BMW & Fiat

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 09 Юли 2008, 7:11

неправилно се размечтахте
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boris_dy » 09 Юли 2008, 8:13

Един майстор ми вика:
-На тея фиати където може да им сложат лампичка и датчик,на всички места има.Обаче още излизат от завода и половината не работят. :help:
:mhihi:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 09 Юли 2008, 9:38

t060 написа:
Evelin Cotsev написа:стига бе да говориш че фераритата били лоши е несериозно

Иначе съм на мнение, че ако ще се взима италянска кола ще е ферари.
by t060

Абе нали знаеш приказката, щом има Ламборгини, защо да си купуваме Ферари ;) :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от billyboy` » 09 Юли 2008, 10:11

аз съм сигурен че повечето от вас не са се качвали на алфа пък камо ли да сте карали италианска кола ама еи на сичките плюете тоя маистор това казал ония маистор друго казал :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 09 Юли 2008, 10:14

billyboy` написа:аз съм сигурен че повечето от вас не са се качвали на алфа пък камо ли да сте карали италианска кола ама еи на сичките плюете тоя маистор това казал ония маистор друго казал :D

Аз съм карал Алфа 145 от тия дето много вървели. :mhihi: Не е бавна но не е и бърза,вътре интериора пълен боклук,отвън е супер грозна незнам какво харесвате толкова в нея. :shock: :!:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от billyboy` » 09 Юли 2008, 10:17

и аз съм карал БМВ ама не изказвам мнения за него нали :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 09 Юли 2008, 10:22

Аз съм карал Алфа 156 селеспийд и 155 ръчка, интериора е префектен, особено на 156ицата. И двете бяха с перфектни мотори и вървяха зверски, доста по-добре от БМВтата. А 159 до колкото знам се/ще се произвежда със задно предаване със скоростите отзад при дифа. Мен много повече ме подразни сътрудничеството за малките двигатели с Пежо.

А 140 и нещо серията и мен не ми харесват, особено тия дето са като Рено отпред.
Последна промяна Exy на 09 Юли 2008, 10:24, променена общо 1 път
We love you Ronnie!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Ivan » 09 Юли 2008, 10:24

Exy написа:Аз съм карал Алфа 156 селеспийд и 155 ръчка, интериора е префектен, особено на 156ицата. И двете бяха с перфектни мотори и вървяха зверски, доста по-добре от БМВтата. А 159 до колкото знам се/ще се произвежда със задно предаване със скоростите отзад при дифа. Мен много повече ме подразни сътрудничеството за малките двигатели с Пежо.

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 09 Юли 2008, 10:25

Не виждам нищо смешно, ясно ти е, че говоря за БМВта в същия клас с приблизително еднакви по големина двигатели.
We love you Ronnie!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 09 Юли 2008, 11:18

Exy написа:Аз съм карал Алфа 156 селеспийд и 155 ръчка, интериора е префектен, особено на 156ицата. И двете бяха с перфектни мотори и вървяха зверски, доста по-добре от БМВтата. А 159 до колкото знам се/ще се произвежда със задно предаване със скоростите отзад при дифа. Мен много повече ме подразни сътрудничеството за малките двигатели с Пежо.

А 140 и нещо серията и мен не ми харесват, особено тия дето са като Рено отпред.

Самото деяние, че сравняваш разпуснатия италиaнeц със здравите бмв-та е смешно. Дори да върви повече, ква файда като се разпдат? Нали имам в двора подобна изцепка.. пежо 307sw с двигателя дето е правен от бмв и пижо 90кс hdi. Колата е на 100+хил.км и се счупиха толкова много неща... единствено двигателя баца както трябва и има страшно ускорение, но дори и на него кората му падна. Мога си представя като чукне 200хил.км кво ще стане, вече скоростите заяждат, айрбагс ерор, дръжката на мигача, ел стъкла, ел ляво огледало, резервна гума (от части моя вина). Май имаше и други. :confused: А, да, майка ми мина през катран и отвсякъде е наляпа с черно и драскотини, бати кочината стана за 40хил.км, a като я взехме приличаше на чисто нова... Сега и никой не иска и да я купи - кой ли ще е тоя луд.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 09 Юли 2008, 11:49

Navi_Bmw написа:
billyboy` написа:аз съм сигурен че повечето от вас не са се качвали на алфа пък камо ли да сте карали италианска кола ама еи на сичките плюете тоя маистор това казал ония маистор друго казал :D

Аз съм карал Алфа 145 от тия дето много вървели. :mhihi: Не е бавна но не е и бърза,вътре интериора пълен боклук,отвън е супер грозна незнам какво харесвате толкова в нея. :shock: :!:

Аз ако видя такова по улицата започва да ми се гади и повръща...
Абе общо взето италианското автомобилостроене за мене е еманация за грозен, слаб и бързо развалящ се продукт.. абе как да го кажа разговорно - боклуци..Абе изобщо кво си говориме към новатите алфи получаваш бонус скутер, като те остави алфето на пътО да имаш с кво да си ходиш :help:

П.С - Гледайте 3ти епизод на 11ти сезон на Топ Гиър и после ще си говорим за алфа
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

Потребител
Аватар

Мнение от billyboy` » 09 Юли 2008, 12:48

като гледам тука някои хора на комплекси го избиват ама както и да е :D като гледам някои говорят и като цяло за италианското автомобило строене лошо няма явно много разбират от коли:D има една приказка че от искаро по дълбоко нема и от витоша по високо няма та и на човека изказал се преди мен моето л....о е наи миризливо и от него по хубаво няма :Dда говориш за нещо без да го познаваш това граничи със простотията

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 09 Юли 2008, 12:52

acho.rs написа:А ФИАТ не държаха ли около 30% от Ферари и имат ли нещо общо , двете фирми или само едните държат акциите на другите ? Нямам представа за новите Фиати , но всички казват , че са подобрили качеството значително ... Пък и нали става дума за МИНИ , аз тоя бръмбар никога не бих си го купил (най-малкото защото прителите ми ще спрът да говорят с мене ) .

Изображение

незнам колко е актуална ...
bmw

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Ivan » 09 Юли 2008, 13:09

billyboy` написа:като гледам тука някои хора на комплекси го избиват ама както и да е :D като гледам някои говорят и като цяло за италианското автомобило строене лошо няма явно много разбират от коли:D има една приказка че от искаро по дълбоко нема и от витоша по високо няма та и на човека изказал се преди мен моето л....о е наи миризливо и от него по хубаво няма :Dда говориш за нещо без да го познаваш това граничи със простотията

Добре как може да казваш че Алфа Ромео е по-хубаво от Бмв,ти нормален ли си!? :help: Знам че всеки си има мнение и всеки защитава марката която кара ама това е все едно да сравняваш Трабант и Бугати. :lol: :!: ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от billyboy` » 09 Юли 2008, 13:12

някъде да съм написал или на някои да съм казал че алфа е по хубава от BMW :?:ти лично прочел ли си чул ли си :?:

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум