:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 14 Авг 2008, 21:47

ми така е с тея форуми за жалост :confused: аз за тва гледам да си подбирам клиентите :mhihi: и не отговарям на лични,слайп,кю и т.н. :mhihi:..не че не ми е се случвало,ама от това глава не боли после :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 14 Авг 2008, 23:31

bmwfena написа:аз не искам да се оплаквам-искам да предупредя колегите да внимават с тоа другар getabe---евала че си изгубих толкова време за да му пратя спешно волан -оригинален за Е34 за сумата от 20 лв и то на адрес ---куриерите ми звънят от Ямбол и ми казват че колегата бил на път и щял да го вземе от офиса-слез 3 дни пак ме звънят и ми казват че волана вече не му трябвал--той така си решил колегата--боли го фара че аз се скъсах от бързане да му пратя спешно волана-не съм за 20 кирливи лева --яд ме е че ме взема за балък.Плащал съм грешни пари и то много по еконт ама колегите ми звънят и ми казват-тука си ме преебал и така--ама тоа другар чисто и просто си праи пишки с мене---ама ще си го върна-винаги съм бил толерантен и боклук пълен ако трябва :evil: :evil: :evil: ето за да съм по точен....
От: getabe
До: bmwfena
Пуснато на: 07 Авг 2008, 13:24
Заглавие: Re: zdr Отговорете с цитат на съобщението
Марин Милчев Конакчиев гр. Ямбол адрес "Страхил Войвода номер 57" тел; 0878929462 прати ми единия Smile най хубавия . п.с. благодаря предварително ! само ми кажи като го пратиш че сме на зор Smile
:yes: трябва да се знаят тези плъхове :mhihi:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 15 Авг 2008, 12:53

малко цитати отностно "сериозността" на D.Devito :mhihi:
те се изписаха в темата, където си продава климатика, ама понеже нали ще се зарият нека да ги има и тука ;)
beni barzia написа:продаваш си колата а :evil: а защо не ми я даде когато ти давах парите за нея а се разкарвах 100 пъти до тебе защо сега а :evil:

SpUd3r написа:
beni barzia написа:продаваш си колата а :evil: а защо не ми я даде когато ти давах парите за нея а се разкарвах 100 пъти до тебе защо сега а :evil:

и тебе ли те е преебал тогава :mhihi:
и аз така вика ми утре идвай да я прехвърляме на нотариус и час преди тва ми звъни, че се ще си я запази за седмица още. след седмица звъни разбираме се всичко и час преди да идем на нотариус ми звъни и ми вика отказах се да я продавам :mhihi:
а аз си мислех, че само мене ме е занимавал тогава :mhihi:

weekend warrior написа:Много яко! Аз пък преди сигурно 6 месеца бих 300 км. път с два куфара инструменти и парите в джоба след уговорка за същия климатик и бях посрещнат със същите приказки. :mhihi:

ако има още да си признават :mhihi:
Последна промяна SpUd3r на 13 Авг 2009, 13:50, променена общо 1 път
Tux0 Ca !
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 17 Авг 2008, 1:22

Ето ме и мен в тази тема, надявах се да се размина с писането тук.
Обаче не.

Договорих се с колегата naikki да направим бартер, 18-ките, които продава ( по негови думи ПЕРФЕКТНИ) за мойте 17-ки ( снимани и пратени му с всяка една драскотина) и един парктроник ( 180 лв). Пича каза, ОК , идвай до Монтана. Аз му отговорих ОК само да потвърдя в Петък (15-ти). Понеже ми отговаряше късно вечер (4-5ч.), аз също му писах по скайп но по-рано както и на лс, че в събота 9ч тръгвам към Монтана.

Петък вечер, мойте джанти се свалят, мият, пастират, преглеждат и подготвят за бартера (няма да споменавам гумаджии, пасти и др расходи) това до 4ч сутринта с цел пича да е доволен, пък и на мен ми е любима моята джанта.

8ч се тръгва за Монтана с комбито на колегата Nicco, който си отделя деня да ми помогне :bowdown: и в 11ч след няколко спирания за доразсънване сме в Монтана.

11ч Монтана. На пича naikki единият телефон е изключен а другият не се вдига. Почвам със СМСи. Аз съм в Монтана. Пича не ебава. Обаждам се на жена ми да влиза във форума и да чете поя дали е бил онлайн. Ми ДА, в 9ч сутринта пуснал мнение, че джантите са продадени :shock:.

Викам си, ми сигурно съм аз. До 13 леко казано ми идваше да го ... но търпеливо си чакам. Пича пак не ебава. 20 пропуснати повиквания и никой.

Сещам се за колега от Монтана и му звъня. Sheki ( изключително ти благодаря за подкрепата и информацията !!!), брат знаеш ли го тоя .....

