DRL на дълги светлини
Модератор: Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Да не отварям нова тема
Искам да питам някой може ли да направи модул който при подаване на мичач и включени фарове да ми пали халогена от страната на пуснатия мигач. Струва 100лв. този модул и си мисля, че цената е малко прекалена за няколко релета.
А ако всички тези неща (паленето на халогена и аварийните при включване на задна) се комбинират в ДРЛ модула съм готов да си го купя
Не, че не съм и сега готов ама все нещо друго изкача.
Поздрави.
Искам да питам някой може ли да направи модул който при подаване на мичач и включени фарове да ми пали халогена от страната на пуснатия мигач. Струва 100лв. този модул и си мисля, че цената е малко прекалена за няколко релета.
А ако всички тези неща (паленето на халогена и аварийните при включване на задна) се комбинират в ДРЛ модула съм готов да си го купя

Поздрави.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
- E34PSH
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 525 TDSA '95
- Мечтае да кара: X6 M
аз съм с дрл от година и кусур ... няма грешка, освен това се и програмира на колко процента да светят дългите, дали да са с габарити и още доста екстри ...
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Здравейте отново, надявам се да добиете представа как работи, фаровете светват след като се задейстава алтернатора и достигне необходимите стойности напрежението, гаснат като изгася ДВГ-то, другите функции не съм ги пускал защото не искам да си хабя акумулатора и осветявам паркинга напразно. http://www.youtube.com/watch?v=oCCqtrjRP7w.
, таз тъпа портативка

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Може ли да се монтира отпред при бушоните?
Не разбрах точно от схемите: трябва ли да се свързват отделно дългите (и габаритите) от нормалната си инсталация (с диоди) или просто закачаме жиците от модула (на ДРЛ-а) към бушоните?
Подкажете ми откъде мога да с взема най-удобно + (постоянен, но да издържи на 10-на ампера) с най-малко пробивания (за захранването).
А куките проблеми не правят ли през зимния сезон?
Не разбрах точно от схемите: трябва ли да се свързват отделно дългите (и габаритите) от нормалната си инсталация (с диоди) или просто закачаме жиците от модула (на ДРЛ-а) към бушоните?
Подкажете ми откъде мога да с взема най-удобно + (постоянен, но да издържи на 10-на ампера) с най-малко пробивания (за захранването).
А куките проблеми не правят ли през зимния сезон?
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Ще сложа снимки при първа възможност как съм го монтирал. Няма никакъв проблем с полицията, изрично е посочено в закона да светят фарове, а не габарит и фарове за мъгла - те се използват само при мъгла, иначе - 20 лв. кеш 

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
И аз си го монтирах най-накрая туй ДРЛъ
, ама нещо не свети на 50% а най много на 38% - мерих го... но пак върши работа
АААА - МНОГО
НА НИКИ НИКОЛОВ ЗА ПОМОщТА. БЕЗ НЕГО щЯХ ДА СЕ ЛУТАМ МНОГО.

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

genchovw написа:Мене пък тая DRL система въобще не ме кефипредпочитам да си пусна късите и това е
Преди няколко дни един голф 3 караше зад мен с такава система светехе му само дългите и макар и да беше светло щеше да ми извади очите
![]()
Като искате яки фаровеслагайте ксенони 55вата и това е![]()
Не е до яките фарове , а до това да те виждат и през деня/сумрака. Много по-видимо е къси на 30-40% отколкото само къси светлини. Просто дългите си светят по друг ъгъл.
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
да обаче много дразнещо подблещават дори и на 50 процентаbbekov написа:genchovw написа:Мене пък тая DRL система въобще не ме кефипредпочитам да си пусна късите и това е
Преди няколко дни един голф 3 караше зад мен с такава система светехе му само дългите и макар и да беше светло щеше да ми извади очите
![]()
Като искате яки фаровеслагайте ксенони 55вата и това е![]()
Не е до яките фарове , а до това да те виждат и през деня/сумрака. Много по-видимо е къси на 30-40% отколкото само къси светлини. Просто дългите си светят по друг ъгъл.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2