:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ми така е с тея форуми за жалост
аз за тва гледам да си подбирам клиентите
и не отговарям на лични,слайп,кю и т.н.
..не че не ми е се случвало,ама от това глава не боли после 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
bmwfena написа:аз не искам да се оплаквам-искам да предупредя колегите да внимават с тоа другар getabe---евала че си изгубих толкова време за да му пратя спешно волан -оригинален за Е34 за сумата от 20 лв и то на адрес ---куриерите ми звънят от Ямбол и ми казват че колегата бил на път и щял да го вземе от офиса-слез 3 дни пак ме звънят и ми казват че волана вече не му трябвал--той така си решил колегата--боли го фара че аз се скъсах от бързане да му пратя спешно волана-не съм за 20 кирливи лева --яд ме е че ме взема за балък.Плащал съм грешни пари и то много по еконт ама колегите ми звънят и ми казват-тука си ме преебал и така--ама тоа другар чисто и просто си праи пишки с мене---ама ще си го върна-винаги съм бил толерантен и боклук пълен ако трябва![]()
![]()
ето за да съм по точен....
От: getabe
До: bmwfena
Пуснато на: 07 Авг 2008, 13:24
Заглавие: Re: zdr Отговорете с цитат на съобщението
Марин Милчев Конакчиев гр. Ямбол адрес "Страхил Войвода номер 57" тел; 0878929462 прати ми единия Smile най хубавия . п.с. благодаря предварително ! само ми кажи като го пратиш че сме на зор Smile

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
малко цитати отностно "сериозността" на D.Devito
те се изписаха в темата, където си продава климатика, ама понеже нали ще се зарият нека да ги има и тука
ако има още да си признават

те се изписаха в темата, където си продава климатика, ама понеже нали ще се зарият нека да ги има и тука

beni barzia написа:продаваш си колата аа защо не ми я даде когато ти давах парите за нея а се разкарвах 100 пъти до тебе защо сега а
SpUd3r написа:beni barzia написа:продаваш си колата аа защо не ми я даде когато ти давах парите за нея а се разкарвах 100 пъти до тебе защо сега а
и тебе ли те е преебал тогава![]()
и аз така вика ми утре идвай да я прехвърляме на нотариус и час преди тва ми звъни, че се ще си я запази за седмица още. след седмица звъни разбираме се всичко и час преди да идем на нотариус ми звъни и ми вика отказах се да я продавам![]()
а аз си мислех, че само мене ме е занимавал тогава
weekend warrior написа:Много яко! Аз пък преди сигурно 6 месеца бих 300 км. път с два куфара инструменти и парите в джоба след уговорка за същия климатик и бях посрещнат със същите приказки.
ако има още да си признават

Последна промяна SpUd3r на 13 Авг 2009, 13:50, променена общо 1 път
Tux0 Ca !

