свидетели в нашата държава :( Много бих искал да взема едно вкъщи ама как да го направя като имам две котки :?

И да искаш не можеш вече........ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Сеп 2004, 17:13

аз говорих със един човек които е бил граничар- някои от тези кучета не могат да бъдат пуснати сред цивилното население защото са обучени да нападат цивилни и нямат никаква толерантност към тях. също така са обучени още от малки да се подчиняват само на един човек и ако него го няма, са неуправляеми и не могат да бъдат "присадени" към друг господар.

предполагам че тези които са били приспани първи са били точно такива...

помнете че всяка новина във пресата има много лица... не може просто да се каже - "идиоти- как може да убиват кучета"...

а иначе и мене ме боли.. истина е
алекс
трабант 601с
разни други возила

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 07 Сеп 2004, 17:16

прочетете коментарите отдолу и ще разберете някой неща... долкото са вярни... доколкото може и да се вярва на нещо в общия случай :roll:

Поздрави: Дилян Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Сеп 2004, 6:40

Аз и да зема у нас някое при два питбула дето ще го чакат там по- добре да си седи там дето си е сега :roll:
Изображение

x3m
Аватар

Мнение от x3m » 08 Сеп 2004, 10:40

то и на мене ми е жал за кучетата, ама по ми е жал за хората. бтв. знаете ли колко бездомни и ГЛАДНИ помияри има по улиците ? МНОГО!
като сте такива природозащитници, що не фанете да ги нахраните или да си вземете у вас ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vladi » 08 Сеп 2004, 10:40

По новиците казаха чче всички са спасени :arrow: осиновили са ги
The Throttle remains in sport mode, the DSC is off and the smile just gets wider and wider!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tokarew » 08 Сеп 2004, 11:28

Vladi написа:По новиците казаха чче всички са спасени :arrow: осиновили са ги
ееее добре супер :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ngc7052 » 08 Сеп 2004, 13:14

x3m написа:то и на мене ми е жал за кучетата, ама по ми е жал за хората. бтв. знаете ли колко бездомни и ГЛАДНИ помияри има по улиците ? МНОГО!
като сте такива природозащитници, що не фанете да ги нахраните или да си вземете у вас ?

Верно е че има и много хора гладуват ,но все пак човека е доста по-развито същество ,с претенции да бъде най-разумното и интелигентно създание на природата и може до голяма степен да контролира съдбата си като сам избира пътя по който ще тръгне(вярно е че при някой хора това е в по-слаба степен) и затова не заслужава такова съжаление ,поради простата причина че положението му е пряко зависимо от неговите действия.А животните(кучетата например)нямата тази възможност да избират ,те си имат господар(не винаги собственик) и той е отговорен за тяхното бъдеще.
Затова е нечовешко да се избиват кучета ,когато си тръгнал да вършиш нещо си правиш планове и за завършването му!А за помиярите също е много жалко ,защото това е работа на държавата ,работа която явно е занемарена до n-та степен!Все пак тези помияри са пак потърпевши от човешката безотговорност ,защото тях нямаше да ги има ако хората е изоставяха,захвърляха домашните си любимци ,ето това имам предвид като казвам че кучетата не са властелини на съдбата си както хората и затова изискват толерантност.
But does a human form display to those who dwell in realms of day

Назад към Извън Темата