BMW & Fiat
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
неправилно се размечтахте
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
t060 написа:Evelin Cotsev написа:стига бе да говориш че фераритата били лоши е несериозно
Иначе съм на мнение, че ако ще се взима италянска кола ще е ферари.
by t060
Абе нали знаеш приказката, щом има Ламборгини, защо да си купуваме Ферари

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
billyboy` написа:аз съм сигурен че повечето от вас не са се качвали на алфа пък камо ли да сте карали италианска кола ама еи на сичките плюете тоя маистор това казал ония маистор друго казал
Аз съм карал Алфа 145 от тия дето много вървели.

Аз съм карал Алфа 156 селеспийд и 155 ръчка, интериора е префектен, особено на 156ицата. И двете бяха с перфектни мотори и вървяха зверски, доста по-добре от БМВтата. А 159 до колкото знам се/ще се произвежда със задно предаване със скоростите отзад при дифа. Мен много повече ме подразни сътрудничеството за малките двигатели с Пежо.
А 140 и нещо серията и мен не ми харесват, особено тия дето са като Рено отпред.
А 140 и нещо серията и мен не ми харесват, особено тия дето са като Рено отпред.
Последна промяна Exy на 09 Юли 2008, 10:24, променена общо 1 път
We love you Ronnie!
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
Exy написа:Аз съм карал Алфа 156 селеспийд и 155 ръчка, интериора е префектен, особено на 156ицата. И двете бяха с перфектни мотори и вървяха зверски, доста по-добре от БМВтата. А 159 до колкото знам се/ще се произвежда със задно предаване със скоростите отзад при дифа. Мен много повече ме подразни сътрудничеството за малките двигатели с Пежо.

Exy написа:Аз съм карал Алфа 156 селеспийд и 155 ръчка, интериора е префектен, особено на 156ицата. И двете бяха с перфектни мотори и вървяха зверски, доста по-добре от БМВтата. А 159 до колкото знам се/ще се произвежда със задно предаване със скоростите отзад при дифа. Мен много повече ме подразни сътрудничеството за малките двигатели с Пежо.
Самото деяние, че сравняваш разпуснатия италиaнeц със здравите бмв-та е смешно. Дори да върви повече, ква файда като се разпдат? Нали имам в двора подобна изцепка.. пежо 307sw с двигателя дето е правен от бмв и пижо 90кс hdi. Колата е на 100+хил.км и се счупиха толкова много неща... единствено двигателя баца както трябва и има страшно ускорение, но дори и на него кората му падна. Мога си представя като чукне 200хил.км кво ще стане, вече скоростите заяждат, айрбагс ерор, дръжката на мигача, ел стъкла, ел ляво огледало, резервна гума (от части моя вина). Май имаше и други.

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Navi_Bmw написа:billyboy` написа:аз съм сигурен че повечето от вас не са се качвали на алфа пък камо ли да сте карали италианска кола ама еи на сичките плюете тоя маистор това казал ония маистор друго казал
Аз съм карал Алфа 145 от тия дето много вървели.Не е бавна но не е и бърза,вътре интериора пълен боклук,отвън е супер грозна незнам какво харесвате толкова в нея.
![]()
Аз ако видя такова по улицата започва да ми се гади и повръща...
Абе общо взето италианското автомобилостроене за мене е еманация за грозен, слаб и бързо развалящ се продукт.. абе как да го кажа разговорно - боклуци..Абе изобщо кво си говориме към новатите алфи получаваш бонус скутер, като те остави алфето на пътО да имаш с кво да си ходиш

П.С - Гледайте 3ти епизод на 11ти сезон на Топ Гиър и после ще си говорим за алфа
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
като гледам тука някои хора на комплекси го избиват ама както и да е
като гледам някои говорят и като цяло за италианското автомобило строене лошо няма явно много разбират от коли:D има една приказка че от искаро по дълбоко нема и от витоша по високо няма та и на човека изказал се преди мен моето л....о е наи миризливо и от него по хубаво няма
да говориш за нещо без да го познаваш това граничи със простотията

acho.rs написа:А ФИАТ не държаха ли около 30% от Ферари и имат ли нещо общо , двете фирми или само едните държат акциите на другите ? Нямам представа за новите Фиати , но всички казват , че са подобрили качеството значително ... Пък и нали става дума за МИНИ , аз тоя бръмбар никога не бих си го купил (най-малкото защото прителите ми ще спрът да говорят с мене ) .

незнам колко е актуална ...
bmw
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
billyboy` написа:като гледам тука някои хора на комплекси го избиват ама както и да екато гледам някои говорят и като цяло за италианското автомобило строене лошо няма явно много разбират от коли:D има една приказка че от искаро по дълбоко нема и от витоша по високо няма та и на човека изказал се преди мен моето л....о е наи миризливо и от него по хубаво няма
да говориш за нещо без да го познаваш това граничи със простотията
Добре как може да казваш че Алфа Ромео е по-хубаво от Бмв,ти нормален ли си!?

44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3