През Сърбия?
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Много ,ама много зависи с какво пътуваш и какви хора има с тебе
Да не ви разправям с комбито за какви проверки става дума ,не само по границите,ми и няколко пъти ме спира цивилна полиция в германия
Но когато си си редовен няма проблем бързо те пускат.
Иначе на всяка граница , - я свали джама ,я отвори багажника
А като съм с друга кола която не е толкова черна навсякъде дори не ме питат къде отивам
Иначе Унгарците са поне двапъти по мръсници от сърбите

Да не ви разправям с комбито за какви проверки става дума ,не само по границите,ми и няколко пъти ме спира цивилна полиция в германия

Но когато си си редовен няма проблем бързо те пускат.
Иначе на всяка граница , - я свали джама ,я отвори багажника

А като съм с друга кола която не е толкова черна навсякъде дори не ме питат къде отивам

Иначе Унгарците са поне двапъти по мръсници от сърбите

- Gottlos
- младши ентусиаст
-
Ми с черен Мерцедес с временни белгийски номера и пълен багажник с части за БМВ(и то само такива дето се носят лесно)...
нищо подозрително на пръв поглед

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Gottlos написа:Ми с черен Мерцедес с временни белгийски номера и пълен багажник с части за БМВ(и то само такива дето се носят лесно)...нищо подозрително на пръв поглед
Егати секса...

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Боже каква Румъния , какви 5 лева
Аз отвреме навреме пътувам през Сърбия и не помня да са ми правили проблеми ,освен преди 5 години един път като ме караха на калотина да вадя багажа на онази металната маса ...
Хубавото е ,че който знае къде се залостват полицаите с радара могат да карат адски бързо, аз обикновенно от Ниш до Шид за влизане в Хърватска го минавам за не повече от максимум 3 часа.
Другия месец ще минавам оттам пак , до неотдавна пък Хърватска я минавах на абсолютна пълна газ и максимална скорост (около 2 часа от граница до граница) , но откакто чух за един Мерцедес СЛ нов роудстър и две тъмни Октавии със снимачки по аутобана Славонски брод - Загреб и май взех нещо да връщам газта
аз друга дестинация за Европа не признавам лично ,даже човек годишна винетка за Словения да си купи пак е по-добре от други варианти за пътуване
Георги Пенчев

Аз отвреме навреме пътувам през Сърбия и не помня да са ми правили проблеми ,освен преди 5 години един път като ме караха на калотина да вадя багажа на онази металната маса ...
Хубавото е ,че който знае къде се залостват полицаите с радара могат да карат адски бързо, аз обикновенно от Ниш до Шид за влизане в Хърватска го минавам за не повече от максимум 3 часа.
Другия месец ще минавам оттам пак , до неотдавна пък Хърватска я минавах на абсолютна пълна газ и максимална скорост (около 2 часа от граница до граница) , но откакто чух за един Мерцедес СЛ нов роудстър и две тъмни Октавии със снимачки по аутобана Славонски брод - Загреб и май взех нещо да връщам газта

Георги Пенчев
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Пенчев, кой каквото е видял...
Ти си си сърбин по рождение, за това не те закачат.
Моя багаж винаги е бил върху металната подвижна маса, даже нищо чудно да съм си забравил некоя дреха там...
А не мислиш ли, че ще срещне проблем с частите...
Ако е без части да мине през Сърбия, ама с тия части... Аз не бих минал... 

А не мислиш ли, че ще срещне проблем с частите...

- Gottlos
- младши ентусиаст
-
И мене това ме притеснява-частите.Аз ще взема някаква фактура за тях,ама да не решат,че мито трябва да се плаща,че трябва да се декларира нещо и в крайна сметка да изкорубят колата нещо.Лятото един приятел ходи до Турция за някаква клапа за двигател на лодка и турските митничари се запънали,че трябвало мито да се плаща, някакъв документ от някъде да се изкарва,а това късно вечерта се случи.
А тея чарколяци трябва ли да се декларират(включително и на българската митница)? До сега съм патувал само с кола и личен багаж и не съм на ясно за какво ти искат документи и фактури,и декларации..
А тея чарколяци трябва ли да се декларират(включително и на българската митница)? До сега съм патувал само с кола и личен багаж и не съм на ясно за какво ти искат документи и фактури,и декларации..
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Колеги, абе да питам и аз, че в неделя трябва да пътувам към Германия - зелената карта откъде се взима?
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
дава ти я застрахователя,към който ти е гражданската,или брокера,ако си я правил при брокер.Pitbull_Germany написа:Колеги, абе да питам и аз, че в неделя трябва да пътувам към Германия - зелената карта откъде се взима?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
я да питам аз -знае ли некой колко е цената на тая годишна винетка за словения!?!?!? била само годишна,а на ски в австрия треа от там да се мине....
- Gottlos
- младши ентусиаст
-
SKISA написа:я да питам аз -знае ли некой колко е цената на тая годишна винетка за словения!?!?!? била само годишна,а на ски в австрия треа от там да се мине....
6 месеца-35 евро
1 година-55 евро
Уж ги бяха натиснали словенците да пускат винетки и за транзитно преминаване,ама незнам какво стана.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега ,ще минеш без никакъв проблем
незнам колко пъти я минавам вече тая граница на калотина и никога никой не ми е искал талон на колата , поискаха ми го за пръв път преди почти месец като ходихме една вечер на разходка до Скопие та направо онемях
Това което ще ти искат е зелена карта и паспорт
Като влезеш в Сърбия веднага след това спри на острова където има тоалетна и на задната страна Komercijalna banka да си смениш поне 30 евро в динари за аутобана
Не че не връщат на путарините в евро ама все пак да си спокоен
Георги Пенчев

Това което ще ти искат е зелена карта и паспорт

Като влезеш в Сърбия веднага след това спри на острова където има тоалетна и на задната страна Komercijalna banka да си смениш поне 30 евро в динари за аутобана

Георги Пенчев
- ivanov3333
- Потребител
-
един познат си потроши новата кола на път за българия. преминавал през румъния и попаднал на бордюр оставен на пътя
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3