Е разбрах го..... ма не разбрах следното:

Ники, Баровец (както ти ме наричаш), изгуби ми 6ч работа, един ден път + 100 лв разходи, за да дойда да Монтана в 40 градуса и да стоя като пукъл и да чакам да благоволиш да си вдигнеш телефона при положение, че си видял съобщенията ми и имаме уговорка. Даже не благоволи и до края на деня да се обадиш или да драснеш едно лс да обясниш аджеба кво става!!! В крайна сметка пътувам 300 км и ти идвам на крака.

За мен това, което направи е зверска селяния и липса на възпитание... останалото ще ти го обясня като се видим на живо някой ден...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Nicco » 17 Авг 2008, 19:37

Burningparis написа:

споко баце, живи и здрави да сме............... :winky:
Ако караш твърде бързо, ще те носят много бавно.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: .....
Мечтае да кара: X6M

Мнение от 33k » 05 Сеп 2008, 12:02

един приател купи 2 спортни амортесьора с пружините от shecki tunning и се оказа че единия не става за нищо.. каза ми че си били приказвали по тела 15 мин и накрая го прецакал така че се пазете от shecki tunning :help:
Изображение

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 10 Сеп 2008, 15:47

Айде.....дойде и моя ред,май никой не се разминава тука :mhihi:
Значи случката е такава:
Преди да отворя офиса за поръчки от ибей,колегата Smooсki си ( http://bmwpower-bg.net/forums/profile.p ... ile&u=7656 ) ми поръча ключ с централно за е39 на цена 160лв ( http://cgi.ebay.com/ebaymotors/UNCUT-BM ... otohosting )
До тук добре,оставя ми капаро 100 лв понеже поръча и едни бъбреци(80лв) също,пристигат и двете неща в срока който му определих,и му звъня на пича да се видим да му ги дам при което той да ми даде остатъка от парите.
Ок уговаряме среща ,срещаме се и той ми вика сега нямам пари колега да ти додам понеже бях на море и не ми останаха,казвам пак ок,вземи бъбреците и после като вземеш ключа другите пари ,ок кога ще го вземеш го питам аз и той ми обещава до края на август със сигурност при положение че го взима началото на месеца.Добре наближава края на месеца и естественно аз трябваше да му пиша на лс ''кво стана с ключаа..',при което той ми казва,че сега пак нямал пари и като вземел заплата на 10-ти ще го вземе ,и пак ок щото нали съм коректен и знам какво е да нямаш пари.
И ето че дойде време и аз пак го подсещам с лични да го питам кво става,мисля че от следващите цитати по лс-та ще разберете

От: KIM
До: Smoocki
Пуснато на: 09 Сеп 2008, 13:26
Заглавие: колега
утре сме 10-ти да не забравиш

От: Smoocki
До: KIM
Пуснато на: 09 Сеп 2008, 16:41
Заглавие: Re: колега Отговорете с цитат на съобщението
няма ,но колегата дето иска да го вземе незнае кога ще има пари ....

Пуснато на: 09 Сеп 2008, 17:16
Заглавие: Re: колега
Smoocki написа:
няма ,но колегата дето иска да го вземе незнае кога ще има пари ....

а мене трябва ли да ме засяга това

Пуснато на: 09 Сеп 2008, 17:18
Ами той трябва да ми прати пари за да го купя ....но ако се откаже ще ти кажа

Пуснато на: 09 Сеп 2008, 17:20
Заглавие: Re: колега
Smoocki написа:
Ами той трябва да ми прати пари за да го купя ....но ако се откаже ще ти кажа

какво искаш да кажеш с това,че ако се откаже няма да го взимаш ли колега,кажи какво ще правиш сега

Пуснато на: 09 Сеп 2008, 17:23
Ами да понеже не става за моята аларма ....ще му звънна след малко да ти кажа дали се отказва
(тука понеже си е взел е36 цупе селския тарикат)

Изпратено :: Съобщение
Пуснато на: 10 Сеп 2008, 15:47
Заглавие: баце
какво става,нали ми обеща да го взимаш ключа Question

Пуснато на: 10 Сеп 2008, 16:11
Заглавие: Re: баце Отговорете с цитат на съобщението
днес говорех с момчето ...няма пари да вземе ключа ....в такъв случай и аз

еми кво повече да добавя ,освен че да не се занимавате с тоя лигльо,за мене бате ти не си повече от 15годишен дечко ,а не ти и отива,изглеждаш свестен иначе

;) [/quote]
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 11 Сеп 2008, 23:00

То и аз съм за минус май . Върнах на БМВфена едни дискове с малко недоуточнения , но поне транспорта беше за моя сметка в двете посоки. Та да се му се извиня : Фен , извинявам се .