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Ето ме и мен в тази тема, надявах се да се размина с писането тук.
Обаче не.
Договорих се с колегата naikki да направим бартер, 18-ките, които продава ( по негови думи ПЕРФЕКТНИ) за мойте 17-ки ( снимани и пратени му с всяка една драскотина) и един парктроник ( 180 лв). Пича каза, ОК , идвай до Монтана. Аз му отговорих ОК само да потвърдя в Петък (15-ти). Понеже ми отговаряше късно вечер (4-5ч.), аз също му писах по скайп но по-рано както и на лс, че в събота 9ч тръгвам към Монтана.
Петък вечер, мойте джанти се свалят, мият, пастират, преглеждат и подготвят за бартера (няма да споменавам гумаджии, пасти и др расходи) това до 4ч сутринта с цел пича да е доволен, пък и на мен ми е любима моята джанта.
8ч се тръгва за Монтана с комбито на колегата Nicco, който си отделя деня да ми помогне
и в 11ч след няколко спирания за доразсънване сме в Монтана.
11ч Монтана. На пича naikki единият телефон е изключен а другият не се вдига. Почвам със СМСи. Аз съм в Монтана. Пича не ебава. Обаждам се на жена ми да влиза във форума и да чете поя дали е бил онлайн. Ми ДА, в 9ч сутринта пуснал мнение, че джантите са продадени
.
Викам си, ми сигурно съм аз. До 13 леко казано ми идваше да го ... но търпеливо си чакам. Пича пак не ебава. 20 пропуснати повиквания и никой.
Сещам се за колега от Монтана и му звъня. Sheki ( изключително ти благодаря за подкрепата и информацията !!!), брат знаеш ли го тоя .....
Е разбрах го..... ма не разбрах следното:
Ники, Баровец (както ти ме наричаш), изгуби ми 6ч работа, един ден път + 100 лв разходи, за да дойда да Монтана в 40 градуса и да стоя като пукъл и да чакам да благоволиш да си вдигнеш телефона при положение, че си видял съобщенията ми и имаме уговорка. Даже не благоволи и до края на деня да се обадиш или да драснеш едно лс да обясниш аджеба кво става!!! В крайна сметка пътувам 300 км и ти идвам на крака.
За мен това, което направи е зверска селяния и липса на възпитание... останалото ще ти го обясня като се видим на живо някой ден...
Обаче не.
Договорих се с колегата naikki да направим бартер, 18-ките, които продава ( по негови думи ПЕРФЕКТНИ) за мойте 17-ки ( снимани и пратени му с всяка една драскотина) и един парктроник ( 180 лв). Пича каза, ОК , идвай до Монтана. Аз му отговорих ОК само да потвърдя в Петък (15-ти). Понеже ми отговаряше късно вечер (4-5ч.), аз също му писах по скайп но по-рано както и на лс, че в събота 9ч тръгвам към Монтана.
Петък вечер, мойте джанти се свалят, мият, пастират, преглеждат и подготвят за бартера (няма да споменавам гумаджии, пасти и др расходи) това до 4ч сутринта с цел пича да е доволен, пък и на мен ми е любима моята джанта.
8ч се тръгва за Монтана с комбито на колегата Nicco, който си отделя деня да ми помогне

11ч Монтана. На пича naikki единият телефон е изключен а другият не се вдига. Почвам със СМСи. Аз съм в Монтана. Пича не ебава. Обаждам се на жена ми да влиза във форума и да чете поя дали е бил онлайн. Ми ДА, в 9ч сутринта пуснал мнение, че джантите са продадени

Викам си, ми сигурно съм аз. До 13 леко казано ми идваше да го ... но търпеливо си чакам. Пича пак не ебава. 20 пропуснати повиквания и никой.
Сещам се за колега от Монтана и му звъня. Sheki ( изключително ти благодаря за подкрепата и информацията !!!), брат знаеш ли го тоя .....
Е разбрах го..... ма не разбрах следното:
Ники, Баровец (както ти ме наричаш), изгуби ми 6ч работа, един ден път + 100 лв разходи, за да дойда да Монтана в 40 градуса и да стоя като пукъл и да чакам да благоволиш да си вдигнеш телефона при положение, че си видял съобщенията ми и имаме уговорка. Даже не благоволи и до края на деня да се обадиш или да драснеш едно лс да обясниш аджеба кво става!!! В крайна сметка пътувам 300 км и ти идвам на крака.
За мен това, което направи е зверска селяния и липса на възпитание... останалото ще ти го обясня като се видим на живо някой ден...
- 33k
- младши ентусиаст
-
- Кара: .....
- Мечтае да кара: X6M
един приател купи 2 спортни амортесьора с пружините от shecki tunning и се оказа че единия не става за нищо.. каза ми че си били приказвали по тела 15 мин и накрая го прецакал така че се пазете от shecki tunning 

