Nokia and BMW
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Страхотен е ! Дано го пуснат в производство

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
[steeN] написа:аз пък се питам кога ли ще им стане ясно на нокия, че телефоните не трябва да имат движещи се части ...
повече варианти + всякакви вкусове = $$$$$$

установил съм че нокиа са най-здравите телефони до момента (като съм минал през 4 различни марки) В момента съм с телефон който задоволява исканията ми, но като гледам май нема да е последния

M - The most powerful letter in the world
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
[steeN] написа:аз пък се питам кога ли ще им стане ясно на нокия, че телефоните не трябва да имат движещи се части ...
повече варианти + всякакви вкусове = $$$$$$

установил съм че нокиа са най-здравите телефони до момента (като съм минал през 4 различни марки) В момента съм с телефон който задоволява исканията ми, но като гледам май нема да е последния

M - The most powerful letter in the world
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2