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 12 Сеп 2008, 6:48

klintan66 написа:То и аз съм за минус май . Върнах на БМВфена едни дискове с малко недоуточнения , но поне транспорта беше за моя сметка в двете посоки. Та да се му се извиня : Фен , извинявам се .
ма там и ние имахме вина защото се оказа че дисковете не бяха много добри :uups: ;)но можеш да вземеш само апаратите ще има промо :D

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 12 Сеп 2008, 16:18

klintan66 написа:То и аз съм за минус май . Върнах на БМВфена едни дискове с малко недоуточнения , но поне транспорта беше за моя сметка в двете посоки. Та да се му се извиня : Фен , извинявам се .
нема дерт ве....и двамата сме в грешка.....вси4ко е под контрол :!: :!: :!:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: .:: Случаи на некоректност ::.

Мнение от SkyWalker » 23 Сеп 2008, 17:50

Angel_Georgiev (SkyWalker) - Случай 1, Случай 2 и 3

Колега, би ли обяснил кои са случаи 2 и 3 като отделни :?: :roll: защото не схващам кои са! Също така считам, че има повече от достоверни факти, че проблеми няма! Мога да накарам и сервизния техник на Бекера (също съфорумец) да каже в какво състояние дойде плеъра на Фаворит и, че всички ремонти, както и куриерската услуга за към Петрич ги платих аз без нужда! Сигурен съм, че и Фаворит е на това мнение, защото с него отдавна сме в приятелски взаимоотношения ;)
///M Club Member

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 25 Сеп 2008, 14:35

Единият случай е свързан с борд компютър, другият - с въпросното CD. А след като въпросът е
разрешен , нека даденият потребител да напише опровержение (така, както е публикувал обвинение).
Работата на модератора не е свързана и с разнищване на случаите.
Изображение
Driver's Racing Team

младши ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от SkyWalker » 25 Сеп 2008, 17:52

lowdriver написа:Единият случай е свързан с борд компютър, другият - с въпросното CD. А след като въпросът е
разрешен , нека даденият потребител да напише опровержение (така, както е публикувал обвинение).
Работата на модератора не е свързана и с разнищване на случаите.

Именно, това са общо два, а не три случая!
///M Club Member

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
Мечтае да кара: Турбо кола със задно
Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto

Мнение от Cosworth » 25 Сеп 2008, 20:42

Много ама много съм ядосан на "vako_ludiq" след наколко ЛС да се разберем че аз търся и искам фар БОШ с ЛУПА и БЕЗ ПЪПКИ, и в едно от тях написано "ок фара е бош с лупа ако искаш даи скайп дати пратя снимка щото тука незнам как се качват по принцип му искам 85лв,но за 80 ако си навит.а м/у другото е сас железен рефлектор"
След това малко обстойно чатене и леко некачествена снимка, лъжеше че фара бил идеален ще съм доволен от него и тн. За цената се циганеше повече от арменец на авто-морга. След това описание на фара че е такъв и идеален... НЕ. Човека ми прати фара но какво се оказва, вадя аз от кашона и гледам фар-а омацан със селикон понеже е имало вежди, следващото което се забелязва фара е с пъпки, следващото амо съклата са на БОШ НО С ПЪПКИ, следващото рефлекторите и основата отзад е на ЗКВ :evil: , следващото стъклата са ЗАЛЕПЕНИ и за основата освен, че са залепени са фанати с 4 видии ами и скобите там да не си личи. МНОГО СЪМ МУ БЛАГОДАРЕН НА КОЛЕГА ЧЕ МИ ПРОДАДЕ ПЕРФЕКТНИЯ СИ ФАР БОШ С ЛУПА БЕЗ ПЪПКИ.
ИзображениеИзображение

моргаджия
моргаджия
Аватар
Кара: Всичко

Мнение от Krassi_kn » 28 Сеп 2008, 12:32

Айде и аз да се оплача :mhihi:
Преди около месец пуснах обява тук във форума че продавам 4 броя джанти с гуми(бирени капачки) за 200 лв.
Пише ми едно варненско дупе(kudvo му е ника) дали ги имам още и аз му казвам да-не съм ги продал.Понеже с куриери не се занимавам му казах, че работата няма да стане обаче "пича" ми вика:"Аз към края на месеца ще идвам до София по работа.Айде да ми ги запазиш-взимам ги".
И аз понеже момчето ми се стори сериозно викам ОК-пазя ти ги.
Стана края на месеца обаче kudvo нито пише Л.С. нито нищо.
Драскам му аз едно Л.С. да го питам какво става-ще ги взима или не,а той най-безцеремонно ми пише че нямало да ги вземе-да ги продавам :shock:
Ето Л.С.-тата като доказателство
От: kudvo
До: Krassi_kn
Пуснато на: 08 Сеп 2008, 22:04
Заглавие: запази 15"-те бирени капачки
запази 15"-те бирени капачки,
0888 610 640

От: Krassi_kn
До: kudvo
Пуснато на: 14 Сеп 2008, 20:52
Заглавие: Re: запази 15"-те бирени капачки
Kolega kvo stana s djantite