Айде.....дойде и моя ред,май никой не се разминава тука
Значи случката е такава:
Преди да отворя офиса за поръчки от ибей,колегата Smooсki си ( http://bmwpower-bg.net/forums/profile.p ... ile&u=7656 ) ми поръча ключ с централно за е39 на цена 160лв ( http://cgi.ebay.com/ebaymotors/UNCUT-BM ... otohosting )
До тук добре,оставя ми капаро 100 лв понеже поръча и едни бъбреци(80лв) също,пристигат и двете неща в срока който му определих,и му звъня на пича да се видим да му ги дам при което той да ми даде остатъка от парите.
Ок уговаряме среща ,срещаме се и той ми вика сега нямам пари колега да ти додам понеже бях на море и не ми останаха,казвам пак ок,вземи бъбреците и после като вземеш ключа другите пари ,ок кога ще го вземеш го питам аз и той ми обещава до края на август със сигурност при положение че го взима началото на месеца.Добре наближава края на месеца и естественно аз трябваше да му пиша на лс ''кво стана с ключаа..',при което той ми казва,че сега пак нямал пари и като вземел заплата на 10-ти ще го вземе ,и пак ок щото нали съм коректен и знам какво е да нямаш пари.
И ето че дойде време и аз пак го подсещам с лични да го питам кво става,мисля че от следващите цитати по лс-та ще разберете
От: KIM
До: Smoocki
Пуснато на: 09 Сеп 2008, 13:26
Заглавие: колега
утре сме 10-ти да не забравиш
От: Smoocki
До: KIM
Пуснато на: 09 Сеп 2008, 16:41
Заглавие: Re: колега Отговорете с цитат на съобщението
няма ,но колегата дето иска да го вземе незнае кога ще има пари ....
Пуснато на: 09 Сеп 2008, 17:16
Заглавие: Re: колега
Smoocki написа:
а мене трябва ли да ме засяга това
Пуснато на: 09 Сеп 2008, 17:18
Ами той трябва да ми прати пари за да го купя ....но ако се откаже ще ти кажа
Пуснато на: 09 Сеп 2008, 17:20
Smoocki написа:
какво искаш да кажеш с това,че ако се откаже няма да го взимаш ли колега,кажи какво ще правиш сега
Пуснато на: 09 Сеп 2008, 17:23
Ами да понеже не става за моята аларма ....ще му звънна след малко да ти кажа дали се отказва
(тука понеже си е взел е36 цупе селския тарикат)
Изпратено :: Съобщение
Пуснато на: 10 Сеп 2008, 15:47
Заглавие: баце
какво става,нали ми обеща да го взимаш ключа Question
Пуснато на: 10 Сеп 2008, 16:11
Заглавие: Re: баце Отговорете с цитат на съобщението
днес говорех с момчето ...няма пари да вземе ключа ....в такъв случай и аз
еми кво повече да добавя ,освен че да не се занимавате с тоя лигльо,за мене бате ти не си повече от 15годишен дечко ,а не ти и отива,изглеждаш свестен иначе
[/quote]

