През Сърбия?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 21 Окт 2008, 19:39

Много ,ама много зависи с какво пътуваш и какви хора има с тебе :!:
Да не ви разправям с комбито за какви проверки става дума ,не само по границите,ми и няколко пъти ме спира цивилна полиция в германия :mhihi:
Но когато си си редовен няма проблем бързо те пускат.
Иначе на всяка граница , - я свали джама ,я отвори багажника :mhihi:
А като съм с друга кола която не е толкова черна навсякъде дори не ме питат къде отивам ;)
Иначе Унгарците са поне двапъти по мръсници от сърбите :!:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gottlos » 21 Окт 2008, 19:47

Ми с черен Мерцедес с временни белгийски номера и пълен багажник с части за БМВ(и то само такива дето се носят лесно)... :mhihi: нищо подозрително на пръв поглед

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 21 Окт 2008, 20:22

Ще разчекнат :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 21 Окт 2008, 21:53

Миналата седмица, минавах. Не повече от 20мин и 2те митници в 2те посоки за един ден! Даже сръбската полицайка беше голяма резачка!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 21 Окт 2008, 22:15

Gottlos написа:Ми с черен Мерцедес с временни белгийски номера и пълен багажник с части за БМВ(и то само такива дето се носят лесно)... :mhihi: нищо подозрително на пръв поглед

Егати секса... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 22 Окт 2008, 1:35

Боже каква Румъния , какви 5 лева :shock:
Аз отвреме навреме пътувам през Сърбия и не помня да са ми правили проблеми ,освен преди 5 години един път като ме караха на калотина да вадя багажа на онази металната маса ...

Хубавото е ,че който знае къде се залостват полицаите с радара могат да карат адски бързо, аз обикновенно от Ниш до Шид за влизане в Хърватска го минавам за не повече от максимум 3 часа.
Другия месец ще минавам оттам пак , до неотдавна пък Хърватска я минавах на абсолютна пълна газ и максимална скорост (около 2 часа от граница до граница) , но откакто чух за един Мерцедес СЛ нов роудстър и две тъмни Октавии със снимачки по аутобана Славонски брод - Загреб и май взех нещо да връщам газта :confused: аз друга дестинация за Европа не признавам лично ,даже човек годишна винетка за Словения да си купи пак е по-добре от други варианти за пътуване

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 22 Окт 2008, 9:59

Пенчев, кой каквото е видял... ;) Ти си си сърбин по рождение, за това не те закачат. :mhihi: Моя багаж винаги е бил върху металната подвижна маса, даже нищо чудно да съм си забравил некоя дреха там... :mhihi:
А не мислиш ли, че ще срещне проблем с частите... :?: Ако е без части да мине през Сърбия, ама с тия части... Аз не бих минал... ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gottlos » 22 Окт 2008, 12:43

И мене това ме притеснява-частите.Аз ще взема някаква фактура за тях,ама да не решат,че мито трябва да се плаща,че трябва да се декларира нещо и в крайна сметка да изкорубят колата нещо.Лятото един приятел ходи до Турция за някаква клапа за двигател на лодка и турските митничари се запънали,че трябвало мито да се плаща, някакъв документ от някъде да се изкарва,а това късно вечерта се случи.
А тея чарколяци трябва ли да се декларират(включително и на българската митница)? До сега съм патувал само с кола и личен багаж и не съм на ясно за какво ти искат документи и фактури,и декларации..

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 24 Окт 2008, 1:52

Колеги, абе да питам и аз, че в неделя трябва да пътувам към Германия - зелената карта откъде се взима?
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 24 Окт 2008, 9:41

Pitbull_Germany написа:Колеги, абе да питам и аз, че в неделя трябва да пътувам към Германия - зелената карта откъде се взима?
дава ти я застрахователя,към който ти е гражданската,или брокера,ако си я правил при брокер. :roll: Единственото условие,е че трябва да ти е платена изцяло ,а не на вноски ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 24 Окт 2008, 10:02

я да питам аз -знае ли некой колко е цената на тая годишна винетка за словения!?!?!? била само годишна,а на ски в австрия треа от там да се мине....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gottlos » 24 Окт 2008, 12:56

SKISA написа:я да питам аз -знае ли некой колко е цената на тая годишна винетка за словения!?!?!? била само годишна,а на ски в австрия треа от там да се мине....

6 месеца-35 евро
1 година-55 евро

Уж ги бяха натиснали словенците да пускат винетки и за транзитно преминаване,ама незнам какво стана.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Газ-ка

Мнение от бонго » 24 Окт 2008, 18:28

Другата седмица ще пътувам до Белград интересува ме да ли бих могъл да мина границите без пълномощно ако не е на мое име колата?
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 24 Окт 2008, 19:52

Колега ,ще минеш без никакъв проблем :!: незнам колко пъти я минавам вече тая граница на калотина и никога никой не ми е искал талон на колата , поискаха ми го за пръв път преди почти месец като ходихме една вечер на разходка до Скопие та направо онемях :shock:

Това което ще ти искат е зелена карта и паспорт :!:
Като влезеш в Сърбия веднага след това спри на острова където има тоалетна и на задната страна Komercijalna banka да си смениш поне 30 евро в динари за аутобана :idea: Не че не връщат на путарините в евро ама все пак да си спокоен

Георги Пенчев
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ivanov3333 » 24 Окт 2008, 20:08

един познат си потроши новата кола на път за българия. преминавал през румъния и попаднал на бордюр оставен на пътя

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата