Nokia and BMW

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530d
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от CheFs » 12 Сеп 2008, 12:07

Еее точно това е телефона ! Уникален ... Кога ли някой от нас ще го притежава :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Мнение от Александър Георгиев » 02 Ное 2008, 13:01

Страхотен е ! Дано го пуснат в производство :confused: :twisted:
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея пари :winky: иначе успех :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 02 Ное 2008, 20:43

[steeN] написа:аз пък се питам кога ли ще им стане ясно на нокия, че телефоните не трябва да имат движещи се части ...

повече варианти + всякакви вкусове = $$$$$$ ;)

установил съм че нокиа са най-здравите телефони до момента (като съм минал през 4 различни марки) В момента съм с телефон който задоволява исканията ми, но като гледам май нема да е последния :mhihi:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 02 Ное 2008, 20:44

[steeN] написа:аз пък се питам кога ли ще им стане ясно на нокия, че телефоните не трябва да имат движещи се части ...

повече варианти + всякакви вкусове = $$$$$$ ;)

установил съм че нокиа са най-здравите телефони до момента (като съм минал през 4 различни марки) В момента съм с телефон който задоволява исканията ми, но като гледам май нема да е последния :mhihi:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

Предишна

Назад към Извън Темата