Значи случката е такава:
Преди да отворя офиса за поръчки от ибей,колегата Smooсki си ( http://bmwpower-bg.net/forums/profile.p ... ile&u=7656 ) ми поръча ключ с централно за е39 на цена 160лв ( http://cgi.ebay.com/ebaymotors/UNCUT-BM ... otohosting )
До тук добре,оставя ми капаро 100 лв понеже поръча и едни бъбреци(80лв) също,пристигат и двете неща в срока който му определих,и му звъня на пича да се видим да му ги дам при което той да ми даде остатъка от парите.
Ок уговаряме среща ,срещаме се и той ми вика сега нямам пари колега да ти додам понеже бях на море и не ми останаха,казвам пак ок,вземи бъбреците и после като вземеш ключа другите пари ,ок кога ще го вземеш го питам аз и той ми обещава до края на август със сигурност при положение че го взима началото на месеца.Добре наближава края на месеца и естественно аз трябваше да му пиша на лс ''кво стана с ключаа..',при което той ми казва,че сега пак нямал пари и като вземел заплата на 10-ти ще го вземе ,и пак ок щото нали съм коректен и знам какво е да нямаш пари.
И ето че дойде време и аз пак го подсещам с лични да го питам кво става,мисля че от следващите цитати по лс-та ще разберете
Пуснато на: 09 Сеп 2008, 13:26
Заглавие: колега
утре сме 10-ти да не забравиш
Пуснато на: 09 Сеп 2008, 16:41
Пуснато на: 09 Сеп 2008, 17:16
Smoocki написа:
а мене трябва ли да ме засяга това
Пуснато на: 09 Сеп 2008, 17:18
Пуснато на: 09 Сеп 2008, 17:20
Smoocki написа:
какво искаш да кажеш с това,че ако се откаже няма да го взимаш ли колега,кажи какво ще правиш сега
Пуснато на: 09 Сеп 2008, 17:23
Ами да понеже не става за моята аларма ....ще му звънна след малко да ти кажа дали се отказва
(тука понеже си е взел е36 цупе селския тарикат)
Изпратено :: Съобщение
Пуснато на: 10 Сеп 2008, 15:47
Заглавие: баце
какво става,нали ми обеща да го взимаш ключа Question
Пуснато на: 10 Сеп 2008, 16:11
Заглавие: Re: баце Отговорете с цитат на съобщението
днес говорех с момчето ...няма пари да вземе ключа ....в такъв случай и аз
еми кво повече да добавя ,освен че да не се занимавате с тоя лигльо,за мене бате ти не си повече от 15годишен дечко ,а не ти и отива,изглеждаш свестен иначе

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
То и аз съм за минус май . Върнах на БМВфена едни дискове с малко недоуточнения , но поне транспорта беше за моя сметка в двете посоки. Та да се му се извиня : Фен , извинявам се .
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
ма там и ние имахме вина защото се оказа че дисковете не бяха много добриklintan66 написа:То и аз съм за минус май . Върнах на БМВфена едни дискове с малко недоуточнения , но поне транспорта беше за моя сметка в двете посоки. Та да се му се извиня : Фен , извинявам се .

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
нема дерт ве....и двамата сме в грешка.....вси4ко е под контролklintan66 написа:То и аз съм за минус май . Върнах на БМВфена едни дискове с малко недоуточнения , но поне транспорта беше за моя сметка в двете посоки. Та да се му се извиня : Фен , извинявам се .

Re: .:: Случаи на некоректност ::.
Angel_Georgiev (SkyWalker) - Случай 1, Случай 2 и 3
Колега, би ли обяснил кои са случаи 2 и 3 като отделни
защото не схващам кои са! Също така считам, че има повече от достоверни факти, че проблеми няма! Мога да накарам и сервизния техник на Бекера (също съфорумец) да каже в какво състояние дойде плеъра на Фаворит и, че всички ремонти, както и куриерската услуга за към Петрич ги платих аз без нужда! Сигурен съм, че и Фаворит е на това мнение, защото с него отдавна сме в приятелски взаимоотношения 
Колега, би ли обяснил кои са случаи 2 и 3 като отделни

///M Club Member
ре
lowdriver написа:Единият случай е свързан с борд компютър, другият - с въпросното CD. А след като въпросът е
разрешен , нека даденият потребител да напише опровержение (така, както е публикувал обвинение).
Работата на модератора не е свързана и с разнищване на случаите.
Именно, това са общо два, а не три случая!
///M Club Member
- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
Много ама много съм ядосан на "vako_ludiq" след наколко ЛС да се разберем че аз търся и искам фар БОШ с ЛУПА и БЕЗ ПЪПКИ, и в едно от тях написано "ок фара е бош с лупа ако искаш даи скайп дати пратя снимка щото тука незнам как се качват по принцип му искам 85лв,но за 80 ако си навит.а м/у другото е сас железен рефлектор"
След това малко обстойно чатене и леко некачествена снимка, лъжеше че фара бил идеален ще съм доволен от него и тн. За цената се циганеше повече от арменец на авто-морга. След това описание на фара че е такъв и идеален... НЕ. Човека ми прати фара но какво се оказва, вадя аз от кашона и гледам фар-а омацан със селикон понеже е имало вежди, следващото което се забелязва фара е с пъпки, следващото амо съклата са на БОШ НО С ПЪПКИ, следващото рефлекторите и основата отзад е на ЗКВ
, следващото стъклата са ЗАЛЕПЕНИ и за основата освен, че са залепени са фанати с 4 видии ами и скобите там да не си личи. МНОГО СЪМ МУ БЛАГОДАРЕН НА КОЛЕГА ЧЕ МИ ПРОДАДЕ ПЕРФЕКТНИЯ СИ ФАР БОШ С ЛУПА БЕЗ ПЪПКИ.
След това малко обстойно чатене и леко некачествена снимка, лъжеше че фара бил идеален ще съм доволен от него и тн. За цената се циганеше повече от арменец на авто-морга. След това описание на фара че е такъв и идеален... НЕ. Човека ми прати фара но какво се оказва, вадя аз от кашона и гледам фар-а омацан със селикон понеже е имало вежди, следващото което се забелязва фара е с пъпки, следващото амо съклата са на БОШ НО С ПЪПКИ, следващото рефлекторите и основата отзад е на ЗКВ

- Krassi_kn
-
моргаджия
-
- Кара: Всичко
Айде и аз да се оплача
Преди около месец пуснах обява тук във форума че продавам 4 броя джанти с гуми(бирени капачки) за 200 лв.
Пише ми едно варненско дупе(kudvo му е ника) дали ги имам още и аз му казвам да-не съм ги продал.Понеже с куриери не се занимавам му казах, че работата няма да стане обаче "пича" ми вика:"Аз към края на месеца ще идвам до София по работа.Айде да ми ги запазиш-взимам ги".
И аз понеже момчето ми се стори сериозно викам ОК-пазя ти ги.
Стана края на месеца обаче kudvo нито пише Л.С. нито нищо.
Драскам му аз едно Л.С. да го питам какво става-ще ги взима или не,а той най-безцеремонно ми пише че нямало да ги вземе-да ги продавам
Ето Л.С.-тата като доказателство
От: kudvo
До: Krassi_kn
Пуснато на: 08 Сеп 2008, 22:04
Заглавие: запази 15"-те бирени капачки
запази 15"-те бирени капачки,
0888 610 640
От: Krassi_kn
До: kudvo
Пуснато на: 14 Сеп 2008, 20:52
Заглавие: Re: запази 15"-те бирени капачки
Kolega kvo stana s djantite
Пуснато на: 17 Сеп 2008, 9:33
Заглавие: prodavai gi
продавай ги, няма да ги вземам

Преди около месец пуснах обява тук във форума че продавам 4 броя джанти с гуми(бирени капачки) за 200 лв.
Пише ми едно варненско дупе(kudvo му е ника) дали ги имам още и аз му казвам да-не съм ги продал.Понеже с куриери не се занимавам му казах, че работата няма да стане обаче "пича" ми вика:"Аз към края на месеца ще идвам до София по работа.Айде да ми ги запазиш-взимам ги".
И аз понеже момчето ми се стори сериозно викам ОК-пазя ти ги.
Стана края на месеца обаче kudvo нито пише Л.С. нито нищо.
Драскам му аз едно Л.С. да го питам какво става-ще ги взима или не,а той най-безцеремонно ми пише че нямало да ги вземе-да ги продавам

Ето Л.С.-тата като доказателство
Пуснато на: 08 Сеп 2008, 22:04
Заглавие: запази 15"-те бирени капачки
запази 15"-те бирени капачки,
0888 610 640
От: Krassi_kn
До: kudvo
Пуснато на: 14 Сеп 2008, 20:52
Заглавие: Re: запази 15"-те бирени капачки
Kolega kvo stana s djantite